Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

QUOTE(NOTA BENE @ 2015 03 09, 16:16)
Ten reikia kažkokių ypatingų bilietų? Nuomosimės mašiną, tai manau kaip nors nusigausim iki Alhambros.

Sprendimą kur keliasim dažnai priimam spontaniškai, bet prieš keliaudami mėgstam susidėlioti kur ko kaip ir kada. Kad maksimaliai išnaudoti laiką. Net savo eiga keliaudami rezervuojamės viską iš anksto. Namų darbai būna padaryti visuomet. Tiesa, ne aš esu ta "darytoja"  blush2.gif , nebent keliauju be savo vyro.

apie bilietus jau atsake smile.gif

o planavimas toks, vienas objektas viena diena,
nebet Jusu tiklas kuo daugiau apibegti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2015 03 09, 20:45)

rasite čia visko po truputį- Alhambrą, Tarifą, Gibraltarą, Arcos de la Frontera, Setenil de las Bodegas, Rondą ir dar šiek tiek. Aukščiau poste aprašyta pakrantė nuo Tarifos iki Cadiz,

Prie išvardintų pridėčiau:
Cordoba
user posted image
user posted image
Sevilija:
user posted image
user posted image
Mazarron fortas:
user posted image
Mazarron:
user posted image
Guadalest:
user posted image
user posted image
O jei patinka visokios ne lankytinos vietos, tai užsukčiau ir į camino del rey:
user posted image
Kai kas laiką ten leidžia ir taip:
user posted image
Bet tam reik bent minimalios alpinistinės įrangos.

Nepamirškit, kad Ispanija didelė šalis, atstumai tarp lankytinų objektų nemaži. Šaudant iš vienos vietos, teks daugiau važiuoti, nei žiūrėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BLUE SKY: 10 kovo 2015 - 09:48
labai gražu. Maksimaliai apibėgti neplanuojam, planuojam gerai pailsėti aktyvų poilsį derinant su pasyviu. O į Ispaniją dar sugrįšim ir gal dar ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 03 09, 16:29)
Labai patariu pravažiuoti pakrante nuo Tarifos iki Kadizo - nuostabūs smėlio paplūdimiai, vietomis panašūs į mūsiškę Neringą. Taip pat Arcos de la Frontera, Setenil de las Bodegas, Zahara, "prasinešti" Sierra de Grazalema kalnais  biggrin.gif
Kas liečia Alhambrą - jei nenorėsite šusti eilėse prie bilietų, geriausia juos rezervuotis internetu  smile.gif

Taip taip,butinai vaziuokit pro siuos miestelius, o is grazalemos i zahara butinai kalnais, ca-531 keliu. Be galo grazu, norisi stoti ir stoti pasigrozeti smile.gif)) O i sevilija tai nebent pilnai pilnai dienai, arba netgi dviem dienom. Ji didziule, o kol dar iki jos nusigauti... smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
gal kas naudojote tokią tokią praktika???

norim apsigyvent arčiau Barselonos ten užsakytuose apartamentuose, o vėliau važiuoti link Alicantės su auto. Ar niekas nebandėte nakvynės ieškoti tiesiog važiuojant pakrante per miestelius. Na pvz. Kroatijoje tai daugybė namų su lentelėmis " nuoma" ir užėjęs tariesi su šeimininkais. Įdomu , o kaip Ispanijoje??Kaip su kainomis??
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2015 03 12, 09:14)
sveiki 4u.gif
gal kas naudojote tokią tokią praktika???

norim apsigyvent arčiau Barselonos ten užsakytuose apartamentuose, o vėliau važiuoti  link Alicantės su auto. Ar niekas nebandėte nakvynės  ieškoti tiesiog važiuojant pakrante per miestelius. Na pvz. Kroatijoje tai  daugybė namų su lentelėmis " nuoma" ir užėjęs tariesi su šeimininkais. Įdomu , o kaip Ispanijoje??Kaip su kainomis??

kiek mačiau, tai skelbimas "Nuomuojama" yra su savininko arba agentūros tel.nr. ir nepanašu, kad šeimininkai viduje gyvena.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 12, 09:22)
kiek mačiau, tai skelbimas "Nuomuojama" yra su savininko arba agentūros tel.nr. ir nepanašu, kad šeimininkai viduje gyvena.

Ir kiek aš suprantu, ten tik ilgalaikei nuomai
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2015 03 12, 10:28)
Ir kiek aš suprantu, ten tik ilgalaikei nuomai

Na taip, mes taip pat norėtume 5 naktim pvz.
Atsakyti
mes taip keliavom Portugalijoj - po kelias naktis vienoj vietoj, bet gyvenom viešbučiuose. Tad jaučiu ir Ispanijoj jums toks variantas butų visiškai įmanomas, tiesa, žiūrint, kokiu sezonu vykstate. Visgi pakrantė.
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2015 03 12, 09:33)
Na taip, mes taip pat norėtume 5 naktim pvz.

Ilgalaikė nuoma tai mėnesiams ar net metams. Jums reiktų apsistoti viešbučiuose. Ispanijoje nemažai yra apartamentų viešbučių. Manau jums reiktų orentuotis į tokius variantus. Iš žmonių, tiesiog važiuodami pro šalį, vargu ar išsinuomosite.

Dar su ispanais reik išmokti taisyklę kurią man prieš kelis metus dėstė SM narė shana smile.gif Ispanai labai geranoriški turistams. Visuomet atsakys. Kantriai ir dėmesingai. Tik dažniausiai ispaniškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa1987 @ 2015 02 25, 14:56)
Labai Labai Prasau pagalbos ! Jau buvau beperkant atostogas ir vienas zmogus Labai nuvyle . Sako kad Costa bravoj - llorete de mar pats baisiauaias regionas sad.gif

Gal Kas ten buvot?  verysad.gif

Kas Jums taip baisiai sumelavo? biggrin.gif Labai skonio reikalas ir labai niaunsų reikalas. Visada sakau, kad žmonėms, kurie dievina AI in Turkey, nepatiks Ispanija smile.gif čia humoras, aišku. Man Costa Brava - puiki savo uolėtomis, pušų apaugusiomis pakrantėmis, mėlynais vandenimis, paplūdimiai, tiesa, akmenuoti, čia jau tipiška šiaurės Ispanijoje. Lloret de Mar atostogavome kartą, prieš 9 metus, normalus miestukas, nei bjaurus nei prabangus, tipinis, palei jūrą nedidelis "centras" su vakariniu "judesiu" tavernuose ir kavinėse, paplūdimiu. Yra parkas mieste, autobusų, geležinkelio stotis, Barselona netoli. Panašūs vienas į kitą, nedideli kurortiniai miestukai, kur vaikštant nenusieini nuo kojų, karštomis popietėmis mėgaujiesi siesta, vaikštinėji vėsiomis akmenuotomis senamiesčių gatvelėmis ir nurimusiose vietos kavinukėse gurkšnoji šaltus gėrimus smile.gif Kam ko reikia ir kas kur žavesį mato smile.gif Gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2015 03 12, 11:29)
Dar su ispanais reik išmokti taisyklę kurią man prieš kelis metus dėstė SM narė shana smile.gif Ispanai labai geranoriški turistams. Visuomet atsakys. Kantriai ir dėmesingai. Tik dažniausiai ispaniškai  biggrin.gif

thumbup.gif čia geras
Atsakyti