QUOTE(Astra777 @ 2013 02 07, 16:28)
na ne tiktai nuo futbolo, vakar savajai uzsiminiau kad va barcos stadionas, 100 tukst telpa, sako butu idomu, siaip patinka viskas, kalnai bent jau man is vis super, patinka, manyciau manajai taip pat, i vienuolyna taip pat norisi brie barselonos, bet kaip suprantu neuzteks mums dvieju savaiciu, kad pamatyt abu marshrutus, tai vat ir galvoju kas geriau butu, dabar vaziuojam kova, kitais metais jei vaziuosim tai manyciau vasari gal, na net nezinau, o gal ir kita koki menesi, aisq butu smagu ir su savaja auto, bet kad ryja degalu tai unreal musiske
, labai sunku pasakyt, siek tiek keista auto nuomos taisykles, kad yra visokiu papildomu salygu, tenerifej nieko panasaus nebuvo, kai grazinom auto net neziurejo i ja, tai irgi siek tiek dabar sioks toks stabdis del auto nuomos, ka pasirinkt, siaip manau gal reikia vaziuot ant gibraltaro sevilijos almerios, o kita karta ant barcos, na aisq teks siandien vakare kalbetis kur ir kas geriau, bet zinau kad atsakymas vienas bus, kad nusprest teks man
Papildyta:
QUOTE(KristinaL @ 2013 02 07, 16:25)
Suprantama, kad visos varzybos idomios. Vien ta dvasia...
Bet del bilietu nedelskit, mes pernai buvom rugpjuti, galvojom pirksim i bet kokias varzybas vietoj, bet negavom nei i vienas
Na taip, as buvau pries 3 savaites manchester united stadione, irgi galvojau bus super, 75 tukstanciai telpa, bet pacios varzybos buvio neidomios, blankios, aisq barca yra barca, todel is ju cempionato varzybas idomu, nors siemet visus dauzo