Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

QUOTE(cipliukas @ 2015 01 16, 14:32)
Užsisakėme skrydį į Alicantę spalio mėn. Norim apžiūrėti Costa Blancą regioną. Dabar dėliojuosi ką galima pamatyti...  mirksiukas.gif

mes vasarą irgi būsime apie Alikantę, labai laukčiau mamyčių atsiliepimų, ką ten aplinkui 100 km spinduliu galima būtų pažiūrėti, kur su vaikais papramogauti.
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2015 02 04, 13:23)
mes vasarą irgi būsime apie Alikantę, labai laukčiau mamyčių atsiliepimų, ką ten aplinkui 100 km spinduliu galima būtų pažiūrėti, kur su vaikais papramogauti.

Butinai nuvaziokite i Benidorma. Gal net su nakvyne suplanuokit. Nuo Alicante apie 50 km. Ten rasit kelis pramogu parkus. Aqualandia, MundoMar, TerraMitica. Su vaikais tikrai verta !!
http://www.benidormi...ttractions.html
MundoMar
delfinu sou MundoMar ispudingas ir paplaukioti su delfinais galima uz atskira mokesti.
TerraMitica
TerraNatura - zoologijos sodas-parkas - TerraNatura
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVeikos,

vėl grįžtu į planuojančiųjų keliauti po Ispaniją būrį biggrin.gif
Šį kartą planuojam ištyrinėti regioną nuo Madrido link Alikantės.
Jei kas turi ką ten parekomenduoti, būtu labai ačiū.
QUOTE(geligeli @ 2015 01 08, 23:22)
Sveiki,

Norejau paklaust / paprasyti, gal kas galetu padeti susiplanuoti atostogas. Niekada nesam buve Ispanijoj, tai sunkoka orientuotis.  Keliautume keturiese (su 4 ir 6m vaikais)

Jei perskaitysite visas Ispanijos ir Alikantės temas rasite tikrai labai daug naudingos info. Jei turėsite konkrečių klausymų mielai atsakysiu 4u.gif

QUOTE(mamutas @ 2015 02 04, 12:23)

Iškart šauna į galvą du: Guadalest ir Mazarron fortas 4u.gif
Bet prieš siūlant reik žinoti ką mėgstat, ko tikitės.
Man asmeniškai patinka pilys, gamtos stebuklai, griuvėsiai ir pan. Kitoms reik komercinių pramogų kaip pramogų parkai, trečioms muziejų. Dažnai kyla nesusikalbėjimas kai meno žinovui, siūlai kopti į kalnus ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 24 vasario 2015 - 10:33
QUOTE(Loxxy @ 2015 02 24, 11:32)
SVeikos,

vėl grįžtu į planuojančiųjų keliauti po Ispaniją būrį  biggrin.gif
Šį kartą planuojam ištyrinėti regioną nuo Madrido link Alikantės.
Jei kas turi ką ten parekomenduoti, būtu labai ačiū.

Jei perskaitysite visas Ispanijos ir Alikantės temas rasite tikrai labai daug naudingos info. Jei turėsite konkrečių klausymų mielai atsakysiu  4u.gif
Iškart šauna į galvą du: Guadalest ir Mazarron fortas  4u.gif
Bet prieš siūlant reik žinoti ką mėgstat, ko tikitės.
Man asmeniškai patinka pilys, gamtos stebuklai, griuvėsiai ir pan. Kitoms reik komercinių pramogų kaip pramogų parkai, trečioms muziejų. Dažnai kyla nesusikalbėjimas kai meno žinovui, siūlai kopti į kalnus ir pan  mirksiukas.gif

oi kaip ačiū 4u.gif
man labai patinka viduramžių miestukai, vienuolynai, romaninė architektūra, pilys taip pat wub.gif mėgėjai ir gamtos. vaikai norės pramogų, nors man jos schmoll.gif į muziejus neužsuksime, nes turėsime metinuką nenuoramą kompanijoje.

Kelionių kryptis link Madrido nuo Alikantės irgi labai žavi, tad pasidalink, ką rasi gero. Dabar gal neįveiksime, bet ateičiai tai pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 24 vasario 2015 - 10:59
laba vakara . Matau cia jus visos keliauninkes bigsmile.gif

Labai Labai buciau dekinga jeigu galetumet parasyt viesbuciu Costa Blancoj kuriuose gyvenot ir Kaip patiko Ar ne? Nereikia man prabangos bet noretusi bent svaros, gero maisto ir vaikuciams kad butu baseinas Ar vaiku aikstele . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringa1987: 24 vasario 2015 - 15:38
Labai Labai Prasau pagalbos ! Jau buvau beperkant atostogas ir vienas zmogus Labai nuvyle . Sako kad Costa bravoj - llorete de mar pats baisiauaias regionas sad.gif

Gal Kas ten buvot? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa1987 @ 2015 02 25, 13:56)
Labai Labai Prasau pagalbos ! Jau buvau beperkant atostogas ir vienas zmogus Labai nuvyle . Sako kad Costa bravoj - llorete de mar pats baisiauaias regionas sad.gif

Gal Kas ten buvot?  verysad.gif

Tik užsukau ir ne sezono metu. Žiūrint ko norit. Tipinis kurortinis miestas. Jei patinka Palanga turėtų tikti ir šis. Man patinka mažesni ir jaukesni.
Atsakyti
QUOTE(Neringa1987 @ 2015 02 25, 13:56)

Gal Kas ten buvot?  verysad.gif

kurortinis, ten kazkokios ypatingos architekturos nebus, bet kaip atostogom tai puikiai tiks. Blogiau tai, kad nevažiuoja tiesioginis traukinukas iki barsos, pažiūrėkite santa susana, pineda, calella. tiesiog paimkite zemelapi ir perbekite visais miestukais is eiles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 25 vasario 2015 - 17:52

Labai aciu uz patarimus! Atostogos pabrango kol galvojom smile.gif uzsisakem I Majorca . Labai tikiuosi nenusivilti ax.gif
Atsakyti
o sakykit, kiek mokejot uz skrydi i Alicante? idomu, kada tiketis geriausiu kainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2015 02 04, 13:23)

QUOTE(Hloja @ 2015 02 16, 23:09)
Butinai nuvaziokite i Benidorma. Gal net su nakvyne suplanuokit. Nuo Alicante apie 50 km. Ten rasit kelis pramogu parkus. Aqualandia, MundoMar, TerraMitica. Su vaikais tikrai verta !!
http://www.benidormi...ttractions.html
MundoMar
delfinu sou MundoMar ispudingas ir paplaukioti su delfinais galima uz atskira mokesti.
TerraMitica
TerraNatura - zoologijos sodas-parkas - TerraNatura
4u.gif  4u.gif

Tikrai tikrai, vaziuokite i Benidormo puse. Nakvynes neverta planuoti, nes labai ten netoli nuo Alicantes. Pernai su vaikais aplankem visus siuos tris parkus: Aqualandia, MundoMar, TerraMitica. Ypatingai patiko Mundomar. Be galo nuostabus delfinu pasirodymas, juru liutu pasirodymas. Terra Mitica nelabai paliko ispudi, o dar ir karsta buvo, tai gana sunku su vaikais buvo vaikscioti. Zverys irgi slepiasi nuo karscio, o teritorija didele, ir bilietai gana brangus. Manau Valencijoje labiau vertas demesio toks parkas, bet jame nebuvome. Vandens parke praleidome visa diena, nors neplanavome, bet ten tikrai smagu,ir siaip galima tiesiog buti , ilsetis jame. Tik tokiua tveju pasiimti galite masito, kad visai dienai nepirkineti brangesnio kavinese maisto. Ten daug poilsio zonu padaryta. Tik gaila, kad gultai mokami prie baseinu.
Mes dar buvome Valencijoje. Labai grazu ten tam ypatingu statiniu kvartale, ir lankeme juru muzieju. Irgi patiko mums labai. Puse dienos prabuvome ten.
O siaip nuostabus pliazai ten, tai musu vaikai tik ir sakydavo, greiciau prie juros smile.gif

Mums dar patiko ALtea miestelio senamiestis, kur uzlipti ant kalno reikia, baltos siauros gatveles. Bet vakare jis labiau ispudi palieka. Ten aisku pramogu vaikams nera, bet pasivaikscioti labai jauku ir smagu.

QUOTE(Neringa1987 @ 2015 02 25, 20:08)
Labai aciu uz patarimus! Atostogos pabrango kol galvojom smile.gif uzsisakem I Majorca . Labai tikiuosi nenusivilti  ax.gif

Tikrai nenusivilsite. Man Maljorca labiau patiko. Bet cia kam ko reikia. Man patinka gamta, erdves ir pan, o ne miestai. Tai Maljorcoj to yra: ir pliazai, ir uolu, ir skardziu. Na tokia kurrtine sala, su netiketais pliaziukais. Zemynine Ispanija jau kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 02 26, 17:10)
Tikrai tikrai, vaziuokite i Benidormo puse.

Va kokios nuomonės skirtingos. Aš kaip tik sakyčiau tik nevažiuokite į Benidormą, o ypač vasarą. Tipinė Palanga. O minėti pramogų parkai, bus perkrauti žmonėmis. Temperatūra per aukšta visoms pramogoms apart vandens unsure.gif Pramogauti ten reiktų važiuoti gegužę, ar rugsėjį. Na iš bėdos birželį. Bet liepą ar rugpjūti tik surišktą į Benidormą nuveštų. Prie +30 tikrai nei zoo, nei karuselės džiaugsmo man nesuteiktų.
Bet aš nemėgstu perkrautų vietų, man nepatinka minios. Jei prie pramogos reik stovėti eilėke, anokia čia pramoga.
Mano supratimu, Benidormas skirtoms tiems kam patinka vietos, kuriose daug žmonių, šurmulys, kurie mėgsta komercines pramogas. 4u.gif
Atsakyti