QUOTE(etiu @ 2014 07 07, 14:19)
Mums Sevilija laaaaaaabai patiko.
Turint galimybę aplankyti Sevilija, geriau atsisakyčiau kitų miestų bet į Seviliją būtinai užsukčiau. Nedaug pasaulyje tokių žavingų didmiesčių.
QUOTE(Astra777 @ 2014 07 09, 13:53)
Tiga, perskaičiau Jūsų planus ir tiesą sakant suabejojau tokia objektų gausa per tokį trumpą laiką
...mes 2012 m. rudenį skridom į Malagą , turėjom 10 dienų, padarėm tokį nedidelį ratą ( apie 1100 km) ir mums neužteko pamatyti viską ką norėjome, o mūsų taip pat nei muziejai, nei parodos netraukė ir netraukia
Aš manau, kad keliavimo tempas labai individualus reikalas. Suspėjimas labai priklauso ir nuo punktualumo ir nuo atliktų namų darbų. Mes per 7 dienas nuolat po 2500 prasukam ir spėjam viską pagal planą. Bet jei suplanuojam 7 ryto pajudėti iš viešbučio, niekad nebūna, kad be 5 min. 7 val. dar kas nors iš bendrakeleivių nebūtu susiruošęs. Taip pat dar Lietuvoje susivedų į gps tikslias visų lankytinų bei nakvynės vietų koordinates, sužinau kaip patogiau bilietus į lankytinus objektus isigyti. Atostogų metu nebeplanuojam nieko, tik įgyvendiname planą
QUOTE(Agnytė @ 2014 07 25, 08:31)
Bandžiau informacijos nete ieškoti, bet gana skurdokai... Gal kuri žinot, ar didelė problema rugsėjo mėnesį Santa Susanoje ir Lloret del Mar pastatyti automobilį nemokamai.
2010 m. gegužę Santa Susanoje su nemokamu parkingu bėdų neturėjom
QUOTE(Irreelle @ 2014 11 04, 19:34)
Kelinta diena skaitau Ispanijos temas ir nenorom toks klausimas iskilo: kazin apsimoka vaziuoti I Ispanija tiesiog paguleti, pasidegint, pasimaudyti ir paprastai pailseti? Kalba apie birzelio men.
Is skaitytu temu susidariau nuomone, kad birzeli buna vesoka o ir vaziuojama tam kad daugiau pazinti sali
keliones kaina yra nemaza perkant agenturoje tai va galvoju ar verta, nes keliauti neplanuojam
Man asmeniškai per agentūras išvis neapsimoka pirkti kelionių.
2010 m. gegužės antroje pusėje Barselonos regione nuolat buvo apie 24 laipsnius, jūra 21. 2007 m, 2010 m, 2011 m ir 2013 m gegužę nuo Valencijos iki Portugalijos sienos temperatūra svyravo tarp 20-30 laipsnių, jūra visuomet virš 20. Sevilijoje ženkliai šilčiau. Man birželio antroje pusėje tai keliauti jau būtu karštoka, tempas lėtėtų. Tačiau visi labai individualūs tiek keliavimo įpročiais, tiek karščio pojūčiu.