Šio to rasi mano kelionės reportaže
http://www.supermama...howtopic=967636
QUOTE(Rakelė @ 2014 06 15, 20:42)
Puikus reportazas kas buvot Sevilijoj, patarkit, ar verta ten vaziuoti vienai nakciai?? Ji tokia didele.. atrodo net su masina sunkiai apvaziuotum, o pestute tik maza dalele jos pamatytum...
QUOTE(Tiga @ 2014 07 03, 17:07)
kas buvot Sevilijoj, patarkit, ar verta ten vaziuoti vienai nakciai?? Ji tokia didele.. atrodo net su masina sunkiai apvaziuotum, o pestute tik maza dalele jos pamatytum...
Mes buvom vieną pilną dieną. Miestas didelis, bet pagrindinės lankytinos vietos nėra toli viena nuo kitos. Pasistatėm auto netoli Ispanijos aikštės ir viską pėstute apėjom, o lankėm Sevilijos katedrą su pasikėlimu į Giraldos bokštą, Alkazarą, Metropol Parasol, Aukso bokštą, Ispanijos aikštę, Murilo sodus. Pėstute tikrai patogiau, bent jau aš taip manau, nes su parkavimu ten nekas.
Puikus reportazas kas buvot Sevilijoj, patarkit, ar verta ten vaziuoti vienai nakciai?? Ji tokia didele.. atrodo net su masina sunkiai apvaziuotum, o pestute tik maza dalele jos pamatytum...
Jei jums užtenka tik užsidėti pliusą, tada užteks. Jei norite pamatyti ir pajauti tikrai neužteks. alcazar rūmams vien pusdienio reikia. aš buvau tris dienas, pats tas.
QUOTE(klementyna @ 2014 07 03, 20:48)
Jei jums užtenka tik užsidėti pliusą, tada užteks. Jei norite pamatyti ir pajauti tikrai neužteks. alcazar rūmams vien pusdienio reikia. aš buvau tris dienas, pats tas.
Na tuomet geriau liksime dviem naktim rondoje ir pavazinesim po apylinkes..
Puikus reportazas
Ačiū
Lauksim tavojo, nes mes i Ronda nebenuvažiavom
QUOTE(klementyna @ 2014 07 03, 21:48)
Aš pritariu Ingel. Sevilijoje praleidome visą dieną ir tikrai pakako, nes lankytinos vietos nėra toli viena nuo kitos. Aplankėme viską, ką minėjo Ingel, dar ir daugiau ir ne dėl pliusiuko. Mums Sevilija laaaaaaabai patiko.
QUOTE(Tiga @ 2014 06 15, 17:57)
Sveiki keliautojai noriu pasitarti Atskrisim i Malaga, taciau planuojamas tolimiausias keliones tikslas - Sagres Portugalijoje Viso turesim 7 dienas ir 6 naktis Taigi bandau deliotis marsuta, bet jauciu kad nespesim visko pamatyti ka norim Galvoju keliauti palei pakrante pro Marbella, Estepona, i Sierra Merbeja kalna, Ronda, Setenil de Las Bodegas, Sevilija, o is jos tiesiai i Portugalija. Portugalijoje noretusi praleisti bent dvi, tris naktis.
Zinoma noretusi paliesti ir Gibraltara, Tarifa, Cadiz, bet turbut jau nerealu butu tiek pamatyti? Gal kas keliavot panasiu marsrutu? Musu netraukia muziejai, parodos. Labiau domina miestai, miesteliai, senamiestis, siauros gatveles, panoramos, kalnai, laukiniai papludimiai ir visokios idomios neatrastos turistu vietos
Zinoma noretusi paliesti ir Gibraltara, Tarifa, Cadiz, bet turbut jau nerealu butu tiek pamatyti? Gal kas keliavot panasiu marsrutu? Musu netraukia muziejai, parodos. Labiau domina miestai, miesteliai, senamiestis, siauros gatveles, panoramos, kalnai, laukiniai papludimiai ir visokios idomios neatrastos turistu vietos
Tiga, perskaičiau Jūsų planus ir tiesą sakant suabejojau tokia objektų gausa per tokį trumpą laiką ...mes 2012 m. rudenį skridom į Malagą , turėjom 10 dienų, padarėm tokį nedidelį ratą ( apie 1100 km) ir mums neužteko pamatyti viską ką norėjome, o mūsų taip pat nei muziejai, nei parodos netraukė ir netraukia ...nežinau, gal skaitėte mano fotoreportažą, ten aprašiau visas vietas , kur keliavome, o tiesą sakant mintis aplankyti tuo pačiu ir Portugaliją, "numirė" dar net neišvykus iš Lietuvos
Ronda ir jos apylinkės tikrai vertos dėmesio, čia praleidome parą, tačiau miesto lankymui skyrėme tik pusdienį, patikėkite, tikrai buvo to per maža
Bandžiau informacijos nete ieškoti, bet gana skurdokai... Gal kuri žinot, ar didelė problema rugsėjo mėnesį Santa Susanoje ir Lloret del Mar pastatyti automobilį nemokamai. Labai jau brangus viešbučio siūlomas parkingas Ar iš viso ten yra nemokamų aikštelių?
QUOTE(Agnytė @ 2014 07 25, 08:31)
Bandžiau informacijos nete ieškoti, bet gana skurdokai... Gal kuri žinot, ar didelė problema rugsėjo mėnesį Santa Susanoje ir Lloret del Mar pastatyti automobilį nemokamai. Labai jau brangus viešbučio siūlomas parkingas Ar iš viso ten yra nemokamų aikštelių?
Lloret de mar imanoma. Kitame nebuvau, nezinau, bet kiek buvau kituose kurortuose, tai maciau, kad visur panasi situacija su stovejimu. Yra gatvese atzymos ir ten galima statyti auto. Jus pabandykite su google maps zmogeliuku pasivaikscioti aplink jusu viesbuti ir matysite, kur stato masinas. As ir pagal tai rinkausi viesbuti, kad nebutu labai toli eiti. Mes Samba hotel buvome apsistoje, tai aplink tikrai vietu masnai pasistatyti buvo. Gali tik tekti paieskoti vietos, gali tekti toliau pasistatyti.
Tame ir reikalas, kad vaikščiojau su žmogeliuku, bet mano akimis, ten sunkiai mašinai pravažiuoja, o apie jos pastatymą iš viso neina kalba. Suprantu, kad gali reikėti toliau pasistayti, ėjimas negąsdina, svarbu, kad iš viso būtų tokia galimybė. Bet jei sakot, kad įmanoma, reiškia, galima surizikuoti O ten kažkaip specialiai žymisi tos nemokamos vietos? Lyg mėlyna spalva, ar kažką maišau? Ar čia tik vietiniams?
QUOTE(Agnytė @ 2014 07 25, 12:30)
Tame ir reikalas, kad vaikščiojau su žmogeliuku, bet mano akimis, ten sunkiai mašinai pravažiuoja, o apie jos pastatymą iš viso neina kalba. Suprantu, kad gali reikėti toliau pasistayti, ėjimas negąsdina, svarbu, kad iš viso būtų tokia galimybė. Bet jei sakot, kad įmanoma, reiškia, galima surizikuoti O ten kažkaip specialiai žymisi tos nemokamos vietos? Lyg mėlyna spalva, ar kažką maišau? Ar čia tik vietiniams?
yra specialus zymejimai ivairiems atvejams. jus greitai susigaudysit o koks viesbutis?