Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

Šio to rasi mano kelionės reportaže mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=967636
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2014 06 15, 20:42)
Šio to rasi mano kelionės reportaže  mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=967636

Puikus reportazas thumbup.gif kas buvot Sevilijoj, patarkit, ar verta ten vaziuoti vienai nakciai?? Ji tokia didele.. atrodo net su masina sunkiai apvaziuotum, o pestute tik maza dalele jos pamatytum...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2014 07 03, 17:07)
kas buvot Sevilijoj, patarkit, ar verta ten vaziuoti vienai nakciai?? Ji tokia didele.. atrodo net su masina sunkiai apvaziuotum, o pestute tik maza dalele jos pamatytum...smile.gif

Mes buvom vieną pilną dieną. Miestas didelis, bet pagrindinės lankytinos vietos nėra toli viena nuo kitos. Pasistatėm auto netoli Ispanijos aikštės ir viską pėstute apėjom, o lankėm Sevilijos katedrą su pasikėlimu į Giraldos bokštą, Alkazarą, Metropol Parasol, Aukso bokštą, Ispanijos aikštę, Murilo sodus. Pėstute tikrai patogiau, bent jau aš taip manau, nes su parkavimu ten nekas.
Atsakyti
Puikus reportazas  thumbup.gif  kas buvot Sevilijoj, patarkit, ar verta ten vaziuoti vienai nakciai?? Ji tokia didele.. atrodo net su masina sunkiai apvaziuotum, o pestute tik maza dalele jos pamatytum...smile.gif

Jei jums užtenka tik užsidėti pliusą, tada užteks. Jei norite pamatyti ir pajauti tikrai neužteks. alcazar rūmams vien pusdienio reikia. aš buvau tris dienas, pats tas.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 07 03, 20:48)
Jei jums užtenka tik užsidėti pliusą, tada užteks. Jei norite pamatyti ir pajauti tikrai neužteks. alcazar rūmams vien pusdienio reikia. aš buvau tris dienas, pats tas.

Na tuomet geriau liksime dviem naktim rondoje ir pavazinesim po apylinkes.. ax.gif
Atsakyti
Puikus reportazas  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Lauksim tavojo, nes mes i Ronda nebenuvažiavom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 07 03, 21:48)

Aš pritariu Ingel. Sevilijoje praleidome visą dieną ir tikrai pakako, nes lankytinos vietos nėra toli viena nuo kitos. Aplankėme viską, ką minėjo Ingel, dar ir daugiau ir ne dėl pliusiuko. Mums Sevilija laaaaaaabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2014 06 15, 17:57)
Sveiki keliautojai smile.gif noriu pasitarti smile.gif Atskrisim i Malaga, taciau planuojamas tolimiausias  keliones tikslas - Sagres Portugalijoje smile.gif Viso turesim 7 dienas ir  6 naktis smile.gif  Taigi bandau deliotis marsuta, bet jauciu kad nespesim visko pamatyti ka norim smile.gif Galvoju keliauti palei pakrante pro Marbella, Estepona, i Sierra Merbeja kalna, Ronda, Setenil de Las Bodegas, Sevilija, o is jos tiesiai i Portugalija. Portugalijoje noretusi praleisti bent dvi, tris naktis.
Zinoma noretusi paliesti ir Gibraltara, Tarifa, Cadiz, bet turbut jau nerealu butu tiek pamatyti? Gal kas keliavot panasiu marsrutu? Musu netraukia muziejai, parodos. Labiau domina miestai, miesteliai, senamiestis, siauros gatveles, panoramos, kalnai, laukiniai papludimiai  4u.gif ir visokios idomios neatrastos turistu vietos  ax.gif

Tiga, perskaičiau Jūsų planus ir tiesą sakant suabejojau tokia objektų gausa per tokį trumpą laiką cool.gif ...mes 2012 m. rudenį skridom į Malagą , turėjom 10 dienų, padarėm tokį nedidelį ratą ( apie 1100 km) ir mums neužteko pamatyti viską ką norėjome, o mūsų taip pat nei muziejai, nei parodos netraukė ir netraukia rolleyes.gif 4u.gif ...nežinau, gal skaitėte mano fotoreportažą, ten aprašiau visas vietas , kur keliavome, o tiesą sakant mintis aplankyti tuo pačiu ir Portugaliją, "numirė" dar net neišvykus iš Lietuvos ax.gif
Ronda ir jos apylinkės tikrai vertos dėmesio, čia praleidome parą, tačiau miesto lankymui skyrėme tik pusdienį, patikėkite, tikrai buvo to per maža 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 09 liepos 2014 - 13:54
Bandžiau informacijos nete ieškoti, bet gana skurdokai... Gal kuri žinot, ar didelė problema rugsėjo mėnesį Santa Susanoje ir Lloret del Mar pastatyti automobilį nemokamai. Labai jau brangus viešbučio siūlomas parkingas ax.gif Ar iš viso ten yra nemokamų aikštelių?
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2014 07 25, 08:31)
Bandžiau informacijos nete ieškoti, bet gana skurdokai... Gal kuri žinot, ar didelė problema rugsėjo mėnesį Santa Susanoje ir Lloret del Mar pastatyti automobilį nemokamai. Labai jau brangus viešbučio siūlomas parkingas  ax.gif  Ar iš viso ten yra nemokamų aikštelių?

Lloret de mar imanoma. Kitame nebuvau, nezinau, bet kiek buvau kituose kurortuose, tai maciau, kad visur panasi situacija su stovejimu. Yra gatvese atzymos ir ten galima statyti auto. Jus pabandykite su google maps zmogeliuku pasivaikscioti aplink jusu viesbuti ir matysite, kur stato masinas. As ir pagal tai rinkausi viesbuti, kad nebutu labai toli eiti. Mes Samba hotel buvome apsistoje, tai aplink tikrai vietu masnai pasistatyti buvo. Gali tik tekti paieskoti vietos, gali tekti toliau pasistatyti.
Atsakyti
Tame ir reikalas, kad vaikščiojau su žmogeliuku, bet mano akimis, ten sunkiai mašinai pravažiuoja, o apie jos pastatymą iš viso neina kalba. Suprantu, kad gali reikėti toliau pasistayti, ėjimas negąsdina, svarbu, kad iš viso būtų tokia galimybė. Bet jei sakot, kad įmanoma, reiškia, galima surizikuoti mirksiukas.gif 4u.gif O ten kažkaip specialiai žymisi tos nemokamos vietos? Lyg mėlyna spalva, ar kažką maišau? Ar čia tik vietiniams?
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2014 07 25, 12:30)
Tame ir reikalas, kad vaikščiojau su žmogeliuku, bet mano akimis, ten sunkiai mašinai pravažiuoja, o apie jos pastatymą iš viso neina kalba. Suprantu, kad gali reikėti toliau pasistayti, ėjimas negąsdina, svarbu, kad iš viso būtų tokia galimybė. Bet jei sakot, kad įmanoma, reiškia, galima surizikuoti  mirksiukas.gif 4u.gif  O ten kažkaip specialiai žymisi tos nemokamos vietos? Lyg mėlyna spalva, ar kažką maišau? Ar čia tik vietiniams?

yra specialus zymejimai ivairiems atvejams. jus greitai susigaudysit mirksiukas.gif o koks viesbutis? mirksiukas.gif
Atsakyti