QUOTE(reg @ 2015 02 11, 23:35)
Gal galite patarti - ar gerai veikia spausdintuvuose WiFi jungtis - ar galima spausdinti neprijungus laptopo, ar čia nereikalingas dalykas? Reikia lazerinio namams - su skaneriu, spausdinama bus retai. Kas geriau Samsung Xpress M2070W Wifi ar SAMSUNG SL-M2070W?
Spausdintuvuose Wi-fi reikalingas tam, kad spausdintuvą būtų galima nugrūsti į kokį kampą ir, kad juo būtų galima naudotis keliems žmoniems su skirtingais kompiuteriais. Pvz name spausdintuvas stovi vienam kambary, o juo spausdina trys šeimos nariai, kurie yra skirtinguose kambariuose. Tiesiog labai patogu. Tačiau, jei spausdinatės tik iš vieno kompiuterio ir spausdintuvas bus padėtas šalia, Wi-fi funkcija nėra reikalinga, nes spausdintuvą galite prisijungti prie kompiuterio USB laidu.
Lazerinį ar rašalinį spausdintuvą derėtų rinktis pagal tai ką ir kaip dažnai spausdinate. Rašalinis labiau skirtas nuotraukoms spausdinti, ir namie tai darant, vistiek bus brangiau nei spausdinti fotoateljė. Rašaliniai spausdintuvai yra pigesni, tačiau rašalas tikrai nėra pigus.
Lazeriniu spausdintuvu kokybiškų nuotraukų sunkiai atspausdinsite, todėl jis labiau skirtas dokumentams spausdinti. Spalvoti lazeriniai labai tinka brėžiniams spausdinti. Aptarnavimas ir dažų keitimas yra žymiai pigesnis nei rašalinių spausdintuvų, todėl spausdinimo savikaina yra žymiai mažesnė.
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2015 02 14, 20:46)
Nu aš jų kaip ir nebijau - paprastą nespalvotą rašalinį išmečiau į šiukšlyną prieš pora metų, o spalvotą Canon - praeitą savaitę. Mano namuose tai buvo visiškai nepigus, o žiauriai brangus malonumas. Kasetė uždžiūdavo pastoviai, o kai prireikdavo ką spausdinti, tai ir negalėdavai. Nesąmonė buvo, kad jeigu baigdavosi ar uždžiūdavo spalvota kasetė, tai ne tik nespausdindavo, bet ir neskanuodavo.
Dar dėkoju artech už išsamią konsultaciją. Jei spausdinant reikia laido, tai gal ir nebūtinas tas WiFi. Bet čia mane agituoja, kad reikia pirkti tik Canon - gal rekomenduotimėte kokį modelį?
Dar dėkoju artech už išsamią konsultaciją. Jei spausdinant reikia laido, tai gal ir nebūtinas tas WiFi. Bet čia mane agituoja, kad reikia pirkti tik Canon - gal rekomenduotimėte kokį modelį?
Nėra jokio reikalo pirkti tik Canon. Čia kiekvieno asmeninė nuomonė, pagal tai kas ką naudoja. Spausdintuvas yra spausdintuvas, renkatės pagal tai ką spausdinsite. Rekomenduoti jums kažką sunku, kol nenurodėt, ką būtent norite spausdinti, kaip retai ar dažnai spausdinsite, kur stovės spausdintuvas, kiek žmonių su kompiuteriais juo naudosis, beto būtų gerai, kad nurodytumėte savo kainos lubas, kiek sutiktumėte mokėti už įrenginį.