Konsultuojamės toliau
II tema
Sveiki, turiu problemėlę su spausdintuvu Canon MP280. Jį naudoju jau daugiau negu 1 metus. Iki šiol viskas buvo gerai, bet šį vakarą ėmė ir sustreikavo- paima popierių spausdinimui ir stop, prieš tai buvo pasičiupęs visą pundą lapų iš karto. Atrodo. kad spausdinimo procesas vyksta, bet lapas taip ir stovi vietoje, tik garsas šiek tiek kitokesnis, nei anksčiau. Klaidos nemeta jokios, lemputės, rodančios klaidą taip pat neužsidega. Jau su antru spausdintuvu panaši problema. Prieš tai turėtas panašiu būdu užlinko iškarto po dažų papildymo, bet jo nedetaisiau. Kažin ar čia rimta problema, gal kas esate susidūrę
Ačiū už atsakymą.
Ačiū už atsakymą.
Sveiki, galbut kas nors padėsit man nesuprantančiai kaip priversti spausdintuvą spausdint
Tai va yra taip kad nusipirkom spausintuva lazerinį samsung ML2165 viską darėme pagal instrukciją, bet instaliavus spausdintuvas nespausdina, gal kažką vis dėl to ne taip padariau? norint spausdinti ismeta output file name
Tai va yra taip kad nusipirkom spausintuva lazerinį samsung ML2165 viską darėme pagal instrukciją, bet instaliavus spausdintuvas nespausdina, gal kažką vis dėl to ne taip padariau? norint spausdinti ismeta output file name
Matau, kad cia nelabai kas vyksta, bet vistiek pabandysiu paklaust-gal kas atsilieps...
Turiu tokia beda...Mano spaudintuvas canon pixma mp160. Buvo nenaudojamas kuri laika. Ir paskui norint spaudint meta klaida, kad nera kasetes (E5)-patikrinti kasete. Maniau gal rasalas pasibaiges-nsipirkau papildyma-pasipildziau ir vistiek tas pats. Kazkur skaiciau, kad po papildymo reik palaikyt paspaudus kopijavimo mygtuka ant spaudintuvo-nepadejo.
Nesuprantu ka daugiau daryti-negi teks pirktinauja kasete...?
Turiu tokia beda...Mano spaudintuvas canon pixma mp160. Buvo nenaudojamas kuri laika. Ir paskui norint spaudint meta klaida, kad nera kasetes (E5)-patikrinti kasete. Maniau gal rasalas pasibaiges-nsipirkau papildyma-pasipildziau ir vistiek tas pats. Kazkur skaiciau, kad po papildymo reik palaikyt paspaudus kopijavimo mygtuka ant spaudintuvo-nepadejo.
Nesuprantu ka daugiau daryti-negi teks pirktinauja kasete...?
Sveiki.Niekaip nerandu kaip nustatyti funkcija,kad spausdinti adresus ant voko Spausdintuvas hp1510.
sveiki o pas mane nera didele problema, bet gal kazkas ne taip pakeiciau kasete lazeriniam samsungui, nes jau rase empty toner ir beveik nebesimate ka spasudino, pakeiciau- spausdina puikiai, bet vis dega ta lempute raudona ir taso empty toner , kame beda
QUOTE(siauliete83 @ 2013 05 03, 10:42)
sveiki o pas mane nera didele problema, bet gal kazkas ne taip pakeiciau kasete lazeriniam samsungui, nes jau rase empty toner ir beveik nebesimate ka spasudino, pakeiciau- spausdina puikiai, bet vis dega ta lempute raudona ir taso empty toner , kame beda
koks samsungo modelis? manu zinau kur problema, manau reikia nuresetint. parasuikit man i maila artech8@tlen.pl. bandisiu padet.
Noreciau ir as paklausti...ir sulaukti atsakymo :geda2: koki gi dabar pirkt spausdintuva? Maninem salygom spausdinti retkarciais nuotraukytes,ir mokyklinukui "dirbt" Patarkit
Sveikos. gal kuri naudojates printeriu HP Deskjet 1050 all in one ir susidurete su problema kai papildzius rasalo kasetes printeris ju kaip ir neatpazista - toliau rodo (mirksi raudoni laseliai) kad nera rasalo, pasiuntus dokumenta spausdinimui ismeta lentele "incompatible ink cartridges" ??????????????
QUOTE(Neringytė @ 2013 06 10, 20:16)
Sveikos. gal kuri naudojates printeriu HP Deskjet 1050 all in one ir susidurete su problema kai papildzius rasalo kasetes printeris ju kaip ir neatpazista - toliau rodo (mirksi raudoni laseliai) kad nera rasalo, pasiuntus dokumenta spausdinimui ismeta lentele "incompatible ink cartridges" ??????????????
pabandyk išėmus kasete popierium perbraukti per kasetės galvutę, kur rašalas bėga. ir papurtyti kelis kartus, kad rašalas link tos vietos subėgtų