QUOTE(Egliukasz @ 2013 02 26, 10:30)
Chikitoka, ten kur J. Roberts, mano kompas rodo raudonai ruda

O tu sakei, kad nori grynai rudos. Pasidaryk amlos ir uzsidek porai valandu visu pirma, pamatysi, kaip gavos, tada jau zinosi, kaip toliau dazyt. As va plaukus pasisausinau su zolem siek tiek, tai nusprendziau, kad ner ko man dazyt tu plauku. Darysiu amlos kaukes ir turiu dazanty Avedos kondicionieriu CLOVE. Pas mane ner zilu visiskai, tai manau kolkas leisiu pailset ir padrekinsiu daugiau
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 26, 14:42)
Geras, nežinojau, bet aš tomis dienelėmis ir nesidažau, nėra nuotaikos
Geras, man tai ryžai ima nors tu ką

Vat, nusidažius beveik neimatė spalvos pokyčio, o po dviejų dienų jau oranžinė vėl esu
Papildyta:
Man irgi atrodo Roberts plaukai kaip raudonai rudi
man apie mmm dar azkada seniai kirpykloj kai daziau kirpeja sake, kad net ir cheminiai blogiau ima, bet kazkaip niekada neatkreipiau demesio, o per paskutinius metus kokiusdu kart bandziau ir tikrai nieko nesigavo su zolem
o as taip noriu ryzu, ir nei per kur, visada tokie kazkokie neaiskus i raudonuma gaunas. Dar matyt ir mano natur spalvos savo daro - dalis plauku zili visai baltai, dalis tokie pilkai zili, o dalis dar yra ir natur spalvos tokie rusvoki, tai ir gaunuos tokia visa visai spalvota

ten kur plaukai visai baltai zili gaunas nuo chna svajoniu spalvyte

bet ju nera daug
o del tos foto tai kaip idomiai - man matos tokie, kiek sviesesni nei juodo sokolado spalvos

spalva beveik identiska jos akiu spalvai, vos tamsesni