Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(minciu valdove @ 2013 02 25, 20:56)
Laba  4u.gif

mačiau ir aš, kad yra eurokose mišinukų, ten rašo, kad pagaminta chna ir basmos pagrindu, vat įdomu, kažin ten ko nors negero neįdėta? ir kodėl jie nerašo sudėties smulkiau.  g.gif

Lietuviskoj etiketej nieko neparasyta, o rusiskoj parasyta, kad yra visokiu kokiu prideta doh.gif : Indigofera Tinctoria, kaolin, xanthan gum, sodium sulfate, HC Red 3

jei kas suprantat tuos keiksmazodzius, paaiskinkit ir man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 25, 22:35)
Lietuviskoj etiketej nieko neparasyta, o rusiskoj parasyta, kad yra visokiu kokiu prideta  doh.gif : Indigofera Tinctoria, kaolin, xanthan gum, sodium sulfate, HC Red 3

jei kas suprantat tuos keiksmazodzius, paaiskinkit ir man  ax.gif

Kiek supratau, tai jusu pakeli: basma, baltasis molis, ksantanas (jis tirstiklis), natrio sulfatas, ir turbut kazkoks raudonas pigmentas.
Jei kazkas ne taip, tai merginos pataisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 25, 22:47)
Kiek supratau, tai jusu pakeli: basma, baltasis molis, ksantanas (jis tirstiklis), natrio sulfatas, ir turbut kazkoks raudonas pigmentas.
Jei kazkas ne taip, tai merginos pataisys  ax.gif

tai o kur chna kazi pasidejo g.gif ir tas natrio sulfatas - ar jis kenksmingas?

Labai noreciau isgaut tokia spalvyte - kazi tai realu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 02 25, 16:03)
Radau parasyta kai kur, kad norint TIKRAI raudonos spalvos reikia paprikos milteliu det ax.gif

O kur tokius miltelius atrasti? smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ixora @ 2013 02 25, 16:04)
Marokietiška chna turėtų dažyti raudoniau smile.gif

Tai vat užsiprekinau marokietiškos chna 200 gramų, dabar testuosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 25, 16:38)
Labes

skubu pasidalint info  biggrin.gif siandie eurokose radau ivairiu spalvu chna misiniu, ten buvo ir raudonu, ir dar visokiu,kokie 5 skirtingi atspalviai, raso kad tik naturalios zoles sumaisytos. As pasigriebiau sokolado spalvos.
Dabar as noriu butent tokios spalvos, tai man labai labai grazu  thumbup.gif  wub.gif

Tai tokią spalvą suteikia Rainbow Research Persian Sherry, didžiają dalį ir dėjau šio mišinuko 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 25, 23:38)
tai o kur chna kazi pasidejo  g.gif ir tas natrio sulfatas - ar jis kenksmingas?

Labai noreciau isgaut tokia spalvyte - kazi tai realu  g.gif
user posted image

Man irgi tokia spalva labai graži, tokios tikrai norėčiau wub.gif Tikiuosi, kad realu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 26 vasario 2013 - 00:45
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 26, 01:50)
O kur tokius miltelius atrasti? smile.gif ax.gif

As milteliu uzsipirkau prieskoniu parduotuvej, bet manau kad ir maximose imanoma rast 4u.gif

o del spalvos, tai as manau kad cia raudonumo nera, cia jie labai rudi, ir butent be raudonumo rudus as ir noreciau isgaut ax.gif nes man chna visada smarkokai raudonai ima... va jei imtu ryyyzai, tai buciau baisiai laiminga, bet kadangi neima, reik ieskot kitos imanomos spalvos biggrin.gif

Dabar planuoju toki misini: viena "sokoladiniu" zoliu maiseli 25gr, viena svarios chna maiseli, dvi dalis amla ir dar lasiuka cibersoles. Kai tik baigsisi mmmm iskart tepsiuos. Nes tikrai isitikinau kad per mmm dazai daug blogiau kimba ir daug trumpiau laiko ax.gif
Atsakyti
Chikitoka, ten kur J. Roberts, mano kompas rodo raudonai ruda g.gif O tu sakei, kad nori grynai rudos. Pasidaryk amlos ir uzsidek porai valandu visu pirma, pamatysi, kaip gavos, tada jau zinosi, kaip toliau dazyt. As va plaukus pasisausinau su zolem siek tiek, tai nusprendziau, kad ner ko man dazyt tu plauku. Darysiu amlos kaukes ir turiu dazanty Avedos kondicionieriu CLOVE. Pas mane ner zilu visiskai, tai manau kolkas leisiu pailset ir padrekinsiu daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 26, 02:20)
As milteliu uzsipirkau prieskoniu parduotuvej, bet manau kad ir maximose imanoma rast  4u.gif

o del spalvos, tai as manau kad cia raudonumo nera, cia jie labai rudi, ir butent be raudonumo rudus as ir noreciau isgaut  ax.gif nes man chna visada smarkokai raudonai ima... va jei imtu ryyyzai, tai buciau baisiai laiminga, bet kadangi neima, reik ieskot kitos imanomos spalvos  biggrin.gif

Dabar planuoju toki misini: viena "sokoladiniu" zoliu maiseli 25gr, viena svarios chna maiseli, dvi dalis amla ir dar lasiuka cibersoles. Kai tik baigsisi mmmm iskart tepsiuos. Nes tikrai isitikinau kad per mmm dazai daug blogiau kimba ir daug trumpiau laiko  ax.gif

Geras, nežinojau, bet aš tomis dienelėmis ir nesidažau, nėra nuotaikos biggrin.gif blush2.gif
Geras, man tai ryžai ima nors tu ką blink.gif Vat, nusidažius beveik neimatė spalvos pokyčio, o po dviejų dienų jau oranžinė vėl esu ohmy.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 02 26, 10:30)
Chikitoka, ten kur J. Roberts, mano kompas rodo raudonai ruda g.gif O tu sakei, kad nori grynai rudos. Pasidaryk amlos ir uzsidek porai valandu visu pirma, pamatysi, kaip gavos, tada jau zinosi, kaip toliau dazyt. As va plaukus pasisausinau su zolem siek tiek, tai nusprendziau, kad ner ko man dazyt tu plauku. Darysiu amlos kaukes ir turiu dazanty Avedos kondicionieriu CLOVE. Pas mane ner zilu visiskai, tai manau kolkas leisiu pailset ir padrekinsiu daugiau g.gif

Man irgi atrodo Roberts plaukai kaip raudonai rudi g.gif
Man atrodo, kad amla labiau plaukus sausina, nei chna, bent jau man g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 02 26, 10:30)

QUOTE(Kisulita @ 2013 02 26, 14:42)
Geras, nežinojau, bet aš tomis dienelėmis ir nesidažau, nėra nuotaikos biggrin.gif blush2.gif
Geras, man tai ryžai ima nors tu ką blink.gif Vat, nusidažius beveik neimatė spalvos pokyčio, o po dviejų dienų jau oranžinė vėl esu ohmy.gif
Papildyta:
Man irgi atrodo Roberts plaukai kaip raudonai rudi g.gif

man apie mmm dar azkada seniai kirpykloj kai daziau kirpeja sake, kad net ir cheminiai blogiau ima, bet kazkaip niekada neatkreipiau demesio, o per paskutinius metus kokiusdu kart bandziau ir tikrai nieko nesigavo su zolem

o as taip noriu ryzu, ir nei per kur, visada tokie kazkokie neaiskus i raudonuma gaunas. Dar matyt ir mano natur spalvos savo daro - dalis plauku zili visai baltai, dalis tokie pilkai zili, o dalis dar yra ir natur spalvos tokie rusvoki, tai ir gaunuos tokia visa visai spalvota biggrin.gif ten kur plaukai visai baltai zili gaunas nuo chna svajoniu spalvyte thumbup.gif bet ju nera daug

o del tos foto tai kaip idomiai - man matos tokie, kiek sviesesni nei juodo sokolado spalvos biggrin.gif spalva beveik identiska jos akiu spalvai, vos tamsesni
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 26, 15:31)
man apie mmm dar azkada seniai kirpykloj kai daziau kirpeja sake, kad net ir cheminiai blogiau ima, bet kazkaip niekada neatkreipiau demesio, o per paskutinius metus kokiusdu kart bandziau ir tikrai nieko nesigavo su zolem

o as taip noriu ryzu, ir nei per kur, visada tokie kazkokie neaiskus i raudonuma gaunas. Dar matyt ir mano natur spalvos savo daro - dalis plauku zili visai baltai, dalis tokie pilkai zili, o dalis dar yra ir natur spalvos tokie rusvoki, tai ir gaunuos tokia visa visai spalvota  biggrin.gif ten kur plaukai visai baltai zili gaunas nuo chna svajoniu spalvyte  thumbup.gif bet ju nera daug

o del tos foto tai kaip idomiai - man matos tokie, kiek sviesesni nei juodo sokolado spalvos  biggrin.gif spalva beveik identiska jos akiu spalvai, vos tamsesni

Aš tai viename straipsnuje skaičiau, kad nepatariama plaukučių plauti per mmm, nes tomis dienomis jie yra silpnesni ir labiau pažeidžiami, nežinau kiek čia tiesos g.gif

O chna tai įdomiai dažo, priešingai norams lotuliukas.gif Eisiu ieškoti paprikos miltelių lotuliukas.gif

Matyt ekranų raiška skiriasi, man tai tokia kaštoninė spalva atrodo, labiau į raudonumą biggrin.gif
Atsakyti
Jei kam norisi "nuimt" chna

paskutinis siulymas su svogunais - vienas kartas tikrai neveiksmingas mirksiukas.gif viso kito nebandziau

o mergina is nuotraukos turi mano svajoniu plaukus, ech matyt man nelemta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikitoka: 26 vasario 2013 - 15:38
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 26, 16:37)
Jei kam norisi "nuimt" chna

paskutinis siulymas su svogunais - vienas kartas tikrai neveiksmingas  mirksiukas.gif viso kito nebandziau

o mergina is nuotraukos turi mano svajoniu plaukus, ech matyt man nelemta  verysad.gif

Man amla gana efaktyviai nuima ryžumą ax.gif
Kad tokia spalva gautusi, reikėtų turėti labai šviesius natūralius plaukus, turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 26, 16:49)
Man amla gana efaktyviai nuima ryžumą ax.gif
Kad tokia spalva gautusi, reikėtų turėti labai šviesius natūralius plaukus, turbūt g.gif

Kokią dalį amlos dedate? Ar vieną naudojate?

Merginos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif ant pakuočių rašo, kad reikia tepti ant sausų išplautų plaukų, gal aš klystu tepdama ant drėgnų? g.gif Ieškau būdo, kaip basmą prisijaukinti smile.gif Kažkurioje senoje temoje, esu radusi, kad viena forumietė dažo tąkart neplaudama plaukų, mat jai taip geriau ima smile.gif
Atsakyti