QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 25, 16:38)
Labes
skubu pasidalint info

siandie eurokose radau ivairiu spalvu chna misiniu, ten buvo ir raudonu, ir dar visokiu,kokie 5 skirtingi atspalviai, raso kad tik naturalios zoles sumaisytos. As pasigriebiau sokolado spalvos.
Laba
mačiau ir aš, kad yra eurokose mišinukų, ten rašo, kad pagaminta chna ir basmos pagrindu, vat įdomu, kažin ten ko nors negero neįdėta? ir kodėl jie nerašo sudėties smulkiau.
O chna eurokose - su negyvosios jūros mineralais, ta, kur didesnėse dėžutėse. Kažin jie ką nors gero duoda? Kol kas nieko nepirkau eurokose, ech vargas naujokei, klausimų daugiau negu atsakymų

gerai, kad yra supermamos
QUOTE(goccia @ 2013 02 16, 19:50)
As dazau 1dalim chna 2,5 dalys basmos 0,5 dalies kitu zoliu. Ten kur buvo dazyti tamsiai cheminiais dazais, tai gaunas labai tamaus, i juoduma. O ten kur atauge mano naturalus, tai rusvi. Vakar kaip tik daziau. Tai ziuriu, kad noriu tu ataugusiu irgi tamsesniu kitakart galvvoju det daugiau basmos ir dazyt tik saknis ir ten kur atauge. Gal ir tie kazkiek patmses.
Kiek laiko laikote mišinuką užtepusi?
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 25, 00:37)
Grįžau pasidalinti rezultatais

Na, šį kart nelabai kas gavosi, spalva nelabai pakito, kitą kartą daugiau marokietiškos dėsiu, mažiau Rainbow
Atrodo kaip rudi
man graži Jūsų plaukučių spalvytė

norėčiau tokių
Geriausias gyvenime mokytojas - patirtis. Ima, tiesa, brangiai, bet išaiškina gerai