Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Ixora @ 2013 07 17, 19:44)
Dėkoju  4u.gif Man pati gražiausia būna vos košę nuplovus, bet va, kad iškart raudonuoti pradeda, bet jau susitaikiau su ta mintimi, kad ryžų neturėsiu su chna dažydama, nors iš pradžių tik apie ryžą ir svajojau  ax.gif

O aš jau pradedu susitaikyti su mintim, kad raudonos spalvos niekaip nebeišgausiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 17, 19:44)
Dėkoju  4u.gif Man pati gražiausia būna vos košę nuplovus, bet va, kad iškart raudonuoti pradeda, bet jau susitaikiau su ta mintimi, kad ryžų neturėsiu su chna dažydama, nors iš pradžių tik apie ryžą ir svajojau  ax.gif

O nebandėt tos ciberžolės (atrodo biggrin.gif ) dėt? Nes rašo, kad ji geltonumo duoda, ta atskiestų gal tą raudonį link ryžumo smile.gif

Arba... sakot, kad pradžioj gržaiai ryža, passkui pradeda raudonuot, tai gal reiktu nesilaikant tos taisykės neplaut iškart šampūnu ir leist chna toliau veikt vis gi plaut ir nebeleist jei veikt biggrin.gif Gal liktų ryža g.gif bigsmile.gif nea? biggrin.gif

Čia šiaip tokios mintys kilo paskaičius, tikrai nežinau ar suveiktų smile.gif Aš dar naujokė tam reikale, bet baisiai patenkinta ryža naujokė biggrin.gif
Atsakyti
Dabar mano spalva tokia smile.gif

Spalva

Aišku, prie kiekvieno apšvietimo ji vis kitokia, kartais ir tamsesnė ir raudonesnė kiek atrodo, tai sunku suprast kokia ištikro. Tad rodau kaip atrodo lauke saulėtą dieną prie natūralaus apšvietimo smile.gif Et... galėjau pasišukuot biggrin.gif
Dažau iranietiška chna iš kažkokios rusiškos kosmetikos krautuvėlės, šviesiai žaliam pakely. Kaina 3,9 lt biggrin.gif Geras biggrin.gif Maišant įpilu pirktinių citrinų sulčių, man kažkaip patogiau, kad tas buteliukas namie visad laukia, nes kitaip tikrai pamirščiau citriną nusipirkt biggrin.gif Laikau apie tris valandas. Pagrindinis PLIUSAS- nustojo šakotis plaukų galai. Negaliu atsidžiaugt nes nebežinojau ką bedaryt. Vaikščiojau nutriušus kaip nežinau kas doh.gif Dabar aišku iki gerų plaukų dar toli, bet jau nepalyginamai geresnė padėtis.
Atsakyti
It's not me ačiū už pasiūlymų jūrą, bet esu bandžiusi, tai vistiek raudoni biggrin.gif

Man nerodo Jūsų nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 18, 10:41)
It's not me ačiū už pasiūlymų jūrą, bet esu bandžiusi, tai vistiek raudoni  biggrin.gif

Man nerodo Jūsų nuotraukos  verysad.gif

ir man nerodo ax.gif o baisiai idomu pavarvint seile i ta svajoniu ryzuma, nes ir as atrodo taikausi su mintimis kad nebusiu, nebent kai jau visai galutinai prazilsiu va tada tai turetu gautis spalvike biggrin.gif

Del sampuno - nesu bandzius bet jauciu pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Ir man nuotraukos nerodo g.gif

O aš pamenu, kai kažkokia mergina buvo įdėjusi savo raudonų plaukų nuotrauką, kažkurioje temoje, berods Chikitokia, tai tokia graži spalva buvo bigsmile.gif

Dar galvoju Khadi pamėginti, prieš pasiduodant biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas ar ten svajoniu ryzumas , bet biggrin.gif hmmm... kazin kodel nerodo g.gif
My Webpage
na kazin kaip dabar.
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 07 18, 22:00)
Klausimas ar ten svajoniu ryzumas , bet biggrin.gif hmmm... kazin kodel  nerodo g.gif
My Webpage
na kazin kaip dabar.

Va dabar rodo ax.gif Super graži spalva wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 18, 15:02)
Ir man nuotraukos nerodo g.gif

O aš pamenu, kai kažkokia mergina buvo įdėjusi savo raudonų plaukų nuotrauką, kažkurioje temoje, berods Chikitokia, tai tokia graži spalva buvo bigsmile.gif

Dar galvoju Khadi pamėginti, prieš pasiduodant biggrin.gif

tai as esu chikitoka mirksiukas.gif aciu, taip ji gan raudona, kazkas tarp vario ir rubino, bet as noriu apelsino, man dar ir its not me per raudoni ax.gif bet jau tokia isties labai grazi spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui aciuks.gif Man spalva netobula, bet visai patinka, bet esu turėjus ir tobulą, tai aišku vis norisi geriau. O su dažais net ir tais pačiais supakuotais vienodom porcijom-proporcijo vistiek spalva kazkiek skirdavosi kas kart. bet mano plaukai jau po tiek metu dayžmo buvo tragiški, tai jau nedrįstu reikšt chna kokį nors nepasitenkinimą, nes bent jau kolkas ji padaro iš manęs labai arti to ko noriu ir neėda plaukų smile.gif
Gal jei norėčiau ne ryžų, o kokiu nors rudų ar dar kažkokių dėl kurių reikėtų tais keliais žingsniais dayžt, visokias žoleles kaip šamanei maišyt.. nu gal tada pritrūkus kantrybės kitaip uzčiulbėčiau lotuliukas.gif o dabar sumaišai ir tepi. tas pats kas su dažais. net pelkės vonioj nebepasidarau biggrin.gif tik laikyt ilgiau, bet maža smulkmena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 07 18, 22:00)
Klausimas ar ten svajoniu ryzumas , bet biggrin.gif hmmm... kazin kodel  nerodo g.gif
My Webpage
na kazin kaip dabar.

Hmm, na tikrai graži sodri spalva bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Veti @ 2013 07 04, 19:20)
as pirkau violey per si kolektyva   4u.gif

Aš dabar irgi seku šį kolektyvą, bet, kad truputį apmiręs g.gif Galvoju jungtis prie užsakymo Vilniuje, bet niekas nerenka unsure.gif
Atsakyti
Siandie vel daziau, sedejau 4 val, ir vietoj acto dejau citrina, nedejau seivamedzio ir dar be to per mmm, tai gavosi zymiai tamsiau nei paskutini karta doh.gif o tikejausi kad bus sviesiau unsure.gif

QUOTE(Kisulita @ 2013 07 19, 20:54)
Hmm, na tikrai graži sodri spalva bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:
Aš dabar irgi seku šį kolektyvą, bet, kad truputį apmiręs g.gif Galvoju jungtis prie užsakymo Vilniuje, bet niekas nerenka unsure.gif

palauk kelias dieneles, butinai kas nors prades rinkt 4u.gif
Atsakyti