Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Kisulita @ 2013 07 15, 15:59)
Ar gali nuo chna atsirasti spuogelių ant kaklo, sprando prie plaukų augimo linijos (nežinau ar suprantamai paaiškinau biggrin.gif)? g.gif Dažausi jau ilgai, bet jau keli mėnesiai, kai pilna mažų spuogelių, iš pradžių nekreipiau dėmesio, galvojau praeis, bet vis dar tupi doh.gif

Tikrai gali būti alergija unsure.gif nors kiek žinau dažant vien chna milteliais alergijos pasireiškia labai retai, bet vistiek... Ar seniai dažėt paskutinį kartą? Pabandykit gal kurį laiką nebedažyti, arba keisti chna. O gal šiaip kažką mityboje ar kosmetikoje pakeitėt g.gif žodžiu, visko gali būti smile.gif būna, kad alergija pasireiškia ne iš karto, o po kartais net gana ilgo naudojimo unsure.gif
Atsakyti
Man kazkada buvo prade jyst tokie giluminiai nedideli bet skausmingi, tai arbatmedziu kelis kart patepliojus susitvarke ir dabar jau senokai nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 07 15, 15:19)
super,gal ir man taip gausis, kaip noriu ugniniu.

Va savo draugei sviesintus plaukus daziau nu ji tokia nerealiai grazi apelsinine gaunas, sedziu ir pavydziu, gal ir man citrina ta pati padarys.

QUOTE(Ixora @ 2013 07 15, 15:42)

Buvo viena mergina prieš kurį laiką įmetusi savo natūraliai šviesių plaukų nuotrauką su tobulu (apelsino-morkos  biggrin.gif )

As kaip tik nenoriu tokiu ryskiu, uztai turbut ir gaunas mirksiukas.gif

Bet nors plaukai atsigavo, blizga wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos,
Nusipirkau šiandien Henne Color miltelius
user posted image

Norėjau pasiteirauti šiais milteliais dažiusių - ar vienos pakuotės pakanka plaukams? Mano žemiau pečių ir neploni
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 15, 15:42)
mano natūralūs plaukai vidutiniio šviesumo rudi, su rausvais atspalviais saulėje, tai kad ir kiek dedu citrinos gaunasi raudoni, kažkas panašaus į tamsų varį dieniniame apšvietime ir ryškiai raudoni saulėje  smile.gif

Gal kartais turite nuotrauką savo naturalių plaukų ir dažytų, kaip tas raudonumas gaunasi? Nes mano tokie vidutiniškai tamsūs (rudi), tai labai norėčiau raudonų, bet kolkas šokoladine spalva padažau su basma ir chna mišinuku. O Jūs dažot su paprasta chna ar su suruoštais tais henna?
Atsakyti
Sveikos,
ir as dazau plaukus chna dazais. Gal cia lankosi kokia kirpeja ar kas galetu rekomenduoti kirpeja Vilniuje, kuri galetu chna dazus uztepti ant plauku?
Kadangi pas mane ilgi ir stori plaukai, tai as dazus laikau per nakti, paciai uztepti dazus graziai ir tolygiai nesigauna, ieskau profesionalo zmogaus, kuris galtu padeti.
Gal kas galetu rekomenduoti?
Geros dienos
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 15, 16:48)
Tikrai gali būti alergija  unsure.gif nors kiek žinau dažant vien chna milteliais alergijos pasireiškia labai retai, bet vistiek... Ar seniai dažėt paskutinį kartą? Pabandykit gal kurį laiką nebedažyti, arba keisti chna. O gal šiaip kažką mityboje ar kosmetikoje pakeitėt g.gif žodžiu, visko gali būti  smile.gif būna, kad alergija pasireiškia ne iš karto, o po kartais net gana ilgo naudojimo  unsure.gif

Neseniai dažiau, gal prieš porą savaičių, dabar kol kas nebedažysiu schmoll.gif Tai vat, iš kito tiekėjo užsisakiau chna, gal dėl to oda taip sureagavo, nes netiko g.gif
Kosmetikoje jokių pokyčių, nes nenaudoju, tai nėra ką keisti blush2.gif Na, ir mityba lyg ir nepakito g.gif

Kol kas bandysiu nedažyti, nes ir taip jau per ryškūs orandžiniai, o prieš saulę galai vos ne geltoni atrodo unsure.gif Tegul truputį nusiplauna spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 16 liepos 2013 - 15:30
QUOTE(Deimiliux @ 2013 07 16, 12:23)
Gal kartais turite nuotrauką savo naturalių plaukų ir dažytų, kaip tas raudonumas gaunasi? Nes mano tokie vidutiniškai tamsūs (rudi), tai labai norėčiau raudonų, bet kolkas šokoladine spalva padažau su basma ir chna mišinuku. O Jūs dažot su paprasta chna ar su suruoštais tais henna?

Jau buvau dėjus kažkada, tai įmesiu tas pačias nuotraukas smile.gif Mano natūralūs, apšviesti su blykste, todėl atrodo šiek tiek šviesesni nei natūraliam apšvietime user posted image
Taip atrodo po dažymo su citrina kitą dieną po košės nuplovimo user posted image
Paskui spalva pasikeičia ir būna tokia user posted image
čia tą pačią dieną apšvietus ryškiau user posted image

Tikiuosi kitų narių neužknisiu tiek nuotraukų prikrovus, bet gal kam pravers su atspalviais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 16, 16:56)

Dėkui už foto, dabar bent įsivaizduoju kaip gaunas smile.gif Tiek, kad mano tamsesni plaukai, tai neaišku kaip gautųsi ant mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2013 07 16, 16:58)
Dėkui už foto, dabar bent įsivaizduoju kaip gaunas smile.gif Tiek, kad mano tamsesni plaukai, tai neaišku kaip gautųsi ant mano smile.gif

Ai, dar užmiršau parašyti, kad dažau tik Eurokoj pardavinėjama chna, pati susimaišau su citrinų sultimis smile.gif paieškokit hennaforhair, gal ten rasit kažką, kas pravers dėl plaukų spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 16, 16:56)
Jau buvau dėjus kažkada, tai įmesiu tas pačias nuotraukas  smile.gif Mano natūralūs, apšviesti

Gražios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 17 liepos 2013 - 13:56
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 17, 14:48)
Gražios spalvos bigsmile.gif

Dėkoju 4u.gif Man pati gražiausia būna vos košę nuplovus, bet va, kad iškart raudonuoti pradeda, bet jau susitaikiau su ta mintimi, kad ryžų neturėsiu su chna dažydama, nors iš pradžių tik apie ryžą ir svajojau ax.gif
Atsakyti