Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(it's not me @ 2013 05 15, 22:50)
Dar tik 2 val. isbuvau, o akys jau lima. Taigi yra 2 varijantai... dar kiek pakentejus plaut ar eit taip miegot biggrin.gif

as nerizikuociau, jei jau ryt i darba ax.gif
Atsakyti
Na ir spekit... aisku, kad uzmigau biggrin.gif Bet dekui nepatogumui, ausu saudimui ir kt, greit ir pabudau. Chna isbuvo ant galvos 3,5 val smile.gif Na ir.... pats pirmasis ispudis labai nudziugino biggrin.gif Nu tikra lape biggrin.gif bet cia uzmiegotom akim prie lempos apsvietimo. Ziuresiu ar vis dar taip atrodys ryte biggrin.gif Na bent jau ne kokia zaliai-melyna pelkiu vanda biggrin.gif Ir patys plaukai tokie keisti.. nu tokie.... net zodzio tinkamo nerandu.. tokie kazkokie ilaminuoti biggrin.gif Labai bijojau, kad sausi, pasisiause bus. bet slidus, viskas tvarkoj. Tik va nepasidomejau ar galima kokias priemones (aliejuka, apsauga nuo karscio) purkst g.gif Mat sako tas dazas dar kazka daro kelias dienas, plaut nereikia... na bet pateiau pries dziovinant smile.gif Dabar dar tik tas kvapas likes nelabai patinka, bet laikina, isgyvensiu smile.gif O dabar jau pagaliau labanaktis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Prisiduodu su nauju rytiniu įsūdžiu. Jis vis dar toks pats-ryža kai velnys smile.gif)) Dabar kai pagalvoju kiek metu tai galėjau daryt, kaip plaukus "taupyt" nuo chemijos ir pinigus aišku biggrin.gif Kol kas esu baisiai patenkinta, nebent kažkas po sekančių dažymų kitaip pasirodys. Pradžioj nelabai supratau spalvos, vienaip pasuki galva- geltoniau, kitaip- raudoniau, bet pakvieciau vaiką, klausiu kaip spalva. Jis man sako color :DDD Nu matyt surato, kad kaip angliškai klausiu biggrin.gif Kai susikalbėjom sakė gera, tokia, kaip visada kai nusidažai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 05 16, 07:30)
Labas rytas. Prisiduodu su nauju rytiniu įsūdžiu. Jis vis dar toks pats-ryža kai velnys smile.gif)) Dabar kai pagalvoju kiek metu tai galėjau daryt, kaip plaukus "taupyt" nuo chemijos ir pinigus aišku biggrin.gif Kol kas esu baisiai patenkinta, nebent kažkas po sekančių dažymų kitaip pasirodys. Pradžioj nelabai supratau spalvos, vienaip pasuki galva- geltoniau, kitaip- raudoniau, bet pakvieciau vaiką, klausiu kaip spalva. Jis man sako color :DDD Nu matyt surato, kad kaip angliškai klausiu biggrin.gif Kai susikalbėjom sakė gera, tokia, kaip visada kai nusidažai  thumbup.gif

O su kokia chna Jūs dažot? su ta kur parduotuvėse pakiukuose būna, ar kokia? Nes man tai tokių įspūdingų spalvos pasikeitimų nebūna :? Mano plaukai tokie tamsiai rudi į pilkumą, tai man norisi šokolado spalvos, bet ir tai tik vos vos gal parudina smile.gif Aš naudoju 2 basmos ir pusę pakelio chna smile.gif
Atsakyti
Aš paprastą, rusiškos kosmetikos parduotuvėlėj. Iranietiška chna, tokia šviesiai žaliam pakely. Na.. stulbinančio pasikitimo man nėr, aš ir buvau ryža tik su prof. dažais dažyta. Tai labiausiai bijojau tą spalvą sugadint, nes tikrai sunku ją vėl išgaut. Bet rezultatas pateisino visus lūkesčius. Į cna dėjau šiek tiek citrinų sulčių ir alyvuogių aliejaus. Dar askaičius įlašinau kelis lašus rozmarinų et. aliejaus. Bet čia gal ne spalvai, o daugiau plaukams ką duoda g.gif Dar nieko nežinau kas ką daro, man dar pirmas blynas biggrin.gif
Atsakyti
it's not me, o ir saknis vienodai nudaze? Nes as irgi kazkada buvau dazyta chemiskai ryzai, bet dazant chna tokios spalvos turbut ir neimanoma isgaut ant tamsiu plauku. Teko metus kesti spalvu skirtuma (ir dabar dar patys galiukai oranziniai), kad nuaugtu plaukai. Dabar turiu tamsius plaukus su sauleje ir ant zilu sviecianciu auksu biggrin.gif Nors laaaabai noreciau buti normaliai ryza...
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 05 16, 17:40)
bet dazant chna tokios spalvos turbut ir neimanoma isgaut ant tamsiu plauku.

Na, mano ir šaknys ryžos smile.gif Nes esu ryža natūraliai, tik matūrali jau šimtą metų nebuvus. Visokių salvų mano plaukai matę, bet šaknys vis dar ryžos atauga (su keliais žilais) biggrin.gif Aišku ne tokios ryškios, bet nusidažė vienodai. Tik va į vakarą jau labai skaisčiai ryža sau atrodau. Gal kiek natūralesnio ryžumo norėčiau, bet ai, man gražu smile.gif
Labai smalsu kaip atrodys po kelių dienų, po kelių plovimų smile.gif
Bet kas labiausiai nudžiugino, visai nebesimato paskilinėjusių galiukų. Atrodo plaukai kaip ką ti pakirti smile.gif Man tai mistika kažkokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 16 gegužės 2013 - 18:41
QUOTE(it's not me @ 2013 05 16, 18:39)
Na, mano ir šaknys ryžos smile.gif Nes esu ryža natūraliai, tik matūrali jau šimtą metų nebuvus. Visokių salvų mano plaukai matę, bet šaknys vis dar ryžos atauga (su keliais žilais)  biggrin.gif  Aišku ne tokios ryškios, bet nusidažė vienodai. Tik va į vakarą jau labai skaisčiai ryža sau atrodau. Gal kiek natūralesnio ryžumo norėčiau, bet ai, man gražu smile.gif
Labai smalsu kaip atrodys po kelių dienų, po kelių plovimų smile.gif
Bet kas labiausiai nudžiugino, visai nebesimato paskilinėjusių galiukų. Atrodo plaukai kaip ką ti pakirti smile.gif Man tai mistika kažkokia smile.gif

Vau!!!!!!! kaip smagu skaityti thumbup.gif džiaugiuosi už jus, šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 18 gegužės 2013 - 14:40
Labas rytas smile.gif
Parbėgu po kelių plovimų su įspūdžiais smile.gif Toms kas seniai taip dažo aišku nieko naujo, bet gal norinčios pradėti ras joms rūpimus atsakymus biggrin.gif
Tai va, spalvos tas šviečiantis ryškumas nugeso ir liko tikrai graži ryža spalva. Visai tokia, kokia gaudavosi man dažant dažais. Vis dar šiek tiek jaučiu žolės kvapą plaukuose biggrin.gif Plaukai kai išplaunu gal kiek labiau veliasi g.gif bet gal tik sutapimas. Bet išdžiūvę labai patinka smile.gif Anksčiau būdavo išplovus gražūs, o nuo vidurio dienos jau išlįsdavo sausumas, pūtimasis (jau rašiau, kad jie man nuo šviesinimo buvo padegę ir pažeisti) Tai dabar to pūtimosi nebeatsiranda smile.gif Vis dar sausi, galėčiau kas trečią dieną plaut (anksčiau kasantrą šventai reikėjo), bet jei reikia į darbą. vistiek trečią dieną jau plaunu, nes nebetaip gražiai krenta tiesiog smile.gif Negaliu kalbėt už tamsiaplaukes, bet toms kurios nori būt ryžos kai lapės tai tobulas reikalas biggrin.gif Graži spalva, vaistas plaukams nu ir igiau nebebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 05 21, 08:07)
Labas rytas smile.gif
Parbėgu po kelių plovimų su įspūdžiais smile.gif Toms kas seniai taip dažo aišku nieko naujo, bet gal norinčios pradėti ras joms rūpimus atsakymus biggrin.gif
Tai va, spalvos tas šviečiantis ryškumas nugeso ir liko tikrai graži ryža spalva. Visai tokia, kokia gaudavosi man dažant dažais. Vis dar šiek tiek jaučiu žolės kvapą plaukuose biggrin.gif Plaukai kai išplaunu gal kiek labiau veliasi  g.gif  bet gal tik sutapimas. Bet išdžiūvę labai patinka smile.gif Anksčiau būdavo išplovus gražūs, o nuo vidurio dienos jau išlįsdavo sausumas, pūtimasis (jau rašiau, kad jie man nuo šviesinimo buvo padegę ir pažeisti) Tai dabar to pūtimosi nebeatsiranda smile.gif Vis dar sausi, galėčiau kas trečią dieną plaut (anksčiau kasantrą šventai reikėjo), bet jei reikia į darbą. vistiek trečią dieną jau plaunu, nes nebetaip gražiai krenta tiesiog smile.gif  Negaliu kalbėt už tamsiaplaukes, bet toms kurios nori būt ryžos kai lapės tai tobulas reikalas biggrin.gif Graži spalva, vaistas plaukams nu ir igiau nebebūna biggrin.gif

man viskas labai panasiai kaip rasot, tik plaukai tokie kitokie, kitokios strukturos nei dazyti cheminiais, jie tokie kaip naturalus buna, siek tiek standesni, net nezinau kaip ivardint, nuo cheminiu budavo tokie kaip silkas, na kaip is reklamos lyg tekantis vanduo, o dabar jie tokie tikri, naturalus, neblizgantys ir neperdaug glotnus, man tas labai patinka thumbup.gif

o del spalvos - jau kelinta karta isitikinau, ai idedu i kose rugsties spalva gaunas daugiau i raudonuma, aisku plaukai labiau blizga ir glotnesni buna, bet ta spalva man ne per daug, o va jei be rugsties tai labiau ryza - ruda, tokia lapute grazi.

Merginos jei kas bandziusios papasakokit apie shikakai ir graikinio riesuto miltelius, kaip su jais darot, kokiom proporcijom dedat? kazkada kazkas buvo lentele ideja kaip su kokiu misiniu gaunas, bet niekur neberandu, gal kuri turit issisaugojus 4u.gif
Atsakyti
Gal kazkas panasaus buvo rodyta
http://translate.goo..._J-kFtxA1JAIiVA
AZ prie kiekvienos prekes plauku dazymui yra kas gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip ta bespalvė chna? Tą patį stebuklą plaukams daro kaip ir paprasta? Nekeičia visai spalvos? Vėl noriu to gero jausmoliečiant plaukus kaip ką tik nusidažius, dažyčiau vėl, bet dabar labai spalva patinka smile.gif Tai labai rimtai mąstau pasilepint ta bespalve smile.gif ax.gif
Atsakyti