Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(it's not me @ 2013 05 08, 07:46)
Tai klausimas būtų toks (suprantu, kad gal kvailas biggrin.gif ) koks tas tikras chna ryžumas?  biggrin.gif  Ar tikrai ryžas, ne raudonas biggrin.gif Ir... tikriausiai tamsesnis gerokai  g.gif  ne? baisiai bijau bandyt, nes laiminga būsiutik su ta salva, tad sugadinus tektų vėl skaudžią patirtį kartot nuo ko galiu ir be plaukų likt biggrin.gifD

Labai priklausys nuo to, kokia jūsų natūrali spalva yra? 4u.gif Jei rudi į tamsumą, tai šviesios ryžos negausite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 08, 16:39)
Labai priklausys nuo to, kokia jūsų natūrali spalva yra? 4u.gif Jei rudi į tamsumą, tai šviesios ryžos negausite unsure.gif

Aš ir natūraliai ryža. Bet natūrali buvau jau labai seniai. Daug metų dažiau tamsiai, o dabar drastiškai nusišviesinus vėl tapau ryža. Bet tai labai sugadino plaukus, pradėjo labai skilinėt galai, todėl noriu bandyt pabėgt nuo chemijos smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 08 gegužės 2013 - 15:51
http://public.fotki....8182.html#media

Va tokia buvau praeitą vasarą. paskui buvau nusitamsinus, dabar vėl panašiai tokia ax.gif Nuotrauka, tokia nepedagogiška, bet atleiskit biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei natūraliai esate ryža, tai jokių problemų, tikrai graži spalva turėtų gautis biggrin.gif
Bet su tamsintais tai gali ir nieko nesigauti, teks išmėginti ant iškritusių plaukų ir bus aišku kas gausis po dažymo biggrin.gif
Atsakyti
Na... tikriausiai jau susikaupiau ir tai padarysiu... biggrin.gif Tik neisivaizduoju kiek tos zoles uzsimaisyt g.gif Nusipirkau 2 pakelius po 125g, nes maciau, kad ilgiems net 400g sako reikia pirma kart dazant. Mano nera labai ilgi, bet zemiau peciu. Bet ispakavus viena dezute man tiek daug tu milteliu pasirode g.gif tai ir nebezinau ka daryt... g.gif
Atsakyti
As plaukams iki liemens pirmakarta maisiau kiek raso patarimuose. Buvo beveik 500gr. Neliko inde nieko. Bet ant zemes buvo kruvos doh.gif blush2.gif Dabar kai dazau visus plaukus 350-400 laisvai uztenka 4u.gif
Atsakyti
ojej kokia vonia :DDD Vis gi viena pakeli sutepiau. 125g. kaip ir sociai viskas issitepe. dabar meldziuos, kad nelikciau zalia, nes vis gi ryt i darba biggrin.gif ir kad morkavi pirstai atsiplautu. Ir... kazin kiek ta tiurla ant galvos laikyt g.gif
Atsakyti
As laikau apie 3val.
Mano vonia pirma karta irgi buvo kaip po srogimo doh.gif dabar jau geriau. O dazydama pirstines deduosi 4u.gif
Atsakyti
Ir aisku velu klaust, kai galva jau istepta, bet chna nesviesina? Ta prasme, sviesesni nei buvo plaukai gautis neturetu? g.gif
Papildyta:
Dejau, dejau pirstines smile.gif bet paskui kol viska susitvarkiau jau be ju buvau ir spejo prikibt morkavumo biggrin.gif
Atsakyti
va kuo žolelės nervina, kad puse dažnų nukrenta biggrin.gif dėl to ant šiltų drėgnų geriau dėti ir pašildyti
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 05 15, 19:43)
Na... tikriausiai jau susikaupiau ir tai padarysiu... biggrin.gif Tik neisivaizduoju kiek tos zoles uzsimaisyt  g.gif  Nusipirkau 2 pakelius po 125g, nes maciau, kad ilgiems net 400g sako reikia pirma kart dazant. Mano nera labai ilgi, bet zemiau peciu. Bet ispakavus viena dezute man tiek daug tu milteliu pasirode  g.gif tai ir nebezinau ka daryt... g.gif

mano irgi zemiau peciu, ir neploni, 100 gr beveik uztenka biggrin.gif

QUOTE(it's not me @ 2013 05 15, 21:00)
Ir aisku velu klaust, kai galva jau istepta, bet chna nesviesina? Ta prasme, sviesesni nei buvo plaukai gautis neturetu?  g.gif
Papildyta:
Dejau, dejau pirstines smile.gif bet paskui kol viska susitvarkiau jau be ju buvau ir spejo prikibt morkavumo biggrin.gif

tikrai nesviesina, o patemsint siek tiek gali, labai jau laukiu komentaru kas gavosi, as irgi laikau apie 3-5 val, kaip kada kantrybes ir laiko buna biggrin.gif
Atsakyti
Dar tik 2 val. isbuvau, o akys jau lima. Taigi yra 2 varijantai... dar kiek pakentejus plaut ar eit taip miegot biggrin.gif
Atsakyti