Man ir ta pirminė ruda labai graži spalva.

QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 03, 20:04)
Aisku stiprina
buvau ir pati pasigrazinusi,kas liecia plaukus tai super,nebesisakoja,,,bet buvo sokas kai patapau raudona,kaip ta Lavaste
o dar pas mane plauku...tai atrodziau,kad tik per lauza ir sokineti tetinkama
vyras sake,kad dabar tokios niekam ir parodyti negales
viskas gal gerai dar butu buve,bet pas mane buvo saknys ataugusios,tai nueme tuos palukus kurie buvo dazyti chemiskai,,,tas buvo rudeni,tai kai truputi atsiplove uzdaziau rudai,bet jau su Naturtint dazais,tai biskis i zmogu palikau panasesne,,,dabar bijau belekokiu dazu 

Su žoliniais dažais niekada nežinosi ką gausi, kai nuplausi

QUOTE(Reeeeee @ 2013 05 03, 17:41)
Gal kam bus naudinga, išbandžiau šiuos SANTE dažus, Biotekoje apie 30lt kainuoja.
Ir štai rezultatas prieš :

Ir štai rezultatas prieš :

nerealiai grazi spalva, ziauriai noreciau sau tokia ant plauku isgaut

QUOTE(Kisulita @ 2013 05 03, 17:55)
Oho, nedažė rankšluoščių
Aš jau susidomėjau
Man chna irgi dar ilgai dažo rankšluoščius 

o man niekada nedazo nei ranksluosciu nei patalu, toks ne itin svarus vanduo bega kokius 3-4 kartus, bet kad nuo jo kas dazytusi, tai nera buve

QUOTE(Veti @ 2013 05 05, 23:47)
o man niekada nedazo nei ranksluosciu nei patalu, toks ne itin svarus vanduo bega kokius 3-4 kartus, bet kad nuo jo kas dazytusi, tai nera buve

Labai įdomu kodėl čia taip visom skirtingai

O ant juodu plauku ryza chna jokio atspalvioneduotu?Gal zinot?

Gal labai nežymų atspalvį duotų, bet prireiktų kelių dažymų, kad matytųsi ir matysis turbūt tik prieš saulytę

Sveikos
Įlendu su klausimu
Mano plaukai dabar labai panašios spalvos kaip tos merginos nuotraukoje. Bet.. tam buvo nemažai pašviesinti prieš dažant ir nuo ko skaudžiai nukentėjo. Beskaitant kilo mintis, kad gal galėčiau būt ryža nebecheminiais dažais dažydama. Gal ir plaukai kiek atsigautu, nes visos rašot, kad veikia ir kai kaukė
Ar realu? Bet po šia nuoroda komentarai kaip ir nugesino man tą viltį... Tai klausimas būtų toks (suprantu, kad gal kvailas
) koks tas tikras chna ryžumas?
Ar tikrai ryžas, ne raudonas
Ir... tikriausiai tamsesnis gerokai
ne? baisiai bijau bandyt, nes laiminga būsiutik su ta salva, tad sugadinus tektų vėl skaudžią patirtį kartot nuo ko galiu ir be plaukų likt
D

Įlendu su klausimu

QUOTE(Veti @ 2013 02 26, 16:37)
Jei kam norisi "nuimt" chna
o mergina is nuotraukos turi mano svajoniu plaukus, ech matyt man nelemta
o mergina is nuotraukos turi mano svajoniu plaukus, ech matyt man nelemta

Mano plaukai dabar labai panašios spalvos kaip tos merginos nuotraukoje. Bet.. tam buvo nemažai pašviesinti prieš dažant ir nuo ko skaudžiai nukentėjo. Beskaitant kilo mintis, kad gal galėčiau būt ryža nebecheminiais dažais dažydama. Gal ir plaukai kiek atsigautu, nes visos rašot, kad veikia ir kai kaukė

Pabandykit ant plauku sruogos kurnors kur nelabai matosi. Tik taip suzinosit kaip butent jusu plaukus nudazys. Nes tos pacios zoles kiekvienai skirtinga rezultata duoda

Ir dar klausimas... kiek laiko maždaug turėtų būt praėję nuo dažymo cheminiais dažais? nes vienam straipsny dabar paskaičiau, kad po cheminių dažų ir šviesinimo "chna gali būt neprognozuojama"
Na.. žalia kokia gautis nenorėčiau...
Visai atsiaugint natūralius dėl to būtų nerealu

QUOTE(Šilkas @ 2013 05 07, 12:52)
manau kad duotu, jei juodi ne visai kaip smala, tikrai kazkiek atspalvio suteiktu, bet dar priklauso ir nuo to ar Jusu plaukas chna priims, ar ne. Jei nepriims tai pirma karta gali ir nieko nebut, tik per kelis dazmus kazkas gali isrysket
QUOTE(it's not me @ 2013 05 08, 08:16)
Ir dar klausimas... kiek laiko maždaug turėtų būt praėję nuo dažymo cheminiais dažais? nes vienam straipsny dabar paskaičiau, kad po cheminių dažų ir šviesinimo "chna gali būt neprognozuojama"
Na.. žalia kokia gautis nenorėčiau...
Visai atsiaugint natūralius dėl to būtų nerealu 

kaip jau ir sake goccia - nieks nezino kaip Jums gausis ir sureaguos, arba bandykit ant sruogos, arba kai sukuojates is suku plaukus surinkit ir juos nudazykit, tai realiausi variantai suzinot kaip Jums gausis

MAčiau yra chna ar basmos pagrindu kaukės kurios nedažo, jei naudoti tik kaukei
Visa diena šuniui ant uodegos
prakabėjau sm'e temas beskaitant
Ir tiek gražių ryžų atspavių prisižiūrėjau nuorodose
Tai kaip ir bijau, kad bandysiu
Kadangi esu labai prisirišus prie vienos spalvos tai tikiuosi, kad man tas dažymo būdas gal ir tiks. Tik manau bandysiu vien chna, nes nenoriu, kad nutamsėtų. Ir, kaip supratau, bent trim savaitėm praėjus nuo dažymo paprastais dažais, jau galima bandyt, tai kibsiu į chna paieškas
Vienintelis truputį neraminantis dalykas- plaukų sausinimas... bet kvailių motina kužda, kad gal man taip nenutiks 
Mačiau, kažkas jau klausė, bet gal pražiopsojau atsakymą... gal šitą http://aromata.lt/ko...us-plauku-dazai kas nors bandėt?

Ir tiek gražių ryžų atspavių prisižiūrėjau nuorodose

Mačiau, kažkas jau klausė, bet gal pražiopsojau atsakymą... gal šitą http://aromata.lt/ko...us-plauku-dazai kas nors bandėt?