Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 17, 21:45)
Jau isbandziau siandien biggrin.gif Kvapelis nekoks buvo, bet gerai issiplove po mano skaniai kvepiancio kondicionieriaus smile.gif Nezymiai toks ydomus kvapas tik jauciamas. Sampune buvo ylang ylang EA tai gal ir tas padejo. As jy vis delto maisiau tik su amla.. Dar neapsisprendziu, ka daryt biggrin.gif
Gal ka patarsit, dazyt ar ne? g.gif

http://public.fotki....liukasz/plaukai

Cia visos foto siandienos, tik vienos su blicu, kitos ne 4u.gif  blush2.gif

labai graži spalva wub.gif thumbup.gif čia tik su amla dažėt?
Atsakyti
sveikos dar sykeli, pamaniau kad galiu cia imesti vienos merginos is youtube kanalo nuoroda, nes manau dauguma cia esanciu rupinasi is esmes ir gilinasi i savo plauku problemas, o si mergina gana aiskiai desto ivairius faktus apie plaukus , aliejus, skilinejancius galiukus ir t.t. viena beda kad ji kalba angliskai jei kuri nesupranta ir kad dar ne itin daug turi filmuku. bet tikrai verta pasiziureti jos video. as pati zadu jos uzklausti apie jos nuomone del dazymo chna. greenbeauty chanel
Atsakyti
Ooooo, kaip faina bigsmile.gif Reikės būtinai patyrinėti kai bus laiko rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
merginos, kurie ebay pardavejai patikimi ir normalia kaina prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 04 25, 01:17)
merginos, kurie ebay pardavejai patikimi ir normalia kaina prekiauja?

Ant produktos pasirinkto, atsidaro informaciją apie jį, ten galima rinktis quantity ir t.t., tai šalia nuotraukos būna "seller" ir parodyta kiek procentų "positive feedback" ax.gif Dar skliaustuose rašo skaičių visų pasinaudojusių paslaugomis, tai ant to skaičiaus paspaudus galima gauti detalesnę infomaciją kiek patenkintų, kiek nelabai smile.gif

O dėl kainos, tai pasirenkate, kad rūšiuotų nuo pigiausios kainos + pigiausias sintimas ir žiūrit kas mažiausiai prašo už didesnį kiekį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 04 24, 15:24)
labai graži spalva wub.gif  thumbup.gif čia tik su amla dažėt?

Sveiki, taip 4u.gif O pries tai buvo dazyta Khadi Light Brown pries du menesius lygtais g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 25, 12:33)
Sveiki, taip 4u.gif O pries tai buvo dazyta Khadi Light Brown pries du menesius lygtais g.gif
Aciu 4u.gif

ooo,tai reiks ir man pabandyt,nes aš irgi tokios rudos spalvytės noriu ax.gif o kuri spalva jums labiau patiko-ta light brown ar ši su amla?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 04 25, 15:17)
ooo,tai reiks ir man pabandyt,nes aš irgi tokios rudos spalvytės noriu ax.gif o kuri spalva jums labiau patiko-ta light brown ar ši su amla?

Kad po amlos realiai spalvos nera, tik parudino ryzuma ir tiek 4u.gif Su Khadi Light Brown irgi rezultatai tenkina, ypac kai prasiplauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 04 24, 01:35)
user posted image   cia apsvietimas prastas ir patalpoje, bet esme aiski- yra zilu, plaukai atauge tamsiai pilki o seniau dazyti cheminiais dazais rudi su ryzoku tonu. 

user posted image   cia po pirmo dazymo henne  chna , plikyta vandeniu su puses citrinos sultim ir laikyta 3h.

niekaip neapsisprendziu ar man deti hendigo dar ant virsaus ar pavaikscioti sitaip. vyras pastebejo kad naturalioje gatves dienos sviesoje esu gana stipriai ryza g.gif  user posted image

dublia du: dejau henne firmos paruosta misini juodai spalvai isgauti, ten tik chna ir indigo tik neparasyta kokiom dalim. va cia rezultatas. man patinka, as anksciau itin panasia spalva su cheminiais dazais dazydavau, tik man si karta kokio sauksto dazu pritruko ir gale plaukai raudonesni nes ploniau dengti.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 25 balandžio 2013 - 16:25
"Nusidaziau" siandien su paprastais parduotuviniais chna ir basma. Kiek daugiau nei puse basmos uz chna. 0 rezultatu. Apskritas tuscias nulis biggrin.gif Saknys jau kiek atauge tai net ten jokio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 25, 20:42)
"Nusidaziau" siandien su paprastais parduotuviniais chna ir basma. Kiek daugiau nei puse basmos uz chna. 0 rezultatu. Apskritas tuscias nulis biggrin.gif  Saknys jau kiek atauge tai net ten jokio rezultato.

tai tada papasakokite kaip viska daret g.gif
Atsakyti