Man tai graži spalva, bet įsivaizduoju, kad dažant toliau su chna jinai dar labiau paraudonės, nes mano po pirmo dažymo panaši buvo, o dabar jau gana ryški raudona (tik be ryžumo)
Pabandykit su indigo, jei nepatiks, palauksit, kol atsiplaus ir galėsit vėl vien su chna dažyti

Man tai jis kažkaip neprilipo, todėl pasilikau ties gryna chna
Kokį dalyką pastebėjau dėl dažymo chna, kurį laiką mano dažymas buvo labai retas, dažydavau kartą kas pora mėn maždaug, tai tuo metu pradėjo baisiai plaukai slinkti

Kadangi mano plaukų ir taip labai daug, tai net neatkreipiau dėmesio, kad kasa būtų suplonėjus, o dabar pasižiūriu, kai susirišu plaukus pilna galva kokių 5cm plaukiukų, nu daugybė jų
Pagal jų ilgį ir savo plaukų augimo greitį nusprendžiau, kad jie visi man sudygo, kai pradėjau chna dažyti kas kelias savaites, nors jokių kaukių nedėjau, o ir į chna aliejaus nepilu, nebent EA.
Tai va, taip apsidžiaugiau, ne tik kad plaukai blizgūs, visiškai nesiveliantys (per garbanotus galiu pirštais braukti ir jie net neužstringa) ir garbanos lanksčios pasidarė, bet ir naujų užsiauginsiu greitai
Bet tos antenos mane žudo, gal kuri nors buvot susidūrusi su panašia situacija, styro iš galvos kaip miškas, joks aliejukas nepadeda suglotninti

Kaip tvarkėtės su naujais augančiais plaukeliais?