Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Kisulita @ 2013 04 15, 22:33)
Šiandien dažiausi tik marokietiška chna, kitokių miltelių nedėjau smile.gif Į košę dar įlašinau pusę citrinos, du šaukštus medaus, kelis lašus rozmarinų eterinio dėl geresnio kvapo ax.gif Tai spalva likau patenkinta smile.gif

user posted image

ok tujinames biggrin.gif
nerealiai grazi spalva thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mano tokia pat gaunasi, tai man irgi patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2013 04 15, 22:41)

Kisulita grazi spalva, o jau kaip blyyyyzga thumbup.gif

Dėkui blush2.gif Po chna visada blizga, po to po truputį apmažėja tas blizgesys biggrin.gif Matyt chna padengia plauką, o po to atsiplauna biggrin.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 15, 22:42)
ok tujinames  biggrin.gif
nerealiai grazi spalva  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū biggrin.gif
Man ir pagaliau patinka, ką gavau biggrin.gif
Planavau ombre, galvojau po chna ant viršugalvio basma dažyti, bet patingėjau, gal kitą kartą prisiruošiu blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Steisi @ 2013 04 15, 22:50)
mano tokia pat gaunasi, tai man irgi patinka  biggrin.gif

Pasirodykit bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kisulita koooooooooookia spalva wub.gif good.gif Būtent apie tokią aš ir svajoju nuo pat dažymo pradžios, bet va kaip įkibo man varis taip įkibo ax.gif
Gal galit parodyti, kokia Jūsų natūrali plaukų spalva? Įdomu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai laikau per naktį, nes neiškentėčiau kokių 3-4 valandų. O čia sau miegi ir visos aštuonios prabėga.
Graži spalva smile.gif
Aš į savo mišinius dar dedu ramunėlių arbatą, naiviai tikiuosi, kad pašviesins plaukus ir tada tapsiu ryžesnė.
Atsakyti
As tai negaleciau normaliai miegot jei per nakti laikyciau kazka ant galvos biggrin.gif

Panos, kurios naudojat chna ilgai jau, ar jus pastebejot kad plaukai pvz pastorejo, patankejo, na nezinau, maziau slenka, na teigiamus dalykus nuo to kad naudojat chna? Kaip as noreciau tiketi, kad plauku bukle pagereja nuo tu zoleliu ir kad nors truputi storesni pataptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 16, 08:29)
Kisulita koooooooooookia spalva wub.gif good.gif Būtent apie tokią aš ir svajoju nuo pat dažymo pradžios, bet va kaip įkibo man varis taip įkibo  ax.gif
Gal galit parodyti, kokia Jūsų natūrali plaukų spalva? Įdomu  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Natūrali spalva:
user posted image

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Goda* @ 2013 04 16, 12:13)
As tai negaleciau normaliai miegot jei per nakti laikyciau kazka ant galvos biggrin.gif

Panos, kurios naudojat chna ilgai jau, ar jus pastebejot kad plaukai pvz pastorejo, patankejo, na nezinau, maziau slenka, na teigiamus dalykus nuo to kad naudojat chna? Kaip as noreciau tiketi, kad plauku bukle pagereja nuo tu zoleliu ir kad nors truputi storesni pataptu ax.gif

Aš irgi per naktį negalėčiau biggrin.gif

Kitoje temoje buvau įdėjusi savo dviejų plaukų nuotrauką, kur vienas labai storas, o kitas plonas, tai vena mergina atsakė, kad čia nuo chna pastorėjo biggrin.gif Tai dabar tikiuosi, kad toliau storės 4u.gif

Man dar patinka chna dėl to, kad nuramina galvos odą, jei dėl šampūno pradeda niežtėti, tai po chna vėl viskas gerai bigsmile.gif Manau plaukai tikrai mėgsta žoles biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Salomeja @ 2013 04 16, 09:25)
Aš tai laikau per naktį, nes neiškentėčiau kokių 3-4 valandų. O čia sau miegi ir visos aštuonios prabėga.
Graži spalva smile.gif
Aš į savo mišinius dar dedu ramunėlių arbatą, naiviai tikiuosi, kad pašviesins plaukus ir tada tapsiu ryžesnė.

Maniškis į lovą neįleistų turbūt biggrin.gif Bet ir taip turbūt negalėčiau užmigti g.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šią savaitę bus dvi savaitės, kai pirmą kartą bandžiau dažyti su chna ir basma, tai penktadienį kartosiu, nes noriu ryškesnė būti, labai džiaugiuosi, kad draugė papasakojo apie šį dažymo būdą, tiksliau džiaugiuosi, kad pati tą pradėjau daryti, kai pamačiau, kaip puikiai atrodo draugės plaukai biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi labai patenkinta, kad pradėjau dažytis žolytėmis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As pati ruosiuos vel dazyt, tik sykart pilsiu aliejaus, kad nenutamsintu labai, noriu sviesesne likt - tikslas tik pavienodint spalva ax.gif Turiu Neem aliejaus, ziuresim, kas ten per geris, tik kvapelio stiprumas swoon.gif Tikiuos MB is namu neisvarys biggrin.gif (vakar susipykom del mieliu kaukes ant veido, labai smirdejo jam, tai priminiau, kad jo kojines man baisiau "kvepia" nail.gif )
Kisulitos plaukuciai labai dailus, tiek spalva, tiek kirpimas thumbup.gif Paciai labai daug spuogeliu pridyge po to dazancio sampuno naudojimo, nieko jau nedariau apie 3-4 sav. tikekimes, kad bus gerai. Ar kam nors ylang ylang aliejus yra alergizaves galvos oda? g.gif Ylasinau kelis lasus y sampuno butely, bet kad lygtais pleiskanu padaugejo blink.gif
Atsakyti

QUOTE(Kisulita @ 2013 04 16, 12:47)
Dėkui 4u.gif
Natūrali spalva:
user posted image

ax.gif
Papildyta:
Aš irgi per naktį negalėčiau biggrin.gif

Kitoje temoje buvau įdėjusi savo dviejų plaukų nuotrauką, kur vienas labai storas, o kitas plonas, tai vena mergina atsakė, kad čia nuo chna pastorėjo biggrin.gif Tai dabar tikiuosi, kad toliau storės 4u.gif

Man dar patinka chna dėl to, kad nuramina galvos odą, jei dėl šampūno pradeda niežtėti, tai po chna vėl viskas gerai bigsmile.gif Manau plaukai tikrai mėgsta žoles biggrin.gif
Papildyta:
Maniškis į lovą neįleistų turbūt biggrin.gif Bet ir taip turbūt negalėčiau užmigti g.gif
Dėkui 4u.gif

Maniškis leidžia. Pats tepa mano plaukus. Abiems patinka kvapas ir nusprendėm, kad nuo jo geriau miegasi smile.gif
O šiaip aš galvą apsirišu plonyte skarute ir ant viršaus užsirišu "arafatkę" ir man kažkaip miegot netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2013 04 16, 12:13)

as nepajutau visiskai nieko, tik dingo alergijos cheminiams dazams biggrin.gif nes man po kiekvieno dazymo iki zaizdu oda nueidavo, o dabar tik paprastas pleiskanojimas liko doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Salomeja @ 2013 04 16, 15:26)
Maniškis leidžia. Pats tepa mano plaukus. Abiems patinka kvapas ir nusprendėm, kad nuo jo geriau miegasi smile.gif
O šiaip aš galvą apsirišu plonyte skarute ir ant viršaus užsirišu "arafatkę" ir man kažkaip miegot netrukdo smile.gif

as negaliu normaliai issimiegot net tom naktim kai darau aliejines kaukes, nes vistiek tuos plaukus reik kazkaip aprist, tai man tie aprisimai smunka, tai kvapa jauciu, ir siaip klaikiai nepatogu, na gal cia nuo plauku priklauso, nes mano kai stori tai nera kaip ju patogiai susukt kad ant kurio sono nespaustu ax.gif o jei dar koses butu privaryti, taigi didziausi guzai ant galvos, tai kaip gulet g.gif
Atsakyti