Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(atenia @ 2013 04 14, 11:23)
as isvis nelaikau jokiu 12 val. jei gerai prisimenu, rainbow instrukcijoj isvis parasyta uzpilti su siltu vandeniu,ideti priedu pvz tokiu kaip actas, palaukti kol atves ir tepti. visada juk raso, kad siltai laikyti, nes issiskiria tada geriau pigmentai. viena syk laikiau puse dienos, tai man per tamsus dazai gavosi, nors ir buvai light brown uzpylusi misinuka

Aš ne apie rainbow mišinius šnekėjau, o apie grynus chna miltelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 14, 11:26)
Aš ne apie rainbow mišinius šnekėjau, o apie grynus chna miltelius  mirksiukas.gif

aisku, grynos chna nenaudojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 13, 18:35)
Nudaziau katik plauku iskritusiu gumuleli tai galiu pasakyt nieks nepasikeite g.gif na lauksim tris dienas gal kas pasikeis. O kazin negalejo nenudazyt del per mazai chna? Dejau sauksteli chna ir apie tris basmos

gali but kad Jusu plauku kaip ir maniskiu basma neima doh.gif su chna niekada vargoa neturejau, o dabar uzsimaniau pasitamsint ir nei vienam gale zymes nebelieka po 2-3 plovimu, tik is karto sioks toks seselis

QUOTE(Ixora @ 2013 04 13, 21:03)
Norėjau paklausti...  ax.gif Juk patariama užpylus chna rūgštimi laikyti šiltai, kad ir 12 valadų, kad dažai išsiskirtų, tai galvoju, o tuo metu, kai chna sumaišyta su citrinų sultimis jau užtepta ant galvos dažai nebesiskiria rūgšties pagalba? Nes natūralu, kad nuo kūno šilumos ta košė labai šiltai laikosi, o chna ant galvos visada vistiek laikau apie 10 - 12 valandų. Tai jei aš taip ilgai laikau tą chna ant galvos, ar verta ją išvis prieš tai dar pusiaudienį laikyti?  g.gif

QUOTE(Ixora @ 2013 04 14, 11:26)
Aš ne apie rainbow mišinius šnekėjau, o apie grynus chna miltelius  mirksiukas.gif

siltai is anksto laikiau tik viena karta, o dazausi jau apie 3 metus, jokio skirtumo neradau ar laikyti pries tepant ar ne. O ir ant galvos laikau apie 4 val, nes irgi neradau skirtumu kai laikiau 7-8, ar 3-4, tas pats efektas ir tas pats isliekamumas. Taigi tikrai nezinau kam reikia laikyti siltai. Cia gal labiau to reikia tom, kurioms sunkiai chna kimba, gal tada kazkoks skirtumas buna g.gif
As pirmus metus isvis uzpildavau chna vien karstu vandeniu ir nieko daugiau nededavau, tai irgi puikiai daze, ir gaudavo siek tiek labiau ryzas atspalvis, kai pradejau deti rugsties spalva pasidare raudonesne ir tikrai ryskesne sodresne.
Bet va gal kas visgi galetu patart kaip isprasyt basmos prie plauku prikibt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 14, 11:09)
gali but kad Jusu plauku kaip ir maniskiu basma neima  doh.gif su chna niekada vargoa neturejau, o dabar uzsimaniau pasitamsint ir nei vienam gale zymes nebelieka po 2-3 plovimu, tik is karto sioks toks seselis

Tai kad man net ryzai nenuime biggrin.gif bet gal reik kad ta spalva isigertu ir po keliu dazymu laikysis ir basma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 14, 14:55)
Tai kad man net ryzai nenuime biggrin.gif  bet gal reik kad ta spalva isigertu ir po keliu dazymu laikysis ir basma? smile.gif

tai per mazai chna buvo gal g.gif nors gali but ir taip kad pirmus kartus niekas neima, o su basma daziau jau 4 paskutinius kartus ir rezultatas kas karta visada tas pats, o kas dvi savaites tepliotis neprisiverciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 14, 15:26)
tai per mazai chna buvo gal  g.gif nors gali but ir taip kad pirmus kartus niekas neima, o su basma daziau jau 4 paskutinius kartus ir rezultatas kas karta visada tas pats, o kas dvi savaites tepliotis neprisiverciu  ax.gif

Jei jau su basma visai "nedraugauja" Jūsų plaukai, gal pabandykit tuos tamsesnius rainbow mišinius g.gif Kiek žinau, juose irgi daug basmos yra smile.gif
Atsakyti
Nu man su Chatain viskas labai gerai gavosi - plaukai įgavo atspalvį kaštoninį, ko ir norėjau, tikrai įkibo plaukus, tikrai yra efektas ne koks balzganas, nenusivyliau thumbup.gif išplauti sudėtingas reikalas buvo, bet aš nebandžius kitų žolelių miltelių, negaliu pasakyti, ar su kitais lengviau, bet tikrai dažysiu dar ir dar šitaip..Galbūt čia mano plaukai kokie imlesni, nes iš blondinės į tamsiaplaukę irgi labai lengvai perėjau po pirmo karto, be jokių staigmenų
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 13, 21:03)
Norėjau paklausti...  ax.gif Juk patariama užpylus chna rūgštimi laikyti šiltai, kad ir 12 valadų, kad dažai išsiskirtų, tai galvoju, o tuo metu, kai chna sumaišyta su citrinų sultimis jau užtepta ant galvos dažai nebesiskiria rūgšties pagalba? Nes natūralu, kad nuo kūno šilumos ta košė labai šiltai laikosi, o chna ant galvos visada vistiek laikau apie 10 - 12 valandų. Tai jei aš taip ilgai laikau tą chna ant galvos, ar verta ją išvis prieš tai dar pusiaudienį laikyti?  g.gif

Aš košę laikau per naktį, pastebėjau, kad taip man daug geriau nudažo, nei trumpiau palaikant g.gif O ant pačių plaukų apie tris valandas laikau ir gaunuosi ryški ryža blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gris @ 2013 04 14, 16:56)
Nu man su Chatain viskas labai gerai gavosi - plaukai įgavo atspalvį kaštoninį, ko ir norėjau, tikrai įkibo  plaukus, tikrai yra efektas ne koks balzganas, nenusivyliau  thumbup.gif

Gal nuotraukų bus? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 14, 23:36)
Aš košę laikau per naktį, pastebėjau, kad taip man daug geriau nudažo, nei trumpiau palaikant g.gif O ant pačių plaukų apie tris valandas laikau ir gaunuosi ryški ryža blink.gif

Man visiškai tas pats, nudažo gražiau ir laikosi ilgiau sodri raudona spalva laikant per naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Na zinokit kokia patenkinta esu ax.gif
Gavau gi savo Surya, dabar jau esu tamsiai ruda, na ant saules tai tokia tamsi vysnia biggrin.gif bet jau vis labiau man tinka neitas varis doh.gif

Plauku nenusausino, na zinokit uzsakynesiu tik surya ta spalvyte kol nepabos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2013 04 15, 09:59)
Labukas 4u.gif
Gavau gi savo Surya, dabar jau esu tamsiai ruda, na ant saules tai tokia tamsi vysnia biggrin.gif bet jau vis labiau man tinka neitas varis doh.gif

Plauku nenusausino, na zinokit uzsakynesiu tik surya ta spalvyte kol nepabos biggrin.gif

o gal galit konkreciai nuorodele atsiusti is kur ir kokius pirkot?nes nelabai nuosekliai seku tema
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2013 04 15, 09:59)
Labukas 4u.gif

Sveikinu su gerais rezultatais biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti