Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

O šitie henne color kas per dažai? Sumaišyta pasta jau ar tiesiog milteliai?
Atsakyti
O ka duoda ta rugstis i chna? smile.gif as jos desiu minimaliai, nes noriu tamsiai rudu plauku su kuo maziau ryzo/raudono/kastoninio pigmento:)
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 12, 22:17)
O šitie henne color kas per dažai? Sumaišyta pasta jau ar tiesiog milteliai?

henne color yra dvieju rusiu:
1.chna milteliai su kitom zolem sumaisyti be jokiu chemikalu ir priedu. na tokie patys gatavi misinukai kaip Khadi ir Rainbow;
2.dazantis nusiplaunantis kremas-na cia jau tikrai ne naturalus milteliai, bet pasak ju be amoniako ir kitu alergenu.
pirkau norfoj dabar lyg ir 40 proc nuolaida. maciau yra ir akropoly Vilniuj. juos platina kaip supratau ekopirk.lt http://ekopirk.lt/ek...s/plauku-dazai/
Papildyta:
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 12, 22:28)
O ka duoda ta rugstis i chna? smile.gif as jos desiu minimaliai, nes noriu tamsiai rudu plauku su kuo maziau ryzo/raudono/kastoninio pigmento:)

as suprantu duoda raudonumo, bet as dedu, nes raso, kad geriau ima zilus plaukus. kiek dejau, niekada neatsirado raudonas atspalvis. isvis dedu parasto ascta 9 proc, nes man naturalus obuoliu actas isvis nebeveikia
Atsakyti

Man kaip tik rūgštis ištraukia raudonumą iš chna, todėl spalva ryškesnė gaunasi, greičiau įsigeria ir ilgiau laikosi smile.gif Bet, priešingai nei Jūs, aš siekiu raudonų plaukų, todėl net nemaišau su basma.
Atsakyti
Na as tuomet gal nepilsiu rugsties nes nei zilu plauku turiu ir bijau kad nesausintu
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 04 12, 17:50)

nu rimtai rimtai biggrin.gif sakau, kad čia viskas individualu labai. ir nuo žilų plaukų kiekio priklauso. man tokia spalva kaip jūsiškėj foto tai iki kokio 2-3 plovimo išlikdavo, o po to - red red red biggrin.gif
Atsakyti

rugstis padeda geriau issiskirt visiems chna pigmentams, geriau jiems isigert i plauka ir ilgiau islikt. O spalva smarkiai nepasikeis desit rugsties ar ne, nebent tik intensyvumas siek tiek 4u.gif
Jei Jums chna ims rudai tai ims ir su rugstim ir be jos, o jei ims raudonai tai taip pat rugstis spalvos nepakeis 4u.gif
Atsakyti
Nudaziau katik plauku iskritusiu gumuleli tai galiu pasakyt nieks nepasikeite g.gif na lauksim tris dienas gal kas pasikeis. O kazin negalejo nenudazyt del per mazai chna? Dejau sauksteli chna ir apie tris basmos
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 13, 18:35)
Nudaziau katik plauku iskritusiu gumuleli tai galiu pasakyt nieks nepasikeite g.gif na lauksim tris dienas gal kas pasikeis. O kazin negalejo nenudazyt del per mazai chna? Dejau sauksteli chna ir apie tris basmos

Chna kiekis nėra svarbu, nes ir basma dažo, tik tas, kad su tokiu santykiu turėjo tamsiai nusidažyti smile.gif Gali būti, kad į pačius plaukus dažas sunkiau "kimba" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat as irgi tikejaus kad bent tamsus bus:) galbut delto dar kad plaukai dazyti..nors paskutini kart daziau pries pusantro menesio. Kagi, lauksiu tris dienas
Atsakyti
Norėjau paklausti... ax.gif Juk patariama užpylus chna rūgštimi laikyti šiltai, kad ir 12 valadų, kad dažai išsiskirtų, tai galvoju, o tuo metu, kai chna sumaišyta su citrinų sultimis jau užtepta ant galvos dažai nebesiskiria rūgšties pagalba? Nes natūralu, kad nuo kūno šilumos ta košė labai šiltai laikosi, o chna ant galvos visada vistiek laikau apie 10 - 12 valandų. Tai jei aš taip ilgai laikau tą chna ant galvos, ar verta ją išvis prieš tai dar pusiaudienį laikyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 13, 21:03)
Norėjau paklausti...  ax.gif Juk patariama užpylus chna rūgštimi laikyti šiltai, kad ir 12 valadų, kad dažai išsiskirtų, tai galvoju, o tuo metu, kai chna sumaišyta su citrinų sultimis jau užtepta ant galvos dažai nebesiskiria rūgšties pagalba? Nes natūralu, kad nuo kūno šilumos ta košė labai šiltai laikosi, o chna ant galvos visada vistiek laikau apie 10 - 12 valandų. Tai jei aš taip ilgai laikau tą chna ant galvos, ar verta ją išvis prieš tai dar pusiaudienį laikyti?  g.gif

as isvis nelaikau jokiu 12 val. jei gerai prisimenu, rainbow instrukcijoj isvis parasyta uzpilti su siltu vandeniu,ideti priedu pvz tokiu kaip actas, palaukti kol atves ir tepti. visada juk raso, kad siltai laikyti, nes issiskiria tada geriau pigmentai. viena syk laikiau puse dienos, tai man per tamsus dazai gavosi, nors ir buvai light brown uzpylusi misinuka
Atsakyti