Lieka arba sulaukti geresniu perspektyvu klonavimo srityje (butu mano pasirinkimas No1)
jus noretumet klonuot save?
Germine, atsiprasau, bet man jusu svajones nepatinka
Kazkokia asociale dauginsies (nes visgi neasocialiu tevu net mirties atveju giminaiciai stengiasi vaikus augint) o as, kaip mokesciu moketoja, turesiu atimt is savo vaiku, kad tos asociales vaiku globejai galetu nedirbt
As irgi noriu nedirbt ir tik vaiku auginimu uzsiimt. Kuo mano vaikai prastesni uz kazkokios narkomanes?
Giminės kai imasi globoti,irgi gauna globos pašalpą ir našlaičio šalpos pensiją.Paliktų vaikų buvo ir bus.Deja.Ir tie vaikai augdami vaiknamiuose mokesčių mokėtojams kainuoja 5 ir daugiau kartų daugiau,nei augdami globėjų šeimoje.Tik šeimoje augdami turi daugiau šansų užaugti padoriais žmonėmis ir nenueiti savo asocialių gimdytojų keliu.
nzn, mano akim prioritetas numeris vienas turi buti ne globeju gyvenimo gerinimas
Man niekaip nesuvokiamas fenomenas,kodėl visuomenė taip nusistačius prieš globą?Kodėl pavydi tų nučiulptų 500 ir tuoj puola lygint,kad va,augina porytę savo bio ir negauna iš valstybės nieko.Ir,pamanyk,koks žygdarbis - mokesčius moka
Manau, visuomenes dalis nusistaciusi todel, kad i viesuma istempta daug atveju, kai tie $ yra naudojami visai ne vaiko gerovei ir ne vaiko labui, bet ten kokiam naujam kombaino sankabos diskui. Taip sh gabalas visa kompota pagadina.
Germine, jus saunuole ir visi kiti grazus zodziai, bet as LABAI noreciau susilaukti dar vieno ar net ir 2-3 vaiku, ir pasvest savo laika tik jiems, o vietoj to draskausi per kelis darbus ir vaikus vos speju i lovas suguldyt ir pasaka pasekt.
Ko mano vaikai prastesni? Kodel jie neverti mamos demesio? A! nes nusidejo: turi mama!
Ute, jus pamirstat, kad ir savi vaikai gali tureti raidos sutrikimu kuriems kompensuot reikia laiko ir pinigu, pinigu, laiko, laiko ir dar pinigu.
Kodel globojamu vaiku bio tevams, jei nemoka pinigu/ nenori islaikyt savo vaikus neatimti tevystes teisiu ir neleist vaiko ivaikint kol jis kudikis ir neturi visu tu traumu? Kodel pilni vaiku namai vaiku, o galimu ivaikint - vienetai, ir eiles vaikintis- ilgiausios? (tik nesakykit kad neigalus visi ten vaikai ir ju niekas nenori, taip, dauguma noretu sveiko vaiko, bet pradejus dirbt anksti, o ne kada visi terminai praleisti nemaza dali problemu galima issprest arba susvelnint).
Kodel pvz pasiemus vaika i seima neduot kaip ir po gimdymo adaptacinio laikotarpio "dekreto"- metus, du, priklausomai nuo globeju pajamu, o tada jau leist jiems augint ta vaika kaip ismano?
Kaip ir minėjau globotinis su problemomis labai gali riboti globėjo galimybes susirasti/išlaikyti gerai apmokamą darbą.