Sveikutes,
uh kaip man patiko berods viktorijos portretas. toks paprastas ir hipnotizuojantis.
Dar Noisy Isora graziai pagauta, nors kliuna kadravimas.
O cia manishke. Nauja.
My lucky Star vieno menininko dirbtuveje
Laba dienele, as su 4 ND
Bananus pakeiciau, vakar pirkau, ir kyvi buvau nupirkusi, buvau islekusi, kol parlekiau, kyvi sudorojo seimyna , tai dar radau keleta vynuogikiu
Bananus pakeiciau, vakar pirkau, ir kyvi buvau nupirkusi, buvau islekusi, kol parlekiau, kyvi sudorojo seimyna , tai dar radau keleta vynuogikiu
na dar karteli 4ND:
daug cia ND pridejom
daug cia ND pridejom
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 15:23)
Techniskai gerai, nors skirtumas tarp antros ir trecios minimalus. Patraukus obuoli toliau nuo knygos, butu geriau. Pirmoj kadravimas man kliuva - virsuj ir sonuose daug erdves, apacioj labai mazai. Ir centruota.
Ačiū, apgalvosiu, taisysiu. Dar neišaugau iš centravimo, simetrijos ir statiškumo
QUOTE(Inza @ 2013 02 06, 14:57)
aha, vien ND tema kažkokia
o kas tie sausainiai? ten koks plakatas ar kas? nes nesuprantu
Susiduriau ka tik su tokia keista problema - gal kas pagelbesit? (Prisipazistu, pas google dar nebuvau... ) Nebeatsisuka helioso dangtelis. Niekaip. Atrodo, prilipes butu Jau visaip bandziau, tik su replem dar ne Sekmadieni fotografavau, nesiojausi be dangtelio, grizus prie masinos uzsukau vel, o siandien nebeatsisuka. Ka daryt?
QUOTE(krispuka @ 2013 02 06, 14:44)
Laba dienele, as su 4 ND
Nu labai jau mizernas skirtumas, beveik nesimato jo. Margas fonas butu geriau, ir patrauk gi tas vynuoges toliau
QUOTE(Inza @ 2013 02 06, 14:57)
na dar karteli 4ND:
Uzskaitau.
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 15:10)
Nu dar vienas bandymas. WB namų darbas
Man lyg atrodo, kad debeselio rezimas geriau susitvarke negu rankinis Bet palauk dar kitu nuomoniu.
Uzskaitau ND su kriauklem
ND su bananais neuzskaitau, nes ND tikslas,kad fonas uz objekto butu margas. Bei dek vynuoges daaaug toliau nuo fono.
Teka, blogai.pasiziurek i 1psl 5ND, ar matai skirtuma tarp savo ir pavyzdinio ND perdaryk
ND su bananais neuzskaitau, nes ND tikslas,kad fonas uz objekto butu margas. Bei dek vynuoges daaaug toliau nuo fono.
Teka, blogai.pasiziurek i 1psl 5ND, ar matai skirtuma tarp savo ir pavyzdinio ND perdaryk
Nu dar vienas bandymas. WB namų darbas
dienos šviesoj
rankinis
debesėlis
auto
Papildyta:
o jei jau taip sąžiningai ir nuoširdžiai, tai man pavyzdiniam ND rankinis wb mėlynuoja/pilkuoja.
bet aš ne tam tai sakau, kad mano užskaitytumėt net jei jis blogas, o tiesiog todėl, kad aš taip matau. todėl ir keliu savo ND po keliasdešimt kartų, nes kaip suprantu visi kompai skirtingai rodo
dienos šviesoj
rankinis
debesėlis
auto
Papildyta:
o jei jau taip sąžiningai ir nuoširdžiai, tai man pavyzdiniam ND rankinis wb mėlynuoja/pilkuoja.
bet aš ne tam tai sakau, kad mano užskaitytumėt net jei jis blogas, o tiesiog todėl, kad aš taip matau. todėl ir keliu savo ND po keliasdešimt kartų, nes kaip suprantu visi kompai skirtingai rodo
Maggie -> Ačiū. Kaip kadruotum?
Siūlau pažiūrėti filmą Ana Karenina. Nu baaa, visą filmą stebėjau, kaip filmuota, kadruota, iš kurios pusės filmuota ir tt. Žiūrėjau net tris dienas su pertraukom 1 filmą, bet labai stebėjau, labiau gilinausi ne į siužetą, o į vaizdą. Ir galiu pasakyti, kad labai patiko, kaip viskas pateikta, šviesa, kadravimas, rakursas. Gal kurios mačiusios, pasidalinkit savo įspūdžiais
Papildyta:
Užskaitau Matau per savo pc nekalibruotą ir man lyg balta.
Papildyta:
Užskaitau ir noriu kekso recepto, jei skanus, nes atrodo laaabai skaniai
Siūlau pažiūrėti filmą Ana Karenina. Nu baaa, visą filmą stebėjau, kaip filmuota, kadruota, iš kurios pusės filmuota ir tt. Žiūrėjau net tris dienas su pertraukom 1 filmą, bet labai stebėjau, labiau gilinausi ne į siužetą, o į vaizdą. Ir galiu pasakyti, kad labai patiko, kaip viskas pateikta, šviesa, kadravimas, rakursas. Gal kurios mačiusios, pasidalinkit savo įspūdžiais
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 16:29)
Užskaitau Matau per savo pc nekalibruotą ir man lyg balta.
Papildyta:
QUOTE(Inza @ 2013 02 06, 15:57)
na dar karteli 4ND:
Užskaitau ir noriu kekso recepto, jei skanus, nes atrodo laaabai skaniai
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 16:07)
o kas tie sausainiai? ten koks plakatas ar kas? nes nesuprantu
taip, ten plakatas
QUOTE(lunameja @ 2013 02 06, 16:19)
Uzskaitau ND su kriauklem
o kaip mano 4 nd?? su keeeeksu