Rittule, aš irgi už pirmą, bet sutinku su Vilnim dėl arbatinuko
QUOTE(sbo @ 2013 02 06, 13:50)
Tai del seminaro niekas nezino?
Aš užsiregistravau, bet manau galima žiūrėti ir nesiregistravus bent jau kažkada žiūrėjau Pocėjaus seminarą nesiregistravus ir dar kartojimą kaži, ar pasakys ką naujo, o jis turi nemažai ką pasakyti, he he pirmą kartą registravausi tokio pobūdžio seminarui.
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 06, 11:30)
Na dabar kai kam duosiu velnių - isora, o kur tavo projekto nuotrauka sausio mėn.? A????
Patempsiu tave šiek tiek maž padėsiu.
Patempsiu tave šiek tiek maž padėsiu.
Duok duok... turiu tų foto, bet kaip nekyla rankos jų tvarkyti, tai eina sau..... kažkokia nuotaikų košė galvoj, per dvidešim minučių pasikeičiau nuotaika 8 kart....
Paspardykit kas geriau.. labai prašau...
Rittule , man pirmoji irgi..
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 12:38)
Man tai, zinok, netiko... Del WB truputi abejoju (rausva lyg, bet gal cia SM fonas to rausvumo duoda), bet labiausiai tai kliuva, kad ta indeli taip grynai i centra padejai. Nuobodu...
dėkui už nuomonę pradžioj fotkinau angeliuką baltą, šone ne per vidurį, bet jis buvo blizgus ir nusprendžiau pakeisti į tą krepšelį su uogom. bet kadangi labai sparčiai temo, tai skubėjau. nu jei nieks neduos daugiau TAIP, perdarinėsiu.
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 06, 12:59)
Aš užsiregistravau, bet manau galima žiūrėti ir nesiregistravus bent jau kažkada žiūrėjau Pocėjaus seminarą nesiregistravus ir dar kartojimą kaži, ar pasakys ką naujo, o jis turi nemažai ką pasakyti, he he pirmą kartą registravausi tokio pobūdžio seminarui.
o kokia kalba bus šis webinaras? šiaip tai kad jį pražiūrėt, reiktų dingt iš namų, ale tada interneto nebus. reiks kažkaip suktis
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 14:14)
dėkui už nuomonę pradžioj fotkinau angeliuką baltą, šone ne per vidurį, bet jis buvo blizgus ir nusprendžiau pakeisti į tą krepšelį su uogom. bet kadangi labai sparčiai temo, tai skubėjau. nu jei nieks neduos daugiau TAIP, perdarinėsiu.
o kokia kalba bus šis webinaras? šiaip tai kad jį pražiūrėt, reiktų dingt iš namų, ale tada interneto nebus. reiks kažkaip suktis
Tai jaučiu, kad lietuviškai kalbės ponaitis [aną žiūrėjau lietuviškai]
Spalvos, kur niekaip nemoku atkartot:
http://www.facebook....2...e=1
ale koks gražus spalvingumas pono Kaunecko, tai žiūri, gerai jam patvarko nuotraukytes. Bandau įkalti, ale bliactva, niekaip nesigauna.
Ir iš vis su spalvom man sunkiai sekasi tvarkytis, tai žalia, tai ružava, o anksčiau buvo ryškiai geltona... Wa bandžiau, ar gavosi bent kažkoks panašumas? Bet čia atvirai sakau, netyčia man taip gavosi ir be curves spalvinio spektro stumdymo, o su color balance.
Komentarams:
Isora
Atnešu 3 ND:
79 mm, f5.6
154 mm, f5.6
250 mm, f5.6
79 mm, f5.6
154 mm, f5.6
250 mm, f5.6
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 06, 13:45)
pirmas nesurežisuotas rytas be puodelių
Joooo, tikras rytas...
Sveiki,
Ar priimsit? Bandysiu prisijungti, jei išeis man kažkas.
Vis bandau padaryti ND1, kažkas man vis negerai, bet, turbūt, be pagalbos neišsiversiu
Laukiu pastabų ir patarimų.
Vis bandau padaryti ND1, kažkas man vis negerai, bet, turbūt, be pagalbos neišsiversiu
Rittule man I variantas gražus
Spindulėlė sveika prisijungusi
Spindulėlė sveika prisijungusi
Siandien nesijauciu pajegi ND uzskaitineti, nu bet pameginsiu... jei kitos uzskaitys, tai tada nekreipkit i mane demesio
Techniskai gerai, nors skirtumas tarp antros ir trecios minimalus. Patraukus obuoli toliau nuo knygos, butu geriau. Pirmoj kadravimas man kliuva - virsuj ir sonuose daug erdves, apacioj labai mazai. Ir centruota.
Nu nera blogai Technines pastabos - antroj fokusas kiek abejotinas (nors isiziurejus lyg ir matyt); per tamsu. Is estetines puses - tuscia erdve virsuj nieko nesako; tos trys pagrindines kriaukles man asmeniskai graziau ziuretusi, jei formuotu istriza, o ne tiesia linija. Ir jau visai is kabinejimosi srities - violetine spalva man netinka prie kriaukliu (Sita paskutine pastaba galima ir ignoruoti - galbut tai tiesiog asmeninio skonio ir matymo reikalas )
QUOTE(zapukė @ 2013 02 06, 13:57)
Atnešu 3 ND:
Techniskai gerai, nors skirtumas tarp antros ir trecios minimalus. Patraukus obuoli toliau nuo knygos, butu geriau. Pirmoj kadravimas man kliuva - virsuj ir sonuose daug erdves, apacioj labai mazai. Ir centruota.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 06, 14:04)
Sveiki,
Nu nera blogai Technines pastabos - antroj fokusas kiek abejotinas (nors isiziurejus lyg ir matyt); per tamsu. Is estetines puses - tuscia erdve virsuj nieko nesako; tos trys pagrindines kriaukles man asmeniskai graziau ziuretusi, jei formuotu istriza, o ne tiesia linija. Ir jau visai is kabinejimosi srities - violetine spalva man netinka prie kriaukliu (Sita paskutine pastaba galima ir ignoruoti - galbut tai tiesiog asmeninio skonio ir matymo reikalas )