Projektui 12
Tema "Rytas"
Padėkit apsispręsti
Pradžioj patiko pirmoji, įkėliau ir persigalvojau, nenatūraliai atrodo, antrojoje jau nebe ta šviesa..
Sveikos
Aha, buvau seminare, ten visas dalyves Svetlana fotkino, bet kolkas maciau tik 3 foto idetos, nzn ar des visas.
man, tai labai kliuna nosies seselis, labai grubus toks
man grudas patinka, bet cia jo kiek daugoka
kiek pilkoka. Nepatinka, kad taip galva nurezta, noretusi arba dar daugiau kirpt arba erdves kazkiek.
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 05, 13:49)
Bėgau greitai ieškoti kur gi tu pas Baturą, nugis, pasakok, buvai seminare ar kaip ten fotkino? Žiūriu, a rimtai, tu gi Kokia proga, kas buvo? Man laaaabai smalsu
Aha, buvau seminare, ten visas dalyves Svetlana fotkino, bet kolkas maciau tik 3 foto idetos, nzn ar des visas.
QUOTE(Mangute @ 2013 02 05, 18:31)
man, tai labai kliuna nosies seselis, labai grubus toks
QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 05, 21:31)
man grudas patinka, bet cia jo kiek daugoka
QUOTE(ich @ 2013 02 05, 23:12)
kiek pilkoka. Nepatinka, kad taip galva nurezta, noretusi arba dar daugiau kirpt arba erdves kazkiek.
Amade, na, užskaitau. Daryk ketvirtą.
Labas rytas
Toks lėtas ir tingus rytas. Man patinka.
Na dabar kai kam duosiu velnių - isora, o kur tavo projekto nuotrauka sausio mėn.? A????
Patempsiu tave šiek tiek maž padėsiu.
QUOTE(Rittule @ 2013 02 06, 10:54)
Toks lėtas ir tingus rytas. Man patinka.
Na dabar kai kam duosiu velnių - isora, o kur tavo projekto nuotrauka sausio mėn.? A????
Patempsiu tave šiek tiek maž padėsiu.
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 06, 12:30)
..pakoregavau dar postą
kažkada buvau įkėlus, bet dabar daug naujų veidų tai gal kam bus domu pažaisti o gal verta net pirmam puslapi įdėti fotocameros simuliatorius ir dar vienas naudingas paaiškinantis
QUOTE(Rittule @ 2013 02 06, 11:34)
..pakoregavau dar postą
man visgi pirmoji - tarsi sustabdyta akimirka.
Nors logiškai mąstant, tai arbatinukas turėtų būti virš puodelio, o ne šalia pastatytas.
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 05, 21:31)
Kadangi nėra įkvėpimo knygos konkursui, ateinu su auto
Malonu susipažinti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 05, 21:35)
Oi, kaip pritariu. Nors labai laukiu pavasario, tada atsigriebsiu(bent jau tikiuosi). Ir šviesa nuostabi būna ir žydi viskas aplink....
QUOTE(ich @ 2013 02 05, 23:12)
Mano auto
Man pečių linija užkliuvo, kūnas atrodo neproporcingas
mergaitės, ar nematėt, ar netiko mano ND? trūksta vieno TAIP 2 psl...
QUOTE(Rittule @ 2013 02 06, 10:54)
As irgi uz pirmaja
viktorija, man tavo auto patiktu, itraukia zvilgsnis, bendra nuotaika, bet grudo per daug man
ich, taviskis tai man per pilkas. Kartais megstu pilka j/b, bet sis nesiziuri. Is geros puses - akys tiesiog prikausto
Pamirsau vakar padekoti uz komentarus mano koliazui Ech, nemoku as koliazu daryti, nezinau, kame ta paslaptis... bet idomu vis pazaisti Be to, foto gavosi tokios, na... kaip Yvette sake, paziuri ir pamirsti... vienur sviesa grazi, kitur linijos gal graziai zaidzia, bet "wow" nera, ir tiek. Tai norejau koliazo pagalba ta wow isgauti, bet... vien noru neuztenka
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 12:30)
mergaitės, ar nematėt, ar netiko mano ND? trūksta vieno TAIP 2 psl...
Man tai, zinok, netiko... Del WB truputi abejoju (rausva lyg, bet gal cia SM fonas to rausvumo duoda), bet labiausiai tai kliuva, kad ta indeli taip grynai i centra padejai. Nuobodu...
Tai del seminaro niekas nezino?