QUOTE(sayonara @ 2013 02 10, 18:28)
ne nu
koks tikslas rodyti tokią foto su tokiu turiniu, t.y. jo nebuvimu?
ar tai šmaikštu? ar tai estetiška? ar tai siunčia kokią nors informaciją? ar tai juokinga? nežinau, man tai tokios "kombinacijos" tai tas pats, kas miegančiam kūdikiui į glėbį butelį šnapso įdet. ar tai būtų juokinga? nemanau..
sbo, Tavo kadruose bardakėlis. gero nerandu nieko pasakyt, sunku būtų analizuoti, tik tiek, kad džiugu, jog bandai.
Aciu uz pastabas
Taip, bandau, noriu bandyti ir ismokti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 19:12)
Kad jb būtų geresnis, reikia bandyti kontrastą dėti, su juo žaisti, su curves daryti S formą, šviesint su curves "lanku" ir pan... žodž, žaisti belent kaip. Bandyti.
Spec dar sykį grįžau atgal pažiūrėti į foto ir... nu nepatinka. O kas būtų geriau buvę su šiom foto, net nežinau, čia net geras jb neišgelbėtų, manau. Pirmoj foto ta pagalvė, kam ji ten? Ranka lyg dusintų šunį, o dar ir šuns akys kokios primerktos, lyg dvėstų [mano nuomonė]. Fonas juodas, paskui pist šviesi ranka dar pridvėsęs šuo. trinčiau lauk iš karto. Dar ir šuns ausys, užpakalis nukirsti. Lovos apačia - baltas plėmas. Vyro ranka atrodo murzina dėl jb tokio. Pats jb labai pilkas.
Antra foto - nu ką aš žinau, gal ir gražiai miega tas šuo, bet rankos pirmam plane tokios didelės, plaukuotos, jb pilkas. Šuns viena vieta vos nesimato. Nu negražu man. Siūlau fotografuoti vieną šunį, jei jau nori ar tavo modeliukas jis, be rankų, kurios iš niekur išlenda... wa...
Tommika -> švelnus toks prisilietimas rankų
kirpčiau dar viršaus ir raudonumą bandyčiau nuimti.
Amade -> Jokių vidinių blyksčių!
šioj temoj čia kaip taisyklė
ranka ant klaviatūros irgi nelabai simpatiškai atrodo
O pakaušis.. neee. Reikėjo iš aukščiau fotografuoti, tarsi pro jo nugarą, kad matytųsi ir ką jis ten daro, dbr pakaušis ir tiek. Ir dar blizga nuo blykstės
no no no
Teka -> wa šito ir aš nežinau. Žiūriu, kaip man gražiau, taip ir kerpu
Fainos visai rankos, jų tiek daug, tokia šiluma jaučiasi, tik grūdo per daug man čia
Pabandyk kvadratu, nes dešinė nieko nesako
Rittule -> Wa, gražus portretukas, būčiau daugiau apačios palikus
švelnus toks. ir viršaus trūksta
Oj prisijuokiau
is tokiu detaliu komentaru, bet saunu, tikrai aciu, o kaip kitaip suprast, ka ne taip darau... Stengsiuos, mokinsiuos. Del saves dar pasibandysiu ta jb pasikoreguoti su curves.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 10, 21:04)
Dėčiau dar daugiau kontrasto.
Sbo, man nei pirma, nei antra. Supratau, jog norėjai parodyti rankų švelnumą šuniukui. Bet to nesijaučia. Abiejose truputi makalynė. Pirmojoje pagalvė, antrojoje - kirtimas per sąnarius (kita ranka paslėpta).
Taip, RiR, tikslas foto buvo butent toks kaip pastebejot - parodyti vyrisku ranku svelnuma suniukui
Bet jau daug isgirdau, tikiuosi bus i nauda man
Afre, kaip suprast kokio formato pirma nuotrauka?