Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bet tai žiūriu reikia man susiimti su apačia, beveik kaskart jos būna per mažai smile.gif
Čia daugiau apačios, bet foto matyt dar netinkamesnė užduočiai "centruotas portretas" g.gif rėžčiau kairę ir viršų..

user posted image

QUOTE(Afrė @ 2013 02 10, 18:56)
Rittule, šviesus, gražus portretukas, vos norėtųsi dar apačios 4u.gif  Man kai centruotai, gražiausiai visgi kvadratai būna ax.gif

taip taip, alia užduotis gi buvo ne'cropinti smile.gif
Atsakyti
Džiaugiuos kaip vaikas, kad patiko biggrin.gif
ar pakanka kontrasto dabar?
user posted image
Atsakyti
Teka-paskutinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 10, 18:48)
Teka-paskutinė  thumbup.gif

kaip faina, ačiū smile.gif
Papildyta:
O fotiko ekranas jo, buvo nušviesintas iki pat galo, daugiau jau nebuvo kur biggrin.gif padariau per viduriuką. o kaip pas jus ekrano šviesumas nustatytas?
Atsakyti
Labas vakarelis, niu ryt vel bandysiu savo 4 ND :)nes buvo tik vienas TAIP ir du susilaikymai smile.gif

nufotografavau siandien tema rankas savo mazyli, ryt bandysiu idet cia 4u.gif
Atsakyti
[quote=Jurzole,2013 02 10, 17:35]

Imu galvoti, kad pas tave stalas kreivas (ar ant ko ten tie moliugai padeti) g.gif Nes vis tiek griuva antras ir trecias. O patys moliugai tai man tinka, nors jei turi kazka dailiau atrodancio, butu dar geriau.

Nu zinok ant stalo padeti, ir stalas kaip ir tiesus smile.gif O pats moliugelis istatytas i toki tarsi skridinine zvakes kur buna istatytos.Pati nesuprantu,kodel taip gaunasi doh.gif .Bet labai gerai,kad parasot,kad netinka.Reiks vel viska savaitgaliui atideti ir ieskoti kitu objektu,nors net nesumastau ka.Kiek suprantu objektai nelabai tinkami ir ju kreivumas g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos tikiuosi visos sveikos ... mirksiukas.gif
Na viena žinau,kad nesveika, bet pasveiks tikėkimės. friends.gif

Oj kiek rankučių, šaunu, kad stengiatės darot, man lb Rittules , gražuolytė įstrigo.... thumbup.gif

Aš irgi bandžiau, tik, kad mano "modelis", blogiau už mažą vaiką ir gavos visai ne tai ką planavau, bet, kad parodyt, kad dariau, tai metu čia vistiek... mirksiukas.gif

Taršymui... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos atejau pagirt visas saunuoles nuotraukos saunios wub.gif as irgi vakare uzkursiu pc idesiu viena blush2.gif
Atsakyti
Na o čia centriniam portretui pasibandymai
1.
user posted image
2.
user posted image
3.
user posted image
Atsakyti
Teka 1 nuotraukyte labai super, nespalvota o ir ryskesne nei kitos, grazus berniukas
Atsakyti
O man pas Teka trukdo pirmj foto tas kleckas dešinėj, o kitose irgi butiakas gale.. ta juoda sofos detalė vagia žvilgsnį nuo pagrindinių objektų.... ax.gif
Atsakyti
isora, taip žinau, detalės trukdo, bet nu taip noris, žinai, įkelt smile.gif jei ne tos detalės, visumoj gerai?
Atsakyti