Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 02 10, 17:28)
ne nu  doh.gif

koks tikslas rodyti tokią foto su tokiu turiniu, t.y. jo nebuvimu? smile.gif ar tai šmaikštu? ar tai estetiška? ar tai siunčia kokią nors informaciją? ar tai juokinga? nežinau, man tai tokios "kombinacijos" tai tas pats, kas miegančiam kūdikiui į glėbį butelį šnapso įdet. ar tai būtų juokinga? nemanau.. doh.gif

na, įdėtas butelis miegančiam vaikui tai yra pasityčiojimas. O čia tas juokingumas tik tiek, kiek kiekvienam juokinga, kai užsienietis pasako keiksmažodį ar tik gimęs kūdikis miega sudėjęs pirštukus į špygą. Nu irgi juokinga. unsure.gif Taip ir čia - tiesiog pradėjau bandyt nufotkint rankytes kol ramiai žiūrėjo Teletabius. Po to įsikėlus fotkes pamatau, kad pagavau tokią kombinaciją. ax.gif
tai tiek, pasimokiau, tokių nesąmonių nerodysiu čia blush2.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 02 10, 17:49)
Sveikos,

Ir ką tokia nuotrauka sako?  cool.gif Matosi, kad per mažai pradžiamokslio temą vartei,  tokių šedevrų čia nieks nededa..

per mažai, per mažai nusimanau, nesiginčiju, temas gal tik koks mėnuo skaitau. biggrin.gif atsirado proga gaut į subinę thumbup.gif
Atsakyti
Amade -> Kažkada ir aš galvojau, kad wow, kaip faina, kad sugebėjau pagauti "TOKĮ" prikolną momentą, dbr taip nebegalvoju, negražu man ir iš vis gėda, kad kažkada į flicką įdėjau. Nebematau prikolo visiškai jokio. Sarmata pačiai už save smile.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream
maždaug: "neatiduosiu tau obuolio". Bet tau irgi akys prašviesės, pamatysi smile.gif jei čia užsibūsi kokius metus, tikrai tą nuotrauką norėsi trinti lauk. Bet spec netrinu šitos gėdos.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 18:12)

Amade -> Jokių vidinių blyksčių! smile.gif šioj temoj čia kaip taisyklė smile.gif ranka ant klaviatūros irgi nelabai simpatiškai atrodo smile.gif O pakaušis.. neee. Reikėjo iš aukščiau fotografuoti, tarsi pro jo nugarą, kad matytųsi ir ką jis ten daro, dbr pakaušis ir tiek. Ir dar blizga nuo blykstės smile.gif no no no

supratau, ale man tik trumpai paaiškinkit (arba gal reiks eit googlint), KODĖL blykstė yra blogis? Ką ji atima ar sugadina? unsure.gif
Dėl pakaušio, taip, ten tiesiog pakaušis, norėjau banaliai centruot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 10, 19:20)
supratau, ale man tik trumpai paaiškinkit (arba gal reiks eit googlint), KODĖL blykstė yra blogis? Ką ji atima ar sugadina?  unsure.gif
Dėl pakaušio, taip, ten tiesiog pakaušis, norėjau banaliai centruot  doh.gif

ir kitąsyk be vidinės blykstės, geriau dieną fotografuok smile.gif ateina šviesūs vakarai, labai laukiu pavasario, saulytės... Mmmmm... žiauriai.

Vidinė blykstė labai suplokština vaizdą. Išorinė į lubas - geresnis variantas [45laipsnių kampu]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 10 vasario 2013 - 18:23
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 18:18)
Amade -> Kažkada ir aš galvojau, kad wow, kaip faina, kad sugebėjau pagauti "TOKĮ" prikolną momentą, dbr taip nebegalvoju, negražu man ir iš vis gėda, kad kažkada į flicką įdėjau. Nebematau prikolo visiškai jokio. Sarmata pačiai už save smile.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream
maždaug: "neatiduosiu tau obuolio". Bet tau irgi akys prašviesės, pamatysi smile.gif jei čia užsibūsi kokius metus, tikrai tą nuotrauką norėsi trinti lauk. Bet  spec netrinu šitos gėdos.

tai tik taip ir galim pasimokyt drinks_cheers.gif man ne tiek gėda dėl to, kad pačiai buvo atradimas, kiek gėda, kad su pirmąja emocija čia įkėliau ir iškart išvanojo gerai mane doh.gif biggrin.gif Ale bet skaudi pamoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 18:12)
Teka -> wa šito ir aš nežinau. Žiūriu, kaip man gražiau, taip ir kerpu smile.gif
Fainos visai rankos, jų tiek daug, tokia šiluma jaučiasi, tik grūdo per daug man čia smile.gif Pabandyk kvadratu, nes dešinė nieko nesako smile.gif

o dabar kaip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 10, 19:23)
tai tik taip ir galim pasimokyt  drinks_cheers.gif  man ne tiek gėda dėl to, kad pačiai buvo atradimas, kiek gėda, kad su pirmąja emocija čia įkėliau ir iškart išvanojo gerai mane  doh.gif  biggrin.gif  Ale bet skaudi pamoka  doh.gif

o tada man nieko nesakė, praskrolino ir tiek, ne dėl to man gėda, nesulaukiau nė vieno komentaro.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 18:22)
ir kitąsyk be vidinės blykstės, geriau dieną fotografuok smile.gif ateina šviesūs vakarai, labai laukiu pavasario, saulytės... Mmmmm... žiauriai.
Papildyta:

Vidinė blykstė labai suplokština vaizdą. Išorinė į lubas - geresnis variantas [45laipsnių kampu]

taip taip, laukiu šviensių dienų, nes pvz šiandien per pačią šviesą ponaitis pramiegojo, o kitų modelių visai neturiu bash.gif:

Suplokština ta prasme, kad nesimato erdvės nuotraukose? Ok, žinosiu ir dar prie progos paskaitysiu kur nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 10, 19:23)
o dabar kaip?http://farm9.staticflickr.com/8532/8462139246_7fabfd9018_z.jpg[/img]

Nu wa, man geriau žiūrisi, tik kontrasto gal dėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 18:24)
o tada man nieko nesakė, praskrolino ir tiek, ne dėl to man gėda, nesulaukiau nė vieno komentaro.

tai tau gėda su laiku pati atėjo kaip natūralus tobulėjimo etapas, o man štai kaip su plyta nuo stogo į galvą trenkė. Staigiai, trumpai, stipriai, skaudžiai... ir PAMOKANČIAI lotuliukas.gif
Atsakyti
Teka, paskutinis variantas geriau, dar pakonrastink 4u.gif

O kaip toks variantas?
"Artėjant Valentinui"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 10, 18:38)
O kaip toks variantas?
"Artėjant Valentinui"

man sitaip isdestytos labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti