Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 10, 15:12)
Nu ką, pareinu su ND2

kokia graži žvakidė smile.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 10, 16:27)
kokia graži žvakidė smile.gif

Taip  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 15:01)
Dar viena, bet šį kartą be tų šešėlių ant pusės veido ir - spalvota smile.gif

Sunku man komentuoti portretus, nes nesu gera portretistė ir tų portretų ne tiek daug dariusi esu. Dažniausiai vadovaujuosi emocija - patinka arba nepatinka. smile.gif
Spalvos, ryškumas - mano nuomone thumbup.gif, bet va dėl pačio portreto ir vaizduojamo jausmo jame man kyla abejonių. Moters žvilgsnis atrodo piktas, rodos ji tuoj prieis ir trinktels. Nuotaika ir emocija sklindanti iš nuotraukos yra negatyvi, nebent tą ir norėjai parodyti 4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 10, 15:12)
Nu ką, pareinu su ND2

Na objektas centruotas, suspaustas - norisi erdvės aplink. Paeičiau kelis žingsnelius atgal, kadruočiau kitaip(objektą stumčiau į kairę ar dešinę).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man Noisy FS patinka, tokia ryški, gražios spalvos... o kai spalvotą parodė thumbup.gif

Vilnis, temai rankos - ne kasdieniškai pateikta. Tik gal JB? Nes man čia geltona sakyčiau smile.gif

Atsakyti
Rankų konkursui gal nelabai kokybiška, bet netyčia pagavau tokia rankytę cool.gif prie to pačio šiaip konetariukų galit mestelt ax.gif nes ND be rytojaus nedarysiu schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Na ir as pagaliau dristu rodyti kazka apart ND ax.gif
Rankos 4u.gif Lauksiu komentaru.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 10, 16:08)
Rankų konkursui gal nelabai kokybiška, bet netyčia pagavau tokia rankytę  cool.gif prie to pačio šiaip konetariukų galit mestelt  ax.gif  nes ND be rytojaus nedarysiu  schmoll.gif

man asmeniskai tai nepatinka schmoll.gif ta pirstu kombinacija vaikui man visai netinka.. paskui labai krenta zvilgsni i nagiuka.. o galiausiai i pasiburbuliavimus.. unsure.gif

uztat istrigo Vilnis foto.. bigsmile.gif nu taip graziai suzaista su seseliais.. bigsmile.gif man labai patiko.. tik nepatiko ta geltona spalva nuotraukoj..

Giniattes dvi rankos juodam fone irgi patiko.. tik noretusi daugiau tu ranku apsviestu.. ax.gif

as nieko labai idomaus nenufotografavau ranku temai.. nelabai turejau minciu.. tai foto paprasta..
"Tėčio ir sūnaus rankos"
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 10, 16:04)
Na turejau juodo vatmano.tad bandau g.gif
Atsibosiu su savo moliugeliais blush2.gif

keisk objektus greitai smile.gif pažėk, visai kitaip žiūrisi ta pati liepsna [žvakė] Spindulėlės namų darbuose.

Vilnis -> Ačiū tau už komentarus smile.gif Taip, čia norėta parodyti piktą žvilgsnį.

Afrė -> Labai malonu smile.gif

Amade -> Hahaha, kažkada ir aš dėjau tokio tipo foto biggrin.gif taip pirštą išlankstytą biggrin.gif O čia ne su blykste??? Na, dėl komentarų, tai net nežinau, ką čia komentuoti... burbuliukus nuimčiau su PS ant rankovės, ir nesuprasi kas ten antram plane smile.gif ir šiaip tokia nuotrauka man ne komentarams.

sbo -> nepatiko, nei šuo, nei kompozicija, nei plaukuota ranka, nei jb 4u.gif smile.gif nepyktibiškai smile.gif
Atsakyti
Aciu noisy ir uz tai biggrin.gif

P.S.Nors aisku noretusi daugiau konkretumo ax.gif Kodel, kaip butu geriau ir pan. Nes esu naujoke, mokausi, noreciau aiskesniu pastabu/pamokymu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 10 vasario 2013 - 16:51
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 10, 16:58)

Na objektas centruotas, suspaustas - norisi erdvės aplink. Paeičiau kelis žingsnelius atgal, kadruočiau kitaip(objektą stumčiau į kairę ar dešinę).

Aš jau buvau apsidžiaugus, kad esamoj vietoj, su turimom priemonėm kažką išspaudžiau blush2.gif
Na, ryt vėl kažką reiks galvot g.gif

Turiu blondinišką klausimą, skaičiau ir pas jus temelėse, kad centravimas blogai, o šiaip kiek skaitinėjau apie fotografavimą ( domiuosi apie 3 savaites) nelabai kur užėjau apie tai. Ar jis visada blogai ir kada jį galima panaudoti?
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 10, 16:40)
man asmeniskai tai nepatinka  schmoll.gif  ta pirstu kombinacija vaikui man visai netinka.. paskui labai krenta zvilgsni i nagiuka.. o galiausiai i pasiburbuliavimus..  unsure.gif

taip taip burbuliukai ir nagiukas doh.gif norėjau tik pasirodyt, kad netyčia pagavau tą kombinaciją tongue.gif

noisy-B - taip, su blykste, neišėjo nustatyt man, kad prietemoj su uždegta lempa gera šviesa būtų blush2.gif dar nepažengiau... ir kaip burbuliukus nuimt nežinau unsure.gif oj, kaip čia aš žalia... fear.gif

Na, ir ta proga dar pora foto, aišku, gausiu velnių dėl prasto JB doh.gif bet tiek to smile.gif

Reguliuojam youtube repertuarą cool.gif

user posted image

Yvette užduotėlė - centravimas unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Vilnis foto su gėle ir šešėliu laaaabai patiko. man ir geltona spalva netrukdo, labai gražu wub.gif

Noisy-b irgi labai patiko. tokia ryški. o tik ar nėra blogai, kad pakaušis nukirstas? niekaip nesuprantu, kada gerai, kai nukirsta, kada ne.

kitų nelabai mačiau, nes seniai nebuvau, prabėgom perbėgau temą, neturiu laiko.

Atsakyti