Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kreivi gal todel,kad jie lengvi,o fona pasirinkau ransluosti,o jis ir kelia mano objektus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 09, 20:28)

Geriau, bet man norisi ne tokių pilkų nuotraukų. Vertimas į jb pilkas, spalvota tamsoka.

QUOTE(je t'aime @ 2013 02 09, 21:44)

Kokia graži šviesa, net pavydu tokios gražios žiemos. 4u.gif

Pasižaidimui "Rankos":
(komentarai bei kritika visada laukiami)
user posted image

Ir mano kasdienybė - puodelis kavos ir vaikas ant galvos lotuliukas.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 10 vasario 2013 - 14:38
Vilnis - o kaip mano ND 42 lape? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 10, 14:24)
Ko tai aš čia šiandien gera...  lotuliukas.gif

Ne prieš gerą biggrin.gif
O jei ką, tai tie objektai dar kaip objektai, pvz ant juodo vatmano normaliai susižiūrėtų gal dar g.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 02 10, 14:29)

Kokia graži šviesa, net pavydu tokios gražios žiemos.  4u.gif

drinks_cheers.gif

labas. Aš pastaruoju metu tyngiu komentuot, tik pasigrožiu fotkėm, sau pagal nosį pakritikuoju ir pnš. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2013 02 10, 14:36)
Vilnis - o kaip mano ND 42 lape?  g.gif

Ne Vilnis aš, bet gi sakyta tau Jurzoles buvo, kad čiuožia viskas. Tad perdaryk. Ir ta staltiesė man tai nėėėėė schmoll.gif
Papildyta:
Vilnis, gražiai su šešėliais sužaidei, bet apdirbimas man tai ne. norėčiau JB ax.gif
Kasdienybė su kava ir vaiku ant galvos sakai hihihi.gif o kam taip nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 10, 14:36)
Vilnis - o kaip mano ND 42 lape?  g.gif

Na tu jau daugiau pažengus wink.gif - tau šiek tiek didesni reikalavimai keliami wink.gif. Man schmoll.gif
Jurzole jau minėjo dėl horizonto, plius objektai man nelabai patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 10, 14:38)

Ne Vilnis aš, bet gi sakyta tau Jurzoles buvo, kad čiuožia viskas. Tad perdaryk. Ir ta staltiesė man tai nėėėėė schmoll.gif

Žemiau tam pačiam lape tik žemiau ikeliau ir kitas fotkes, ten irgi čiuožia? g.gif Staltiesė gal nelabai, bet kad stalas mano išbrokytas seniau, o tų išganingųjų baltų didelių lapų neturiu doh.gif bandžiau prakišt staltiesę, kad atstumą tarp objektų didesnį padaryt eitų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 10, 15:29)
Geriau, bet man norisi ne tokių pilkų nuotraukų. Vertimas į jb pilkas, spalvota tamsoka.
Kokia graži šviesa, net pavydu tokios gražios žiemos.  4u.gif

Pasižaidimui "Rankos":
(komentarai bei kritika visada laukiami)

geras, patinka su šešėliu smile.gif tik man geltonuoja lab, nors pati irgi labai mėgau geltonumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 10, 14:40)
Vilnis, gražiai su šešėliais sužaidei, bet apdirbimas man tai ne. norėčiau JB  ax.gif
Kasdienybė  su kava ir vaiku ant galvos  sakai hihihi.gif o kam taip nebūna biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Kažkodėl man šiandien J/B netiko šiai nuotraukai, bandžiau verst - nesižiūrėjo. unsure.gif O grūdą dėjau, nes gruoblėtas sienas norėjau šiek tiek paslėpti - irgi labai krito į akis. Na bandysiu dar vakare į J/B paverst, gal rasiu patinkanti variantą.
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 14:42)
geras, patinka su šešėliu smile.gif tik man geltonuoja lab, nors pati irgi labai mėgau geltonumą smile.gif

Oj ačiū, patikrinau kitur - na tikrai net labai geltonuoja, reiks bandyt savo monitorių susireguliuot, nes jau ne pirma nuotrauka taip.
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 10, 14:42)
Na tu jau daugiau pažengus wink.gif - tau šiek tiek didesni reikalavimai keliami wink.gif. Man  schmoll.gif
Jurzole jau minėjo dėl horizonto, plius objektai man nelabai patinka.  4u.gif

ryt keisiu temą... reik pamąstyt per naktį mastau.gif
Atsakyti
Dar viena, bet šį kartą be tų šešėlių ant pusės veido ir - spalvota smile.gif

user posted image

čia jb: http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
Na turejau juodo vatmano.tad bandau g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta: