Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 02 09, 14:15)
taip, matosi kaip keičiasi fonas smile.gif Bet tas šaukštelis su kava man tai visai nesižiūri, kažkaip rėžia akį... gal tiesiog padėk apverstą šaukštelį tuščią ir viskas g.gif

ačiū už pastabėles 4u.gif
Jau norėjau rašyt pabambėjimą apie tą kavą šaukštelyje, ale sukandau dantis ir nubėgau perdaryt... Tuo pačiu dar pašviesinau, nes anos man tamsokos atrodė rolleyes.gif

iš naujo 4 ND...

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip dabar? mastau.gif Jau gražesnio puodelio tikrai nebeturiu biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalio žaidimui. Rankos

user posted image

Prašom girti ir kritikuoti 4u.gif

Bandžiau išgaut rūstų efektą, ale nesigauna. Jei kas išduos, kaip anas daromas - gausiai padėkosiu 4u.gif

Dar kepu buitiakui nuotrauką, įdėsiu vėliau. Lyg rytoj jau paskutinė diena g.gif
Atsakyti
4ND, patamsinau
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 09, 15:38)
ačiū už pastabėles  4u.gif
Jau norėjau rašyt pabambėjimą apie tą kavą šaukštelyje, ale sukandau dantis ir nubėgau perdaryt... Tuo pačiu dar pašviesinau, nes anos man tamsokos atrodė  rolleyes.gif

iš naujo 4 ND...

na atitraukčiau šaukštelį toliau nuo puodelio, nes dabar fonas, t.y. puodelis, jo ryškumas praktiškai toks pat visur 4u.gif
Man daug geriau taip apverstas šaukštas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 09, 15:45)
4ND, patamsinau

man tai jau liuks atodo, bet as neturiu teisiu uzskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 02 09, 15:14)
na atitraukčiau šaukštelį toliau nuo puodelio, nes dabar fonas, t.y. puodelis,  jo ryškumas praktiškai toks pat visur 4u.gif
Man daug geriau taip apverstas  šaukštas smile.gif

erdvės norisi ir man daugiau, bet fiziškai negaliu doh.gif mano turimas baltas pagrindas per mažas, o mano stalo paviršių jau pora kartų išpeikė unsure.gif vatmano lapų pirkt dar nebuvau, bandau vis suktis su tuo, ką randu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 09, 16:24)
erdvės norisi ir man daugiau, bet fiziškai negaliu  doh.gif  mano turimas baltas pagrindas per mažas, o mano stalo paviršių jau pora kartų išpeikė  unsure.gif  vatmano lapų pirkt dar nebuvau, bandau vis suktis su tuo, ką randu  blush2.gif

tai gal turi kokią staltiesėlę, užuolaidą labai nekrintančią į akis, nes čia , šiai užduočiai, tas atstumas būtinas
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2013 02 09, 15:45)
4ND, patamsinau

aš dar kartą užskaitau smile.gif
Atsakyti
Chi, tai turiu 1 TAIP bigsmile.gif

Laukiu ir kitu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 02 09, 15:31)
tai gal turi kokią staltiesėlę, užuolaidą  labai nekrintančią į akis, nes čia , šiai užduočiai, tas atstumas būtinas

g.gif tų dalykų kaip užuolaidos, staltiesės pas mane nerasta. biggrin.gif nebent nertos staltiesėlės, gal reiks ryt pažaist su jom, gal bus įdomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 09, 16:50)
g.gif  tų dalykų kaip užuolaidos, staltiesės pas mane nerasta.  biggrin.gif nebent nertos staltiesėlės, gal reiks ryt pažaist su jom, gal bus įdomu  unsure.gif

bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 02 09, 15:41)
Savaitgalio žaidimui. Rankos
Prašom girti ir kritikuoti  4u.gif
Bandžiau išgaut rūstų efektą, ale nesigauna. Jei kas išduos, kaip anas daromas - gausiai padėkosiu  4u.gif
Dar kepu buitiakui nuotrauką, įdėsiu vėliau. Lyg rytoj jau paskutinė diena  g.gif

siaip nezinau kaip isgauti rustu efekta, bet gal reiktu daryti nespalvotai ir naudoti astresne sviesa smile.gif jei butu to "rustumo" man labai gerai atrodytu wink.gif as ir ikelsiu rankas smile.gif tiksliau ranka smile.gif
Atsakyti
Na, grįžtu vėl su 1 ND. Praginsit, eisiu temos kurti ,,sapnai apie fotografiją" biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti