Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na siandien dar pabandysiu su sviezia galva, bet jau senka mano jegos ir pasitikejimas savimi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2013 02 09, 10:47)
Inza, uzskaitau smile.gif Labai grazus ND smile.gif 5 ND uzskaitau.

aciu 4u.gif

truksta dar 1 taip wink.gif namu darbas 34 psl. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 09 vasario 2013 - 11:15
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 09, 03:34)
man voveraites portrete apgamai kažkaip labai daug dėmėsio nuvagia..  rolleyes.gif

O aš kažkaip tyčia juos palikau... Nors va, kai kas sakė, kad gal geriau nepalikt, nes apgamai ne šiaip kokie taškeliai, o jau visos dėmės... Bet man patinka apgamai, apgamėliai ir kiti panašūs dalykai, ir jei tik leidžiama palikt - palieku. smile.gif Juk ne visada reikia to žurnalinio odos nugludinimo. Aišku, jei jau koks plaukas styrotų iš kokio gero bumbuliuko, tai nuimčiau, turbūt biggrin.gif Arba padaryčiau kokią "Close" seriją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 08, 22:55)
O dar bandžiau paieškot tokios minkštos šviesos

Minksta sviesa tikrai radai ir panaudojai. Suspausta, ir ciulpinukas kliuva, bet kitam bandyme bus geriau, ar ne? mirksiukas.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 09, 11:13)
Na siandien dar pabandysiu su sviezia galva, bet jau senka mano jegos ir pasitikejimas savimi sad.gif

Padaryk pertrauka, pailsek ir pradek is naujo. Daryk, kaip merginos pataria, su dideliu margu daiktu, kuris pasitarnautu kaip fonas, geriau skirtumas matysis. Ir ekspozicija suziurek, ryskuma, fokusa. Nes pats tave labai jau ant ribos viskas. Ir tos dvi erdves, pilka ir balta, nesusizaidzia kadre, tik demesi blasko.

QUOTE(Inza @ 2013 02 09, 11:15)
truksta dar 1 taip wink.gif namu darbas 34 psl. smile.gif

Labai noreciau uzskaityti, nes graziai padarei, nu bet kad man nebaltai rodo, su melynais atspalviais... o kur ju nera, ten isdegimai ax.gif

As asmeniskai nesirinkciau sitam ND blizgancio daikto.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 09, 12:51)
Labai noreciau uzskaityti, nes graziai padarei, nu bet kad man nebaltai rodo, su melynais atspalviais... o kur ju nera, ten isdegimai ax.gif

As asmeniskai nesirinkciau sitam ND blizgancio daikto.

As ziurejau su PS, tai del melynavimo ne vienoj foto kazkaip nerodo g.gif jei gerai suprantu ten (gali buti kad ir nesuprantu biggrin.gif )

O del isdegimo, tai tose vietose kur blikai nuo lempu, tai sutinku, rodo 255. sito isvengti turbut galima tik lempa pridengus kazkuo.. niu nezinau, nesu tiek pazengus sitoj srity smile.gif bet visur aplink ta maza vietele maximum randu 254 prie vienos reiksmes, kitose jau buna 246 ir pan.

na bet jei blogai, bandysiu ieskoti kito objekto.. namie jau nieko neturiu. popierine gele netiko, sitie indeliai taip pat smile.gif gal galite, panos pasiulyti, koki neblizganti ir ne popierini daikta ? smile.gif gal pas mama namie rasiu smile.gif
Atsakyti
Na, o dabar kaip mano 4ND? smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Inza, gal su kiausiniu pabandyk?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 09, 13:13)
Papildyta:
Inza, gal su kiausiniu pabandyk?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 09, 13:16)

Kas? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 09, 12:07)
As ziurejau su PS, tai del melynavimo ne vienoj foto kazkaip nerodo g.gif  jei gerai suprantu ten (gali buti kad ir nesuprantu biggrin.gif )

Tai gal cia tik man taip rodo - gal kitos uzskaitys. As negaliu, nu... biggrin.gif

O baltas kiausinis - labai gera ideja. Ir lukstai dar, kompozicijai paivairinti mirksiukas.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 09, 12:13)

Man atrodo, kad pereksponavai.

Bet - imu atostogas nuo ND vertinimo, leisiu kitoms pasireiksti, o tai jau tuoj ir as sapnuoti juos pradesiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Naktinis Amsterdamas:

user posted image

user posted image

user posted image

Dabar galit mano WB tarkuoti... biggrin.gif Atsakyma turiu tik viena - man butent taip norejosi, nuotaikai sukurti ax.gif Tas pats ir del antrosios nuotraukos formato.
Atsakyti
Jurzole, kaip suprasti pereksponavau?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 09, 13:32)
Tai gal cia tik man taip rodo - gal kitos uzskaitys. As negaliu, nu... biggrin.gif

O baltas kiausinis - labai gera ideja. Ir lukstai dar, kompozicijai paivairinti  mirksiukas.gif

niu dar luktelsiu, gal dar 1 senbuve pasakys taip smile.gif nes tuoj visos viename sapne su ND busim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 09, 13:13)
[

aš užskaityčiau smile.gif Dabar aiškiau matosi, kaip fonas keičiasi.
Atsakyti