Galvoju, ką čia parodžius jums, nes jau taip tyliai sėdžiu...
Va, aš irgi, kaip ir jūs, drugelių žiemą ieškojau. Vieną suradau:
O dar bandžiau paieškot tokios minkštos šviesos, kaip Tommikos berniuko portretėly ir va tokį "stop" kadrą turiu... (reikėjo abi rankytes sutalpint, taip?)
lebanaktis
Papildyta:
japy
o akys is voveraites antro portreto prikausto
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 02 09, 00:08)
Inza-pas mane rodo balta, uzskaitau
voveraite-cia apsvietimas is priekio, ar ne? Akytes labai grazios
japy
o akys is voveraites antro portreto prikausto
QUOTE(Suprem @ 2013 02 09, 00:08)
Pas mus bute langai kampu, tai ant vieno užklijavau lapą, pro jį irgi šiek tiek šviečia, tad negaliu sakyt, kad šoninė šviesa... Nors gal ir galiu sakyt, lapą laikykim tarsi reflektorium tada... Nors... Jis ne visas gi apklijuotas... Pro viršų ir likusį šoną irgi patenka šviesos... Na, bet esmę supratai
Ačiū už akytes
QUOTE(Suprem @ 2013 02 09, 00:24)
Supratau O veidu i langa ne tas pats gautusi? Butu atspindziai akytese, bet apsvietimas toks pat? Arba sonu su reflektoriumi, bet vaika taip gaudyti
Pabandyk Aš nelabai turiu galimybės nufotografuoti veidu į langą, kad nesimatytų puikios mūsų kasdienybės Reiktų labai labai apgalvoti foną... O ir taip užtenka vargo nufotografuoti tokį poną raketą, juk supranti, taip?
sveikos,
Mano drauge iesko kas galetu ja pafotografuoti Ji laukiasi vaikelio, tai gal yra norinciu pasipraktikuoti Ji butu dekinga uz grazias nuotraukas ir smagiai praleista laika, o jums butu praktika Veiksmas Vilniuje.
Mano drauge iesko kas galetu ja pafotografuoti Ji laukiasi vaikelio, tai gal yra norinciu pasipraktikuoti Ji butu dekinga uz grazias nuotraukas ir smagiai praleista laika, o jums butu praktika Veiksmas Vilniuje.
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 09, 00:55)
Galvoju, ką čia parodžius jums, nes jau taip tyliai sėdžiu...
Labai nekaip tas drugys čia atrodo
QUOTE(neiste @ 2013 02 09, 00:56)
Labai nekaip tas drugys čia atrodo
Pigus?
O tik drugys ar ir šiaip prastai?
voveraite, saunuole Siaip abu portretukai patiko...Bet jei jau kabinetis...na tikrai noreciau tavo portreta be to plastmasinio(?) drugelio matyti... Vaikiuko portretas svelnus, minksta sviesa, patinka man tokie. Tik tas stop zenklas burnytej kliuna koks lolipopas geriau butu
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 09, 01:49)
voveraite, saunuole Siaip abu portretukai patiko...Bet jei jau kabinetis...na tikrai noreciau tavo portreta be to plastmasinio(?) drugelio matyti... Vaikiuko portretas svelnus, minksta sviesa, patinka man tokie. Tik tas stop zenklas burnytej kliuna koks lolipopas geriau butu
Ačiū
metalinio Drugelis tikrai toks pigiena... Bet jis puikiai pasitarnavo - šitos merginos veide nebeliko įtampos Nes taip paprastai stovėdama tokia nenatūrali buvo, o va, kažkokią segelę patupdei ant peties ir jau šypsenos atsirado, lūpos nebesuspaustos...
Yra panašių ir be to stop ženklo... Bet šitas atsitiktinai patekęs daiktelis man taip įdomiai pasirodė ir dar tiesiai nuotraukos centran pakliuvo... Tik va, galvoju, ar tikrai galima kažkokią mintį pagauti... Gal geriau tiesiog paprastas, šviesus portretėlis?
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 09, 01:02)
Ačiū
metalinio Drugelis tikrai toks pigiena... Bet jis puikiai pasitarnavo - šitos merginos veide nebeliko įtampos Nes taip paprastai stovėdama tokia nenatūrali buvo, o va, kažkokią segelę patupdei ant peties ir jau šypsenos atsirado, lūpos nebesuspaustos...
Yra panašių ir be to stop ženklo... Bet šitas atsitiktinai patekęs daiktelis man taip įdomiai pasirodė ir dar tiesiai nuotraukos centran pakliuvo... Tik va, galvoju, ar tikrai galima kažkokią mintį pagauti... Gal geriau tiesiog paprastas, šviesus portretėlis?
Kazkodel paglavojau, kad cia auto...ir baisiai uzpavydejau nes man auto isvis nesigauna, nu negaliu i save ziureti turbut reikia kazkokio ikvepimo....
Del daikciuko burnoje...jei tai butu koks kramtukas skirtas tokio amziaus vaikuciams, gal dar dar...arba valgomas daiktas(fotogeniskai atrodantis), o dabar man kazkaip toks vyresniam vaikui skirtas zaisliukas mazylio burnyteje nilabai...
Papildyta:
Turiu viena portreta...vel vaikas , nu bet geriau vaika fotografuoti, nei nieko.... Gamtos nemegstu fotografuot, arbatos puodeliu irgi...