Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Galvoju, ką čia parodžius jums, nes jau taip tyliai sėdžiu... smile.gif

Va, aš irgi, kaip ir jūs, drugelių žiemą ieškojau. Vieną suradau:
user posted image

O dar bandžiau paieškot tokios minkštos šviesos, kaip Tommikos berniuko portretėly ir va tokį "stop" kadrą turiu... (reikėjo abi rankytes sutalpint, taip?)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 08 vasario 2013 - 23:01
Inza-pas mane rodo balta, uzskaitau smile.gif

voveraite-cia apsvietimas is priekio, ar ne? g.gif Akytes labai grazios smile.gif
Atsakyti
lebanaktis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 02 09, 00:08)
Inza-pas mane rodo balta, uzskaitau smile.gif

voveraite-cia apsvietimas is priekio, ar ne? g.gif Akytes labai grazios smile.gif

japy 4u.gif

o akys is voveraites antro portreto prikausto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 09, 00:08)

Pas mus bute langai kampu, tai ant vieno užklijavau lapą, pro jį irgi šiek tiek šviečia, tad negaliu sakyt, kad šoninė šviesa... Nors gal ir galiu sakyt, lapą laikykim tarsi reflektorium tada... Nors... Jis ne visas gi apklijuotas... g.gif Pro viršų ir likusį šoną irgi patenka šviesos... Na, bet esmę supratai biggrin.gif
Ačiū už akytes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif O veidu i langa ne tas pats gautusi? Butu atspindziai akytese, bet apsvietimas toks pat? g.gif Arba sonu su reflektoriumi, bet vaika taip gaudyti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 09, 00:24)
Supratau smile.gif O veidu i langa ne tas pats gautusi? Butu atspindziai akytese, bet apsvietimas toks pat? g.gif Arba sonu su reflektoriumi, bet vaika taip gaudyti schmoll.gif biggrin.gif

Pabandyk smile.gif Aš nelabai turiu galimybės nufotografuoti veidu į langą, kad nesimatytų puikios mūsų kasdienybės biggrin.gif Reiktų labai labai apgalvoti foną... O ir taip užtenka vargo nufotografuoti tokį poną raketą, juk supranti, taip? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

Mano drauge iesko kas galetu ja pafotografuoti wink.gif Ji laukiasi vaikelio, tai gal yra norinciu pasipraktikuoti smile.gif Ji butu dekinga uz grazias nuotraukas ir smagiai praleista laika, o jums butu praktika wink.gif Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 09, 00:55)
Galvoju, ką čia parodžius jums, nes jau taip tyliai sėdžiu...  smile.gif

Labai nekaip tas drugys čia atrodo
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2013 02 09, 00:56)
Labai nekaip tas drugys čia atrodo

Pigus? biggrin.gif
O tik drugys ar ir šiaip prastai?
Atsakyti
voveraite, saunuole 4u.gif Siaip abu portretukai patiko...Bet jei jau kabinetis...na tikrai noreciau tavo portreta be to plastmasinio(?) drugelio matyti... ax.gif Vaikiuko portretas svelnus, minksta sviesa, patinka man tokie. Tik tas stop zenklas burnytej kliuna doh.gif biggrin.gif koks lolipopas geriau butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 09, 01:49)
voveraite, saunuole 4u.gif  Siaip abu portretukai patiko...Bet jei jau kabinetis...na tikrai noreciau tavo portreta be to plastmasinio(?) drugelio matyti... ax.gif  Vaikiuko portretas svelnus, minksta sviesa, patinka man tokie. Tik tas stop zenklas burnytej kliuna doh.gif  biggrin.gif  koks lolipopas geriau butu  g.gif

Ačiū 4u.gif
metalinio biggrin.gif Drugelis tikrai toks pigiena... Bet jis puikiai pasitarnavo - šitos merginos veide nebeliko įtampos smile.gif Nes taip paprastai stovėdama tokia nenatūrali buvo, o va, kažkokią segelę patupdei ant peties ir jau šypsenos atsirado, lūpos nebesuspaustos...

Yra panašių ir be to stop ženklo... Bet šitas atsitiktinai patekęs daiktelis man taip įdomiai pasirodė ir dar tiesiai nuotraukos centran pakliuvo... Tik va, galvoju, ar tikrai galima kažkokią mintį pagauti... Gal geriau tiesiog paprastas, šviesus portretėlis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 09 vasario 2013 - 01:03
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 09, 01:02)
Ačiū 4u.gif
metalinio  biggrin.gif Drugelis tikrai toks pigiena... Bet jis puikiai pasitarnavo - šitos merginos veide nebeliko įtampos smile.gif Nes taip paprastai stovėdama tokia nenatūrali buvo, o va, kažkokią segelę patupdei ant peties ir jau šypsenos atsirado, lūpos nebesuspaustos...

Yra panašių ir be to stop ženklo... Bet šitas atsitiktinai patekęs daiktelis man taip įdomiai pasirodė ir dar tiesiai nuotraukos centran pakliuvo... Tik va, galvoju, ar tikrai galima kažkokią mintį pagauti... Gal geriau tiesiog paprastas, šviesus portretėlis?  bigsmile.gif

Kazkodel paglavojau, kad cia auto...ir baisiai uzpavydejau biggrin.gif nes man auto isvis nesigauna, nu negaliu i save ziureti lotuliukas.gif doh.gif turbut reikia kazkokio ikvepimo....

Del daikciuko burnoje...jei tai butu koks kramtukas skirtas tokio amziaus vaikuciams, gal dar dar...arba valgomas daiktas(fotogeniskai atrodantis), o dabar man kazkaip toks vyresniam vaikui skirtas zaisliukas mazylio burnyteje nilabai... 4u.gif
Papildyta:
Turiu viena portreta...vel vaikas blush2.gif , nu bet geriau vaika fotografuoti, nei nieko.... biggrin.gif Gamtos nemegstu fotografuot, arbatos puodeliu irgi... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti