30 psl
Tas mano numyletas medis, grazus jis man, todel man nekliuna Bandysiu kitaip kirpti O su pirstine tai nieko padaryti nemoku..
QUOTE(Suprem)
Bandysiu kitaip kirpti O su pirstine tai nieko padaryti nemoku..
man tai pirstine kazkaip neuzkliuvo visai gal kad juoda,megstukas irgi juodas
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 08, 22:21)
Tai va reikės mokytis kaip pakeisti foto į jb
oj, patikėk, man iki šiol mistika, kai atitaikyt jb
QUOTE(Teka @ 2013 02 08, 20:56)
WB dirbtinėj šviesoj
Uzskaitau. Nors labai jau mizernai tos baltos spalvos imetei
QUOTE(Suprem @ 2013 02 08, 21:17)
Gal bent zodi kas apie mano ideta foto
Ar yra daugiau šios fs nuotraukų? Kelintas kadras pagal eiliškumą fotosesijoje , šis kadras su medžiu?
Nežinau kodėl, bet man dauguma foto prie medžio ( aš vadinu kadras prie pušies) asocijuojasi su nepadarytais ND, t.y nepasiruošimu fs. Taip nutinka kai arba visai nesiruoši fotosesijai arba per mažai jai pasiruoši, kai pasibaigia visi vaizdiniai kuriuos atsinešei ir pardedi blaškytis...ką čia ir kaip dar nufotografavus ir tada atsiranda jis - išgelbėtojas - medis...ir sakai modeliui, stok va prie to nuostabaus kamieno ir susiliek su gamta O rezultatas beveik visada tas pats - portetas su pušimi.
Jei medis nedalyvavo iš anksto sukurtoje istorijoje, man jis tiesiog kliuvinys fotografijoje. IMHO.
QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 22:43)
QUOTE(Suprem)
O su pirstine tai nieko padaryti nemoku..
man tai pirstine kazkaip neuzkliuvo visai gal kad juoda,megstukas irgi juodas
Esu per "žalia", kitą kartą pasilaikysiu nuomonę , kai įsižiūrėjau į foto žvilgsnis vis į ją krito, dėl to taip ir parašiau.
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 22:49)
oj, patikėk, man iki šiol mistika, kai atitaikyt jb
Žiūrėsiu youtube kaip kiti daro
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 21:54)
Uzskaitau. Nors labai jau mizernai tos baltos spalvos imetei
Nu I za to aciu : )
Papildyta:
Suprem, man ji nuobodi. Sorry. Nei emocijos jokios, dar to medzio zalio gan daug
Primenu apie savo jau atsibodusi 4ND, nes tie uzskaitymai tokie nebuvo tvirti
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 08, 19:56)
Esu per "žalia", kitą kartą pasilaikysiu nuomonę , kai įsižiūrėjau į foto žvilgsnis vis į ją krito, dėl to taip ir parašiau.
jokiais budais nepasilik minciu nes jomis ir tobulejama as taip manau kitom klaidom siektiek mokinies as tokia pati naujoke bet reiskiu nuomone visada ir tu sakyk ka matai mes gi matom visi skirtingai
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 21:39)
Vietom balta, vietom nebalta... as susilaikysiu
niu kadangi atrodo kitos senbuvos taip pat susilaiko - tai dar karteli, siandien jau paskutini dirbtiniam apsvietime
custom
auto
lempute