Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

30 psl

Tas mano numyletas medis, grazus jis man, todel man nekliuna blush2.gif Bandysiu kitaip kirpti 4u.gif O su pirstine tai nieko padaryti nemoku..
Atsakyti
QUOTE(Suprem)
Bandysiu kitaip kirpti 4u.gif O su pirstine tai nieko padaryti nemoku..

man tai pirstine kazkaip neuzkliuvo visai g.gif gal kad juoda,megstukas irgi juodas
Atsakyti
Sian streso turejau, nes sesuo su drauge atvaziavo pasifotosesinti doh.gif Dar kaip anksti man tokie dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 08, 22:21)
Tai va reikės mokytis kaip pakeisti foto į jb  thumbup.gif

oj, patikėk, man iki šiol mistika, kai atitaikyt jb rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 08 vasario 2013 - 21:49
QUOTE(Teka @ 2013 02 08, 20:56)
WB dirbtinėj šviesoj

Uzskaitau. Nors labai jau mizernai tos baltos spalvos imetei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 08, 21:17)
Gal bent zodi kas apie mano ideta foto g.gif

Ar yra daugiau šios fs nuotraukų? Kelintas kadras pagal eiliškumą fotosesijoje , šis kadras su medžiu?

Nežinau kodėl, bet man dauguma foto prie medžio ( aš vadinu kadras prie pušies) asocijuojasi su nepadarytais ND, t.y nepasiruošimu fs. Taip nutinka kai arba visai nesiruoši fotosesijai arba per mažai jai pasiruoši, kai pasibaigia visi vaizdiniai kuriuos atsinešei ir pardedi blaškytis...ką čia ir kaip dar nufotografavus biggrin.gif ir tada atsiranda jis - išgelbėtojas - medis...ir sakai modeliui, stok va prie to nuostabaus kamieno ir susiliek su gamta biggrin.gif O rezultatas beveik visada tas pats - portetas su pušimi.

Jei medis nedalyvavo iš anksto sukurtoje istorijoje, man jis tiesiog kliuvinys fotografijoje. IMHO.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 22:43)
QUOTE(Suprem)
O su pirstine tai nieko padaryti nemoku..

man tai pirstine kazkaip neuzkliuvo visai g.gif gal kad juoda,megstukas irgi juodas

Esu per "žalia", kitą kartą pasilaikysiu nuomonę smile.gif, kai įsižiūrėjau į foto žvilgsnis vis į ją krito, dėl to taip ir parašiau.

QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 22:49)
oj, patikėk, man iki šiol mistika, kai atitaikyt jb  rolleyes.gif

Žiūrėsiu youtube kaip kiti daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 21:54)
Uzskaitau. Nors labai jau mizernai tos baltos spalvos imetei  mirksiukas.gif

Nu I za to aciu : )
Papildyta:
Suprem, man ji nuobodi. Sorry. Nei emocijos jokios, dar to medzio zalio gan daug
Atsakyti
Primenu apie savo jau atsibodusi 4ND, nes tie uzskaitymai tokie nebuvo tvirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 08, 19:56)
Esu per "žalia", kitą kartą pasilaikysiu nuomonę  smile.gif, kai įsižiūrėjau į foto žvilgsnis vis į ją krito, dėl to taip ir parašiau.
Žiūrėsiu youtube kaip kiti daro  lotuliukas.gif

jokiais budais nepasilik minciu nes jomis ir tobulejama as taip manau kitom klaidom siektiek mokinies as tokia pati naujoke bet reiskiu nuomone visada ir tu sakyk ka matai mes gi matom visi skirtingai friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 08 vasario 2013 - 22:05
Giniatte-ne per zalia, komentuok tik smile.gif

Portretas su pusimi buvo paskutinis biggrin.gif Kazkaip vis nepataikau normalios nuotraukos padaryti schmoll.gif Kad ir prie pusies biggrin.gif

Aciu uz nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 21:39)
Vietom balta, vietom nebalta... as susilaikysiu  ax.gif

niu kadangi atrodo kitos senbuvos taip pat susilaiko - tai dar karteli, siandien jau paskutini smile.gif dirbtiniam apsvietime cool.gif

custom
user posted image

auto
user posted image

lempute
user posted image
Atsakyti