Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Giniatte @ 2013 02 08, 19:09)
Na iš po tokių foto baisu savo ir kelti  doh.gif , bet rizikuoju ir bandau....
Norėjau išbandyti juodą foną  smile.gif
Jaudinuosi kaip per egzaminą  doh.gif

Man pirma patinka, bet nezinau ar man tik taip serganciai atrodo, ar fokusas ne ant rankos, o ant gitaros nusokes g.gif antra laaabai tamsi 4u.gif

sbo,as uzskaityciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 19:32)
Edeva, pritupiu

Žiūriu, užstrigom čia mes. Tik Jums geriau, aš su pirmu ND kankinuos. biggrin.gif
Man irgi kaip iš viršaus atrodo. Pabandykit, kad tik objektyvas ant stalo pasidėtų, fotiko apačia lai būna jau žemiau. Gal kas išeis.

Giniate, man labai gražu su gitara.
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 08, 19:31)
O kaip darot jog juodas fono butu? isjungiat sviesa ir su kazkokiu sviesos saltiniu svieciat?? as ir dabar fotografuoju seses rankas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Juodą foną naudoju, kai fotkinau diena buvo smile.gif O ranką papildomai apšviečiau. Na va aš ir planuoju rankas tokiam fone tongue.gif

QUOTE(ich @ 2013 02 08, 19:39)
Man pirma patinka, bet nezinau ar man tik taip serganciai atrodo, ar fokusas ne ant rankos, o ant gitaros nusokes g.gif antra laaabai tamsi 4u.gif

Aha antra tamsi, sutinku, bet aš taip norėjau. Ačiū už pastabas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 08 vasario 2013 - 18:46
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 08, 19:40)
Žiūriu, užstrigom čia mes. Tik Jums geriau, aš su pirmu ND kankinuos. biggrin.gif
Man irgi kaip iš viršaus atrodo. Pabandykit, kad tik objektyvas ant stalo pasidėtų, fotiko apačia lai būna jau žemiau. Gal kas išeis.

Giniate, man labai gražu su gitara.

Tai su uzdetu ant stalo objektyvu tik viena foto galesiu padaryti smile.gif O toliau vistiek ore kabes (mano rankose)
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 02 08, 19:39)

sbo,as uzskaityciau biggrin.gif

Dekui ich 4u.gif

Ka kitos senbuves pasakys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 19:52)
Tai su uzdetu ant stalo objektyvu tik viena foto galesiu padaryti smile.gif O toliau vistiek ore kabes (mano rankose)

O kodėl tik vieną? Juk gali padaryt tiek, kiek reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 14:35)
Mano eksperimentas, bandžiau su šviesa žaisti. Daug prikepiau tada nuotraukų...

Graziai sviesa pagavai. Gal tik tos veido dalies, kur seselyje, norisi arba sviesesnes, arba tada jau kad visai seselyje butu. Ir ranku truksta man. Arba tada apacia kirpt norisi, kad kvadratas liktu. (Bet ai, man visada kvadratu kirpti norisi... ax.gif biggrin.gif)

QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 14:44)
ana diena ir as dariau bandyma su baltu fonu kai sviesa sklinda is nugaros  g.gif

Su sviesa gerai pavyko. Faina mergaites veido israiska, ir kuodukas toks mielas. Tik ta lele/gele tai nesiziuri man visai...

QUOTE(krispuka @ 2013 02 08, 15:25)
laba dienele 4 ND  smile.gif

Nu nezinau net... betvarke truputi kadre. Anksciau tokius ND uzskaitinedavo be kalbu (pati kazka panasaus dariau ketvirtam, tik vasara blush2.gif), bet dabar juk jau reikalaujam daugiau. Zodziu, as susilaikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 vasario 2013 - 19:18
Ar jums rodo seminara? mane ismete ir nebeleidzia prisijungti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 08, 20:29)
Ar jums rodo seminara?  mane ismete ir nebeleidzia prisijungti  mad.gif

Rodo,ka tik prisijungiau, pamirsusi buvau smile.gif jei nori galiu savo duomenis atsiusti, bandyk prisijungti unsure.gif

Neberodo ir pas mane blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 08 vasario 2013 - 19:42
Manęs ir neįleidžia g.gif
Atsakyti
biggrin.gif man irgi RODĖ kelias minutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 08, 18:09)
[img]http://img46.imageshack.us/img46/5571/csc1216.jpg

Man pirma patiko, tik ranka per ryškiai apšviesta g.gif O antros nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 08, 03:37)
viena archyvine

sunwalk

kokia sviesa wub.gif

QUOTE(o la la la @ 2013 02 08, 03:44)
365 projektas - metu projektas, kuri pradejau sausio 7 d. - kas diena, po viena nuotrauka. Pasidziaugiau, kad vis dar tesiu smile.gif Jau praejo vienas menuo, o as iriuosi i prieki... Sausis - ne idealus, su praleidimais, fantazijos  trukumu, nusivylimu savim kartais... blush2.gif , bet bandau buti stropesne tongue.gif

O la la la, saunu, nepritruk ideju, tesk projekta 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2013 02 08, 05:32)
inc, as konspektuoju biggrin.gif

kaip smagu, kad tu visuomet visas pamini, visas nuotraukas pakomentuoji 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 06:35)
Mano eksperimentas, bandžiau su šviesa žaisti. Daug prikepiau tada nuotraukų...

flick dar labiau užšarpino, o kaži, kaip įmes SM  biggrin.gif

labai grazus eksperimentas, toks ne noisyskas, labai patiko sviesa, o merginos oda su strazdanelem?

QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 08, 11:29)
Ar jums rodo seminara?  mane ismete ir nebeleidzia prisijungti  mad.gif

man rodo, klausausi ax.gif
Atsakyti