Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 02 08, 17:14)

yes thumbup.gif
Atsakyti
inza valioo gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
aciuks.gif aciu visom uz komentarus paziuresiu ar sugebesiu ka su paakiais padaryt, del leles geles turiu kita kadra dar be jo,bet emocija ne tokia sita man tokio susirinimo teikia vaikas tengias sukuose panaryt biggrin.gif
Atsakyti
Inza, gud! Užskaityta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 17:32)
inza valioo gerai  mirksiukas.gif

tai objekta tik reikejo pakeisti doh.gif viena nare patare taip, bet labai nenorejau mesti objekto su kuriuo pradejau smile.gif aciu visom uz pagalba 4u.gif jei ka, trukta 1 TAIP rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarą, o la la la. Pasidarbavai truputį visas komentuodama biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 07:32)
Nezinau, sufokusuoju, o fotoaparatas nefotografuoja, matyt del to, kad F maziausia 3.5, arba kad 18-135 mm? unsure.gif
Jeigu su zoom'u, tada galiu is labai arti...O su kojom ne..
Papildyta:

Mano objektyvas 18-135 mm, pradzioje fotografavau su F5.6, siandien bandziau su F11, ir su F16

Tai oi, ponička, tai aišku juk viskas su tavim... ne į tą pusę tuos f keitinėjai.. sakei, iš pradžių bandei su 5,6, tai ir jau prie tiek fonas neypatingai susilieja... o jei dar užkėlei iki f 11, f 16, tai juk prie tokių fonas tikrai nesilies... turi būti kuo mažesnis skaičiukas, t.y., kuo plačiau atverta diafragma, kad fonas lietųsi. Dar nesupratai šito reikalo esmės, vadinasi. Siūlyčiau dar pasiskaityt iš naujo apie diafragmą 4u.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 08:44)
4u.gif  sveikos
ana diena ir as dariau bandyma su baltu fonu kai sviesa sklinda is nugaros  g.gif
komentarai laabaai laukiami  4u.gif

Nu visai neblogai, klausyk bigsmile.gif bet ne iškart supratau, kokį ten daiktą mergaitė laiko... nekaip žiūrisi ta lėlės galva su dirbtine gėle, reiktų kažkuo kitu keisti, arba gal tiesiog kitaip laikyti.

QUOTE(krispuka @ 2013 02 08, 09:25)
laba dienele 4 ND  smile.gif

Užskaitau 4u.gif

QUOTE(Inza @ 2013 02 08, 10:12)
Is pradziu nenorejau fotografuoti balto indo, bet susiradau tokius dubenelius. Pafotografavau, paziurejau per PS, tai dabar atrodo yra tik balta ir pilki atspalviai. Gal jau butu gerai? pabandysiu ikelti.

Labai gražu, bet skirtumo aš asmeniškai beveik neįžiūriu tarp visų trijų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 08 vasario 2013 - 16:41
QUOTE(Inza @ 2013 02 07, 23:30)
5ND naturalioj sviesoj dar neatsiskaiciau, bet kadangi vakaras, bandau dirbtinej sviesoj:

užskaitau

krispuka, neužskaitau, paskutinioji foto man kažkaip 'iškritusi', atrodo lyg iš kt.vietos fotografuota g.gif

sbo, man vistiek tavo ND vaizdas iš viršaus, paimk kokį neaukštą objektą, pritupk stalo aukštyje.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 08 vasario 2013 - 16:55
Tynka, jau supratau smile.gif

O siaip tai kai N kartu bandziau daryt si 4ND, tai gavau vienos nares patarima pabandyt su maziau atverta diafragma, ta ir dariau. Be to, nepamenu dabar kurios nares yra darytas tas ND su F11 diafragma, ir viskas graziai issilieja. Kalbu apie foto, kur su senu juostiniu fotoaparatu.
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 02 08, 17:51)
užskaitau
krispuka, neužskaitau, paskutinioji foto  man išvis kažkaip iškritusi, atrodo lyg iš kt.vietos fotografuota  g.gif

sbo, man vistiek tavo ND vaizdas iš viršaus, paimk kokį neaukštą objektą, pritupk stalo aukštyje..  smile.gif

Nu tikrai nefotkinu is virsaus, fotkinu pritupus, objekto aukstyje... Aj nebezinau jau as kaip tada daryti...
Atsakyti
tynka aciu uz taip 4u.gif
Ritule is tos pacios vietos paveikslavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 14:58)
O siaip tai kai N kartu bandziau daryt si 4ND

kantrybes 4u.gif as irgi vargau su situ nd pats sunkiausias is visu nes netilpau kmb fono neradau ir ttt bet per kancia si zvaigzdzes viska isbandziau vos ne per langa lipau kad sutilpciau lotuliukas.gif gal turi viniojamo popieriaus fonui g.gif ar tarkim kad ir ta knyga nugaroj padet prieki koki objekta,
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 17:58)
Nu tikrai nefotkinu is virsaus, fotkinu pritupus, objekto aukstyje... Aj nebezinau jau as kaip tada daryti...

tavo objektai aukšti, fonas sąlyginai siauram plote, paimk kažko smulkesnio pirmam planui wink.gif
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 02 08, 18:00)
tynka aciu uz taip 4u.gif
Ritule is tos pacios vietos paveikslavau ax.gif

gali būt smile.gif pažiūrėjau dar kartą, matyt toks vaizdas susidarė, nes objektas paskutiniojoje foto tapo centre.. kotelis lyg į kitą pusę žiūri.. užskaitys kitos merginos, aš susilaikau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 08 vasario 2013 - 17:11
QUOTE(ich @ 2013 02 08, 16:13)
Man noretusi daugiau virsaus ir seseliai per grubus, bet siaip visai patinka, ypac apacia grazi, gal su rankom turi? bigsmile.gif
Man visai patiko smile.gif
sutvarkysi, bus super smile.gif

su rankom, specealiai tau įkėliau, man nepatinka smile.gif
user posted image

viktorija09 -> yra tokia pat su visa galva ir viršuj erdvės yra, bet man nepatinka, pasimeta žvilgsnis kažkaip.

Inza -> Užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 02 08, 18:04)
tavo objektai aukšti, fonas sąlyginai siauram plote, paimk kažko smulkesnio pirmam planui wink.gif

Gerai smile.gif
Atsakyti