Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Amade @ 2013 02 08, 15:04)
Nors, iš principo užduotis techniškai padaryta gerai?

Taip, techniškai gerai. Norisi, kad ir iš kitos pusės padarytum gerai. smile.gif
Ir dar, na, taip norėtųsi, kad patiestum ką nors, kad nebūtų spalvų skirtumų tarp pagrindo ir fono, tos linijos fone. Pavyzdžiui, popierių baltą, tapetą, dovanų popierių gerąja puse į apačią. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 02 08, 15:45)
Va jei galva būtų vos-vos, kelis mm dar pasukta į šviesą, būtų tas vadinamasis Rembranto trikampis.Dar kirpčiau apačią, na gal iki plaukų.

Jo jo, rembrantas smile.gif pritrūko mažai .. Ačiū tau smile.gif

Ka -> įmesiu spalvotą, pamatysi biggrin.gif smagu, kad nustebinau smile.gif ačiū už komentarą smile.gif

Edeva -> nesupratau ką ji laiko iš pradžių biggrin.gif paakius tvarkyčiau smile.gif plastmasinė gėlė ant lelės laaabai nepatinka, patinka labai mergytės kuodukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 08 vasario 2013 - 15:09
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 15:35)
Mano eksperimentas, bandžiau su šviesa žaisti. Daug prikepiau tada nuotraukų...
flick dar labiau užšarpino, o kaži, kaip įmes SM  biggrin.gif

Man noretusi daugiau virsaus ir seseliai per grubus, bet siaip visai patinka, ypac apacia grazi, gal su rankom turi? bigsmile.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 15:44)
ana diena ir as dariau bandyma su baltu fonu kai sviesa sklinda is nugaros  g.gif
komentarai laabaai laukiami  4u.gif

Man visai patiko smile.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 15:45)
Keliu 4ND, laukiu komentaru smile.gif

sutvarkysi, bus super smile.gif
Atsakyti
Ich, aciu uz pozityvu nuteikima 4u.gif
Atsakyti
Amade man tai objektas neee... 4u.gif

QUOTE(Inza @ 2013 02 08, 14:17)
5ND dar 1 bandymas naturaliam apsvietime  unsure.gif

Rankinis mėlynuoja g.gif

QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 14:35)
Mano eksperimentas, bandžiau su šviesa žaisti. Daug prikepiau tada nuotraukų...

Man trūksta viršuje vietos, labai jau įspausta, o apačioje per daug 4u.gif
O šviesa tai labai gražiai pagauta 4u.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 14:45)
Keliu 4ND, laukiu komentaru smile.gif

Man tai objektas nelabai, žvakidę keisčiau į kokį vaisių g.gif gal geriau būtų..
Atsakyti
laba dienele 4 ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 08 vasario 2013 - 15:27
QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 08, 16:23)
Amade man tai objektas neee...  4u.gif
Rankinis mėlynuoja  g.gif
Man trūksta viršuje vietos, labai jau įspausta, o apačioje per daug 4u.gif
O šviesa tai labai gražiai pagauta  4u.gif
Man tai objektas nelabai, žvakidę keisčiau į kokį vaisių  g.gif  gal geriau būtų..

O tai kuo tas objektas nelabai? Gele vazone, zvakide, man atrodo suderinama... Aisku, man tai nesunku, as ir su vaisiumi galiu nufotografuoti. O kaip kitoms merginoms, irgi objektas nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 08, 15:08)
Taip, techniškai gerai. Norisi, kad ir iš kitos pusės padarytum gerai.  smile.gif
Ir dar, na, taip norėtųsi, kad patiestum ką nors, kad nebūtų spalvų skirtumų tarp pagrindo ir fono, tos linijos fone. Pavyzdžiui, popierių baltą, tapetą, dovanų popierių gerąja puse į apačią.  smile.gif

turejau variantą su baltu pagrindu, bet čiuožė, tada dariau šitą biggrin.gif na, ryt imsiuos koreguoti smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 08, 15:23)
Amade man tai objektas neee...  4u.gif

šaukštelis su kava nepatinka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 08, 15:49)
Inza, man mėlynuoja. Auto geriau atrodo.  smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 02 08, 16:06)
sorry. Paziurejau dar karta idemiau. Ciut ciut melynuoja

QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 08, 16:23)
Rankinis mėlynuoja  g.gif

ech unsure.gif ka reiktu daryti kad nemelynuotu?? WB ir i baltas serveteles ir i baltas nosinaites ir i ta balta popieriu nustatineju.. turbut paieskosiu kokio kito objekto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 08 vasario 2013 - 15:44
QUOTE(Inza @ 2013 02 08, 13:43)
ech  unsure.gif  ka reiktu daryti kad nemelynuotu?? WB ir i baltas serveteles ir i baltas nosinaites ir i ta balta popieriu nustatineju.. turbut paieskosiu kokio kito objekto..

parasyk tiksliai kaip tu darai g.gif nes tikrai keista taip ilgai ir nesigauna g.gif neturi kokio balto puodelio? prie didesnes sviesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 08, 16:46)
parasyk tiksliai kaip tu darai  g.gif  nes tikrai keista taip ilgai ir nesigauna  g.gif neturi kokio balto puodelio? prie didesnes sviesos  g.gif

Nusifotografuoju balta nosinaite, lapa ar kt., einu i meniu ir pasirenku, kad ta balta foto butu mano custom white balance. Tada fotografuoju pasirinkdama auto, debeseli arba custom.

Is pradziu nenorejau fotografuoti balto indo, bet susiradau tokius dubenelius. Pafotografavau, paziurejau per PS, tai dabar atrodo yra tik balta ir pilki atspalviai. Gal jau butu gerai? pabandysiu ikelti.
Papildyta:
5ND naturaliam apsvietime

custom
user posted image

auto
user posted image

debeselis
user posted image

unsure.gif

ir tuo paciu einu bliudus susiplauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 08 vasario 2013 - 16:14