Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 14:42)
Siaip tai drisiu visgi pasakyti, kad toks poziuris - nereikia girti, geriau papeikti, kad kitakart geriau gautusi - yra labai tipiskai lietuviskas. Kadangi jau 14 metu nebegyvenu Lietuvoj ir jau seniai esu pripratusi prie kitokio, sakyciau, pozityvesnio, bendravimo budo, tai man kuo toliau, tuo keisciau atrodo tokios visokios smulkmenos - nereikia girti, nereikia aciu sakyti... nu gal ir nebutinai reikia, bet negi taip sunku gera zodi pasakyti? Liezuvis nenulus gi?  doh.gif

Na, aš kai ką gero matau nuotraukoj, visad pasakau, nesunku man parašyti, gerai sakai, liežuvis ar klaviatūra tikrai nuo to nenulūš mirksiukas.gif

Mano eksperimentas, bandžiau su šviesa žaisti. Daug prikepiau tada nuotraukų...

user posted image
flick dar labiau užšarpino, o kaži, kaip įmes SM biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 08 vasario 2013 - 14:36
QUOTE(sbo @ 2013 02 08, 14:04)

Amade, koks Tavo objektyvas? Kaip Tu taip arti gali nufotkint ta sauksta?

va toks objektyvas. unsure.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos
ana diena ir as dariau bandyma su baltu fonu kai sviesa sklinda is nugaros g.gif
komentarai laabaai laukiami 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Keliu 4ND, laukiu komentaru smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 08, 11:37)
viena archyvine

Jau flikri aikčiojau:)

QUOTE(o la la la @ 2013 02 08, 11:44)

Alabama ,

Ačiū!Šaunus tavo projektas.

QUOTE(kristalines @ 2013 02 08, 13:09)

Alabamos vaikų portretai žavingi  smile.gif

Ačiū♥

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 13:42)

Nu bet pas tave tikrai pratruko kazkas pastaruoju metu, taip graziai, is dusios, fotografuoji  :

Pratrūko nuobodulys:) Noriu pavasario.
Ačiūsmile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 14:35)

Va jei galva būtų vos-vos, kelis mm dar pasukta į šviesą, būtų tas vadinamasis Rembranto trikampis.Dar kirpčiau apačią, na gal iki plaukų.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 16:35)

Visai gražiai žaidi, o žvilgsnis koks cool.gif

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 08, 14:35)
Mano eksperimentas, bandžiau su šviesa žaisti. Daug prikepiau tada nuotraukų...

Oba! Maloniai nustebinai. bigsmile.gif
Čiut šviesos daugiau norisi šešėlinėje veido pusėje.
Labai dailus modelis. wub.gif

Inza, man mėlynuoja. Auto geriau atrodo. smile.gif

Amade, idėja tikrai gera su ta kava, šaukštu ir puodeliu. Bet aš pavyzdžiui daryčiau taip: pasidėčiau šaukštelį ir į jį atsargiai pripilčiau kavos, kad būtų toks kalnelis. Sužiūrėčiau, kad šalia nebūtų pribarstyta, nes bus negražu. Puodelį keisčiau į kažkokį tokį. Aišku jei turi. smile.gif

Sbo, palik pagrindo žvakidei. smile.gif Ir žiūrėk, kad nelįstų kažkokie neaiškūs objektai. Taip kaip pirmoje foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 08 vasario 2013 - 14:51
QUOTE(Ka @ 2013 02 08, 15:49)
Oba! Maloniai nustebinai.  bigsmile.gif
Čiut šviesos daugiau norisi šešėlinėje veido pusėje.
Labai dailus modelis.  wub.gif

Inza, man mėlynuoja. Auto geriau atrodo.  smile.gif
Amade, idėja tikrai gera su ta kava, šaukštu ir puodeliu. Bet aš pavyzdžiui daryčiau taip: pasidėčiau šaukštelį ir į jį atsargiai pripilčiau kavos, kad būtų toks kalnelis. Sužiūrėčiau, kad šalia nebūtų pribarstyta, nes bus negražu. Puodelį keisčiau į kažkokį tokį. Aišku jei turi.  smile.gif

Sbo, palik pagrindo žvakidei.  smile.gif Ir žiūrėk, kad nelįstų kažkokie neaiškūs objektai. Taip kaip pirmoje foto.

Kaip suprast "palikti pagrindo zvakidei"?

Nebuvau net pastebejusi to neaiskaus objekto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 08 vasario 2013 - 14:54
Sbo, necituok viso mano posto. biggrin.gif
O apie pagrindą suprask taip, nukirtai žvakidės apačią per pusę ir dar ji paliko ant kadro krašto, o ne ant stalo.
Atsakyti
Aisku. Gerai, perfotografuosiu dar karta. Veliau, nes fotikas jau nusedo.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 08, 14:49)

Amade, idėja tikrai gera su ta kava, šaukštu ir puodeliu. Bet aš pavyzdžiui daryčiau taip: pasidėčiau šaukštelį ir į jį atsargiai pripilčiau kavos, kad būtų toks kalnelis. Sužiūrėčiau, kad šalia nebūtų pribarstyta, nes bus negražu. Puodelį keisčiau į kažkokį tokį. Aišku jei turi.  smile.gif

ok, ačiū už idėją ax.gif Nors, iš principo užduotis techniškai padaryta gerai? g.gif Puodelį biškį kitokį turiu, bet šiandien jau tamsoka, o ir pipiras jau nebemiega, tampo už rankovių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 08, 15:17)
5ND dar 1 bandymas naturaliam apsvietime  unsure.gif

custom

sorry. Paziurejau dar karta idemiau. Ciut ciut melynuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 08 vasario 2013 - 15:08