Ka , puikus pristatomas Jan Scholz fotografas
Yvette, foto knygos temai nereali!
Mangute, patinka emocija, tik sviesa kiek astroka, nelabai graziai brezia nosies seselio trikampi, oda blizga..
-Tynka- , labiausiai patinka trecia seseliu zaismu, vaiko emocija, tik kadras is virsaus ir apacios gaila, kad suspaustas... Dar siulyciau paieskoti idomesnio JB vertimo, nes pirmoje JB pilkokas, kitose lyg sviesios vietos padege...
viktorija09, patinka tarsi is tamsos isnyrantis tavo veidas... Kliuna kiek desineje paaky rauksle, kiek demesi nuvagia grandinele... Su maziau grudo portretas kiek svelnesnis
ich , JB kiek per piklas
Rittule, man labai labai. Ta sviesa, pastelines spalvos mmmm
kaip patinka
Alabama , jau pasikartosiu, bet labai patinka tavo vaiku portretai. Sviesa superine !
noisy-B, Isoros pirmoji man faina, gal tik nugaros pozos norisi kiek kitokios, kad nesimestu rauksles... Antroje sviesa labai graziai gula, zvilgsnis patinka, va tik pasukuot reikejo pasisiausele
ir ranku sudejimas dirbtinokai ziurisi.
isora, PRAJUOKINAI
))
Maggie, pirma uzkabini, kiek nukirpciau desines, kad nesimatytu antrojo lapo... Siaip tie sparnai fone ir mergyte su nerealia sypsena man labai susigroja
Paskutines Jau Flickr komentavau
Jurzole , jau laauuuukiu nesulaauuuukiu pavasario
Atrodo, kad komentuodami
Tommikos vaiko portretuka kai kas sumaise su veliau ideta debesu fone... Man visai tvarkingas vaiko portretukas: sviesus, svelnus, gal tik man cia labiau kvadratas tinkamas, nes sonuose nereikalinga erdve palikta. Man fonas neatrodo vienalytis, kiek seseis atrodo metasi, bet su idomesne sviesa, manau, butu dar sauniau... Sekmes
Turi saunia mokytoja
Suprem, Man visai smagiai zaidzia pilka ir raudona, tik kutu ir virsutines boruzes man per daug...
Aciu
Rittule, Vilnis, Jurzole, uz nuomones
365 projektas - metu projektas, kuri pradejau sausio 7 d. - kas diena, po viena nuotrauka. Pasidziaugiau, kad vis dar tesiu
Jau praejo vienas
menuo, o as iriuosi i prieki... Sausis - ne idealus, su praleidimais, fantazijos trukumu, nusivylimu savim kartais...
, bet bandau buti stropesne