Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Inza @ 2013 02 07, 23:28)
vat dabar aiskiau smile.gif ir butinai pasiskaitysiu 100-aja tema smile.gif po truputi skaitau ir senesnes temas, bet 100-osios da nepasiekiau smile.gif

Tai senesnes irgi tiks mirksiukas.gif Tiesiog velesnese temose tos informacijos pirmojoj zinutej jau nebera, o 100-oji - seniausia, i kuria dar galima rasti nuoroda sviezioje temoje, del to butent sia ir pasiuliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 08, 00:33)
Tai senesnes irgi tiks  mirksiukas.gif Tiesiog velesnese temose tos informacijos pirmojoj zinutej jau nebera, o 100-oji - seniausia, i kuria dar galima rasti nuoroda sviezioje temoje, del to butent sia ir pasiuliau smile.gif

paskui ta info į flickr temą perkėlėm. Nuoroda yra pirmam psl. Tik man rodos mažai kas ten skaito. Bet patys kalti smile.gif Juk dažnai pasiūlom paskaityti, bet juk nepriversi...

apie šią pirmo psl. nuorodą kalbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 vasario 2013 - 23:35
QUOTE(Inza @ 2013 02 07, 23:28)
vat dabar aiskiau smile.gif ir butinai pasiskaitysiu 100-aja tema smile.gif po truputi skaitau ir senesnes temas, bet 100-osios da nepasiekiau smile.gif
aciu ir labanaktis  4u.gif

Jurzole jau paaiškino, aš truputi paantrinsiu. Kai visų R G B reikšmės 255, tai visiškai balta spalva, kuri neturi jokios informacijos, todėl nuotraukose ji vadinama išdegimu, nuotraukose jų reikia vengti. Kai ekspozicija bloga ir balta nėra balta o yra pilka skaičiai nebus 255, bet R G B reikšmės turi svyruoti nežymia paklaida mirksiukas.gif
sveikos, paskaičiau kad komentaruose reiktu ir gerų dalykų parašyt, nepažadu bet pasitengsiu smile.gif aš virtualiam pasauly labai konkreti ir pikta atrodau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nebespėju blush2.gif
Gaila, mažiau laiko galiu savo malonumui skirti.

Tommika - tu šaunuolė, jei taip ir toliau ... wink.gif Man žvilgsnis kliūna, jei jau centravimas, tai tegu ir žvilgnis į kamerą lai būna. Norėtųsi, kad būtų kuriamas įspūdis, kad berniukas žiūri į žiūrovą. Norėtųsi pažvelgti į jo akių gilumą smile.gif. Vėlgi pečių linija nepatinka - centravime norisi mano akiai simetriškumo...
Dėl apdirbimo, na man per pilkšva pasirodė, murzina spalva šiek tiek. Na bet čia jau skonio reikalas.

Jurzole - nepamiršau ir tavo koliažo! Man paskutinioji thumbup.gif Labai labai patiko!

Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2013 02 07, 16:26)
Ateinu su koliažu "Šviesos ir linijos"
Savotiškas proginis biggrin.gif . 1 mėn. 365 projekto tongue.gif  Kritika laukiama smile.gif

Man tai gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 08 vasario 2013 - 01:47
QUOTE(Inza @ 2013 02 07, 23:30)

negeros spalvos 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 23:31)
ne, anytos aplankyt  bigsmile.gif

Kada jūs lekiat? aš irgi Italijon - kitą savaitgalį išvykstam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2013 02 07, 16:26)
Ateinu su koliažu "Šviesos ir linijos"

Savotiškas proginis biggrin.gif . 1 mėn. 365 projekto tongue.gif  Kritika laukiama smile.gif

Kazkaip praleidau vakar ax.gif Man patinka. Pirmoji ypac. Bet ir viena kita graziai papildo.

QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 23:34)
paskui ta info į flickr temą perkėlėm. Nuoroda yra pirmam psl. Tik man rodos mažai kas ten skaito. Bet patys kalti  smile.gif  Juk dažnai pasiūlom paskaityti, bet juk nepriversi...

apie šią pirmo psl. nuorodą kalbu

Ups, as irgi nepastebejau, kad i Flickr perkelta... blush2.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 02 08, 01:45)
Jurzole - nepamiršau ir tavo koliažo! Man paskutinioji  thumbup.gif  Labai labai patiko!

Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 08, 01:45)
Tommika - tu šaunuolė, jei taip ir toliau ... wink.gif Man žvilgsnis kliūna, jei jau centravimas, tai tegu ir žvilgnis į kamerą lai būna. Norėtųsi, kad būtų kuriamas įspūdis, kad berniukas žiūri į žiūrovą

visiškai sutinku dėl žvilgsnio.. ir man norėjosi, kad žiūrėtų tiesiai į objektyvą.. bet jis nelabai suprato, ko mama nori biggrin.gif
ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 22:57)
na prisitaikiau, nes ne visada spėju  smile.gif  bet pastebiu dažnai, kad nepagiriam. Tik sėdimąias spardom ir tiek..

Žaviuosi tavim, rimtai thumbup.gif tiek energijos skiri mokymams, užduočių sugalvojimams, galų gale šios temos gyvavymu ir tt. Šaunuolė 4u.gif

O dėl sėdimų spardymų, tai pvz aš ir keliu čia foto, kad nesakytų: wow, kaip gražu, verčiau išgirsti trūkumus, patarimus, kaip galima buvo geriau padaryti ir ar įmanoma ištaisyti, tad visiškai nepykstu, kad niekas neliaupsina ir pan smile.gif
Atsakyti
user posted image

Taip, akis ne fokuse biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Bandžiau daryt 4ND, bet vėl čiuožė horizontas doh.gif vėliau eisiu susikaupt rimčiau biggrin.gif

Beje, man dar klausimas, kaip patikrint tą WB, jei pas mane kompe programa Photoscape g.gif Ar šioj programėlėj nėra, kaip patikrint tą RGB? unsure.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 21:11)

Užduotis kitoms naujokėms, papildoma, savaitgalinė. Pabandykit ir jūs padaryti tikslingą centruotą portretą  smile.gif Bet apgalvodamos detales, neskubėdamos ir pasirodykit.  [/b]

Būtinai bandysiu thumbup.gif Ir dar mačiau lyg savaitgalio projektėlis Rankos? unsure.gif
Atsakyti
viena archyvine

sunwalk
user posted image

cia nieko ypatingo, tiesiog pasizaidimas su apdirbimu, a la dekupazas, sendinimo efektas biggrin.gif

young adults
user posted image
Atsakyti
Ka , puikus pristatomas Jan Scholz fotografas smile.gif

Yvette, foto knygos temai nereali!

Mangute, patinka emocija, tik sviesa kiek astroka, nelabai graziai brezia nosies seselio trikampi, oda blizga..

-Tynka- , labiausiai patinka trecia seseliu zaismu, vaiko emocija, tik kadras is virsaus ir apacios gaila, kad suspaustas... Dar siulyciau paieskoti idomesnio JB vertimo, nes pirmoje JB pilkokas, kitose lyg sviesios vietos padege...

viktorija09, patinka tarsi is tamsos isnyrantis tavo veidas... Kliuna kiek desineje paaky rauksle, kiek demesi nuvagia grandinele... Su maziau grudo portretas kiek svelnesnis wink.gif

ich , JB kiek per piklas

Rittule, man labai labai. Ta sviesa, pastelines spalvos mmmm smile.gif kaip patinka smile.gif

Alabama , jau pasikartosiu, bet labai patinka tavo vaiku portretai. Sviesa superine !

noisy-B, Isoros pirmoji man faina, gal tik nugaros pozos norisi kiek kitokios, kad nesimestu rauksles... Antroje sviesa labai graziai gula, zvilgsnis patinka, va tik pasukuot reikejo pasisiausele tongue.gif ir ranku sudejimas dirbtinokai ziurisi.

isora, PRAJUOKINAI smile.gif))

Maggie, pirma uzkabini, kiek nukirpciau desines, kad nesimatytu antrojo lapo... Siaip tie sparnai fone ir mergyte su nerealia sypsena man labai susigroja smile.gif Paskutines Jau Flickr komentavau tongue.gif

Jurzole , jau laauuuukiu nesulaauuuukiu pavasario smile.gif

Atrodo, kad komentuodami Tommikos vaiko portretuka kai kas sumaise su veliau ideta debesu fone... Man visai tvarkingas vaiko portretukas: sviesus, svelnus, gal tik man cia labiau kvadratas tinkamas, nes sonuose nereikalinga erdve palikta. Man fonas neatrodo vienalytis, kiek seseis atrodo metasi, bet su idomesne sviesa, manau, butu dar sauniau... Sekmes mirksiukas.gif Turi saunia mokytoja smile.gif

Suprem, Man visai smagiai zaidzia pilka ir raudona, tik kutu ir virsutines boruzes man per daug... smile.gif

Aciu Rittule, Vilnis, Jurzole, uz nuomones smile.gif 365 projektas - metu projektas, kuri pradejau sausio 7 d. - kas diena, po viena nuotrauka. Pasidziaugiau, kad vis dar tesiu smile.gif Jau praejo vienas menuo, o as iriuosi i prieki... Sausis - ne idealus, su praleidimais, fantazijos trukumu, nusivylimu savim kartais... blush2.gif , bet bandau buti stropesne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 08 vasario 2013 - 11:55