Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 22:11)

Užduotis kitoms naujokėms, papildoma, savaitgalinė. Pabandykit ir jūs padaryti tikslingą centruotą portretą  smile.gif Bet apgalvodamos detales,

Būtinai reikės pabandyti drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Kokiu graziu bus nuotrauku po savaitgalio bigsmile.gif
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 22:11)
Liūdniausia dalis pabaigai. Į kelionę reikia paimti mašinos kėdutę, pasostę sūnui. Haselis nebetelpa į lagaminą  verysad.gif

kabinkis ant kaklo ir neskis kaip aksesuara. smile.gif rankinio bagazo neimsit?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 19:37)
Bandėm kažkada gražią tradiciją įvesti, komentuojant pasakyti ne tik tai, kas blogai, bet ir tai, kas gerai.
Gaila, kad neprigijo. Kiekviena foto turi kažką, kas joj yra gerai.

smile.gif šitą tavo pastebėjimą jau seniai esu įsidėjusi pirmoj galvos eilutėj ir visad prisimenu prieš pradėdama komentuoti, alia ne visada pavyksta įvardinti konkrečiai.. taisysimės

smagios kelionės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 07 vasario 2013 - 21:37
QUOTE(ich @ 2013 02 07, 22:24)
kabinkis ant kaklo ir neskis kaip aksesuara. smile.gif rankinio bagazo neimsit?

kad mes tik rankinius imam. Niekaip neišeina. Tad tik vyro juostinuką imsim o paskui reikės peštis kuris fotografuos. Sūnus įtariu savo muilinukės niekam neduos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 21:11)
Dėl tos kitos dalies, kur nepacitavau, aš stengsiuosi ir teigiamus dalykus surašyti, nors ir iki šiol stengdavausi, nebent paskubomis komentuodavau. Tad jei ir tu pasistengsi, būsim jau dviese  smile.gif

Liūdniausia dalis pabaigai. Į kelionę reikia paimti mašinos kėdutę, pasostę sūnui. Haselis nebetelpa į lagaminą  verysad.gif

Oi Yvette, taip ir pagalvojau, jau paskelbusi zinute, kad ir sau ja prisitaikysi - nors tikrai neturetum, nes esi viena is nedaugelio sioje temoje, nepamirstanciu pagirti pries kritikuojant. Bet nebespejau pataisyti, buvau nutempta vakarienes valgyti cool.gif biggrin.gif

As siaip jau irgi stengiuosi ne tik negatyvius dalykus susakyti, nors gal ne visada iseina blush2.gif Pasistengiu labiau, pasizadu... ax.gif

O del fotoaparato - tikrai visai gera ideja pasikabinti ant kaklo. Einant per security check, apsimesi, kad ka tik isemei, nes manei, kad taip reikia, o lektuve ant keliu palaikysi. Ir ka? mirksiukas.gif

Geros keliones smile.gif

ich, tau irgi mirksiukas.gif Lauksim foto is abieju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 07, 22:50)
Oi Yvette, taip ir pagalvojau, jau paskelbusi zinute, kad ir sau ja prisitaikysi - nors tikrai neturetum, nes esi viena is nedaugelio sioje temoje, nepamirstanciu pagirti pries kritikuojant. Bet nebespejau pataisyti, buvau nutempta vakarienes valgyti  cool.gif  biggrin.gif

na prisitaikiau, nes ne visada spėju smile.gif bet pastebiu dažnai, kad nepagiriam. Tik sėdimąias spardom ir tiek..
Atsakyti
O kai skelbiami konkurseliai uzduotims, pvz.kaip dabar savaitgaline uzduotis - centruotas portretas, tai jau galima naudoti PS?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 22:57)
O kai skelbiami konkurseliai uzduotims, pvz.kaip dabar savaitgaline uzduotis - centruotas portretas, tai jau galima naudoti PS?

naudoti PS galima foto pašviesinimui, na apdirbimui. Bet negalima karpyti.

Nepamirškit, kad antra savaitgalio užduotis Rankos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 vasario 2013 - 22:05
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 07, 20:53)
Kad jau laukia, tai pakomentuosiu ir as  ax.gif Svari, grazi, tvarkinga foto, su labai grazia minksta sviesa - bet mane ji glumina. Sterilumu. Ir centruotu kadravimu. Kad jis tikslingas, tai aisku buvo iskart - Tommika per daug stropi naujoke, kad is nezinojimo taip padarytu.

paskutiniai žodžiai - pats geriausias įvertinimas man cool.gif 4u.gif

daugiau Yvette atsakė apie užduotį.. ax.gif

o šiaip labai gera diskusija užvirė.. susipažinau su Lorettos Lux nuotraukomis rolleyes.gif

taip pat norėčiau pasakyti, kad kai pasakomi ir pliusai nuotraukų, o ne tik minusai, tai kažkaip lengviau priimti kritiką.. nes žinai, ką darai gerai ir kurioj vietoj dar reikėtų pasistengti.. ax.gif

geros kelionės keliauninkėms 4u.gif tik aš kažką praleidau ir nežinau, kur jos išsiruošė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 07, 23:10)
tik aš kažką praleidau ir nežinau, kur jos išsiruošė biggrin.gif[/color]

mes Italijon lėksim smile.gif Tik kiekviena skirtingais keliais. Ir Ich ilgiau atostogaus, aš tai tik savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 22:12)
mes Italijon lėksim  smile.gif  Tik kiekviena skirtingais keliais. Ir Ich ilgiau atostogaus, aš tai tik savaitgalį.

Kur leksit? I venecijos karnavala?
Atsakyti
5ND naturalioj sviesoj dar neatsiskaiciau, bet kadangi vakaras, bandau dirbtinej sviesoj:

manual
user posted image

auto
user posted image

lempute
user posted image

tikrai unsure.. unsure.gif
Atsakyti