QUOTE(Tommika @ 2013 02 06, 22:09)
rodau šios dienos portretuką
QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 23:57)
13psl. berniuko portretas laukia komentarų
Kad jau laukia, tai pakomentuosiu ir as
Svari, grazi, tvarkinga foto, su labai grazia minksta sviesa - bet mane ji glumina. Sterilumu. Ir centruotu kadravimu. Kad jis tikslingas, tai aisku buvo iskart - Tommika per daug stropi naujoke, kad is nezinojimo taip padarytu. Koks cia tikslas ir mintis - niekas nesako, ir man visiskai neaisku, nes toks kadravimas man nesiziuri ir tik dar labiau isryskina tuscia fona aplink vaika. Aisku, svarbiausia, kad pati Tommika suprato, ka daro ir kodel, bet jei jau tokia taisykles lauzanti naujokes foto dedama viesam aptarimui, tai gal vertetu paaiskinti, kodel butent taip daryta? Mes juk irgi norim suprasti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 18:37)
Bandėm kažkada gražią tradiciją įvesti, komentuojant pasakyti ne tik tai, kas blogai, bet ir tai, kas gerai.
Gaila, kad neprigijo. Kiekviena foto turi kažką, kas joj yra gerai.
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 18:55)
Pastebejau ir as, kad dazniausiai pasakoma tik tai, kas blogai
Mano kuklia nuomone, tai yra sena sio forumo tradicija, vaizdingai vadinama "siknos spardymu", tikint, kad butent tokio "paskatinimo" budu geriausiai judama pirmyn. Man nuo pat pradziu nepatiko, nepatinka ir dabar, bet ne viena ir ne dvi vis prasosi tu paspardymu. Ir kai nuotraukas atnesa, daug kas praso: sakykit, kas negerai. Nu tai ko prasom, ta ir turim...