Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 14:45)
4ND. Priartinau objektus arciau vienas kito, gal dabar gerai? smile.gif Labai labai arti negaliu, nes mano F maziausia 3.5, ir kai labai arti prieinu, nefotografuoja...
Tai kiek leidzia, tiek arti ir nupyskinu smile.gif

Sbo, nu pasikabink tu kokią ryškią, margą skarą ant sienos ir bandyk iš naujo. Nes dabar nesimato jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 16:45)
4ND. Priartinau objektus arciau vienas kito, gal dabar gerai? smile.gif Labai labai arti negaliu, nes mano F maziausia 3.5, ir kai labai arti prieinu, nefotografuoja...
Tai kiek leidzia, tiek arti ir nupyskinu smile.gif
[

na vazonikas tikrai per arti žvakių, tai ir skirtumo nėr beveik
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 02 07, 17:14)
na vazonikas tikrai per arti žvakių, tai ir skirtumo nėr beveik

Berods Ich sake, kad per toli, uztat skirtumo nera, priartinau, vel nera, tai ka daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 17:17)
Berods Ich sake, kad per toli, uztat skirtumo nera, priartinau, vel nera, tai ka daryti  verysad.gif

neisivaizduoju g.gif reikia turbut daugiau margumo. Man noretusi paskutines foto daug arciau tos zvakes unsure.gif
Atsakyti
Ateinu su koliažu "Šviesos ir linijos"

user posted image

Savotiškas proginis biggrin.gif . 1 mėn. 365 projekto tongue.gif Kritika laukiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 07, 17:21)
neisivaizduoju g.gif reikia turbut daugiau margumo. Man noretusi paskutines foto daug arciau tos zvakes unsure.gif

Na reiks kazka kitko tada sugalvoti...

Arciau jau negaliu prieiti, nebent antram plane esanti objekta traukti, bet vistiek nesigauna su siais objektais nieko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 16:17)
Berods Ich sake, kad per toli, uztat skirtumo nera, priartinau, vel nera, tai ka daryti  verysad.gif

O, jau radau. Kaip jau ir patarė - margumo reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 07 vasario 2013 - 17:12
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 07, 18:06)
O, jau radau. Kaip jau ir patarė - margumo reikia wink.gif

Dekui, kazka galvosiu...

Dabar pradejau dar PS ziureti pamoku filmukus youtube smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 07, 03:39)
Nezinau, man tai primena darzelio fotografa, kur i fona isodintas vaikas. Cia tik jis biski liudnas, kad i darzeli eina.

Bingo biggrin.gif man irgi lygiai tokia pat mintis iįkart kilo drinks_cheers.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 10:17)

Tai ne vieną prie kito daiktuys arčiau sustumt, o žvakes arčiau prie saves pritraukt.. Kuo tolesnis atstumas tarp objektų, tuo geriau objektas fone išsilies.. plius, pagal šešėlius atrodo, kad reiktų iš priešingo kampo fotkinti.. nes dabar šviesa eina objektams iš už nugaros, šiek tiek šonu.. geriau būtų, jei šviesa būtų tau už nugaros arba iš šono bent..
Atsakyti
dar karteli 5ND naturaliam apsvietime:

auto
user posted image

cloud
user posted image

custom
user posted image

niu? kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 18:17)
Dekui, kazka galvosiu...

kokia diafragma? gal labai priverusi?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 15:46)
Na bandau vel 4ND biggrin.gif Kol esu namie, noriu isnaudoti ta proga...

o tu pati matai skirtumą fone?
blogai parenki ir fotografavimo kampą, jei fotografuotum ne iš aukštai, o pritūpusi daiktų lygyje..

QUOTE(o la la la @ 2013 02 07, 17:26)
Ateinu su koliažu "Šviesos ir linijos"
Savotiškas proginis biggrin.gif . 1 mėn. 365 projekto tongue.gif 

man pirmoji labai patinka, antra so so..
o to sakinuko dėl proginio ir projekto nelabai supratau, prašom paaiškinti smile.gif
iš 365 pasidarys 12 ar kaip? smile.gif

QUOTE(Inza @ 2013 02 07, 18:24)
dar karteli 5ND naturaliam apsvietime:

negerai, mėlyna ..prieš tai įkeltas visai arti buvo, vos nedidelis nuklydimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 07 vasario 2013 - 17:53