Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na bandau vel 4ND biggrin.gif Kol esu namie, noriu isnaudoti ta proga...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 13:21)
Tai super mokinuke turiu tik ND atsiskaite IR gali darzelio vaikus fotografuot smile.gif

biggrin.gif
geros keliones , ryt kylat?

QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 15:46)
Na bandau vel 4ND biggrin.gif Kol esu namie, noriu isnaudoti ta proga...

as skirtumo nematau schmoll.gif cia zoominimas? g.gif tie narcizai ryskiai per toli padeti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nepasiveju su skaitiniais, gal per rytoju suskaitysiu... atnešu 4ND bandymą. Matau, kad lyg ir kažkas ne to čia, bet reikia profų komentarų, ka taisyt unsure.gif Nes ir vakar dariau, ir šiandien keliasdešimt kadrų, bet arba biškį pervargus aš, arba kažkodėl nesigauna g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Iš techninės pusės norėtūsi man, kad paskutinėj foto labiau susilietų fonas, šiose fotkėse F6,3. Sagė padšta pakankamai toli nuo dėžės g.gif ką ne taip darau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 07, 15:53)
biggrin.gif
as skirtumo nematau schmoll.gif cia zoominimas? g.gif tie narcizai ryskiai per toli padeti smile.gif

Taip, zoominimas kojomis...

Amade, sage trecioj foto visai ne fokuse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 07 vasario 2013 - 15:05
QUOTE(ich @ 2013 02 07, 15:53)

aha. O jūs?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 07, 15:59)

nera fokuso trecioje 4u.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 16:04)

tai prieik arciau, nes dabar, bent man, per mazas skirtumas smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 16:06)
aha. O jūs?

sestadieni anksti ryte, 9 ryto jau busim vietoj ir silumoj rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 15:04)

Amade, sage trecioj foto visai ne fokuse.

g.gif aha, kai sukėliau matau, kad nelabai fokuso yra unsure.gif labai sunku buvo fokusuot, gal per arti prisiartinus buvau doh.gif Na, bet apart fokuso reikia pastabėlių, fokusą nesunkiai ištaisysiu ryt irnesakyk.gif
Papildyta:
Na, perdariau greit, kad fokusas visose foto neturėtų badyt akių. Lyg ir šiaip geriau žiūrisi fono skirtumas dabar g.gif laukiu komentariukų assa.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 07, 15:26)

Na, perdariau greit, kad fokusas visose foto neturėtų badyt akių. Lyg ir šiaip geriau žiūrisi fono skirtumas dabar  g.gif  laukiu komentariukų assa.gif

saldainiu dezute tuoj nuciuos i kaire rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 07, 15:36)
saldainiu dezute tuoj nuciuos i kaire  rolleyes.gif

aha, man ir lyg čiuožia, nors taip taikiausi ir tikėjausi, kad tik man čia akyse čiuožia doh.gif biggrin.gif Bet jau šiandien nebedarysiu, vakare parsikraustysiu namo, ryt kažką sukursiu nečiuožiančio biggrin.gif
Atsakyti
Keira Knightley. Man tai ji laaaabai patinka wub.gif
Atsakyti
4ND. Priartinau objektus arciau vienas kito, gal dabar gerai? smile.gif Labai labai arti negaliu, nes mano F maziausia 3.5, ir kai labai arti prieinu, nefotografuoja...
Tai kiek leidzia, tiek arti ir nupyskinu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 15:45)
4ND. Priartinau objektus arciau vienas kito, gal dabar gerai? smile.gif Labai labai arti negaliu, nes mano F maziausia 3.5, ir kai labai arti prieinu, nefotografuoja...
Tai kiek leidzia, tiek arti ir nupyskinu smile.gif

g.gif man tai nesimato skirtumo fone, išsiliejimo unsure.gif
Papildyta:
ai, o dar galvoju... koks esminis skirtumas tarp 3 ir 4 ND? Na, apart, kad vienur zoomas, kitur artėjimas link objekto... g.gif ką reikia sužinot ir išmokt? Net nežinau, kaip suformuluot klausimą... doh.gif g.gif
Atsakyti