Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 13:20)
Na dar karta keliu 4 ND smile.gif
[

aš būčiau kitokį foną rinkusis, kad aiškiai matytųsi skirtumas, t.y., ne tokią sieną...
Taip, matosi tas skirtumėlis ir ant sudėtų į stiklinį indą vaisių, bet būt aiškiau, jei pats visas fonas, t.y. siena (ar kažkas kita) būtų marga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 07 vasario 2013 - 12:39
QUOTE(mamagute @ 2013 02 07, 13:39)
aš būčiau kitokį foną rinkusis, kad aiškiai matytųsi skirtumas, t.y., ne tokią sieną...
Taip, matosi tas skirtumėlis ir ant sudėtų į stiklinį indą vaisių, bet būt aiškiau, jei pats visas  fonas, t.y. siena (ar kažkas kita) būtų marga smile.gif

Man irgi butu geriau, kai kazkoks vientisas margas fonas, bet neturiu namie tokio, nebent eiti prie tu paciu miegamojo romaneciu rombais, kur jau keliau knygas su Venecijos kauke... Bet jos turi lamdymo dryzius nuo susukimu. Maciau, mergaites cia daznai rode 4ND su objektais back fone, pamaniau, kad pabandysiu taip smile.gif
Atsakyti
Gal dėk gėles kaip foną ir žvakę arčiau g.gif
Atsakyti
Bandau 5ND naturaliam apsvietime:

auto
user posted image

cloud
user posted image

custom
user posted image

laukiu pastabu, kol gan sviesu, jog galeciau bandyti toliau smile.gif
Atsakyti
Ačiū miargos, už vakar oro_buckis.gif Paroda tikrai puiki, patiko drinks_cheers.gif

labas
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 12:20)
Na dar karta keliu 4 ND smile.gif

Is estetines puses man dabar daug geriau atrodo, bet skirtumas tai labai jau neryskus schmoll.gif Kokias f reiksmes naudojai? Nes siaip tai tikrai nebutinai tas istisinis margas fonas, turetu ir taip matytis skirtumas, bet pas tave jis labai jau minimalus.

QUOTE(Inza @ 2013 02 07, 12:54)
Bandau 5ND naturaliam apsvietime:

Man tai custom rodo su kazkokiu violetiniu atspalviu g.gif

gotte, smagu, kad Ansel Adams patiko, nors ir ne portretistas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 07, 12:59)

gotte, smagu, kad Ansel Adams patiko, nors ir ne portretistas  mirksiukas.gif

apie tave pagalvojau žiūrėdama parodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 13:46)
Man irgi butu geriau, kai kazkoks vientisas margas fonas, bet neturiu namie tokio, nebent eiti prie tu paciu miegamojo romaneciu rombais, kur jau keliau knygas su Venecijos kauke... Bet jos turi lamdymo dryzius nuo susukimu. Maciau, mergaites cia daznai rode 4ND su objektais back fone, pamaniau, kad pabandysiu taip smile.gif

tai tiesiog reikia iš žemesnės padėties fotkint, pirmo plano daiktas kad ne per didžiausias būtų, ir toliau esantys daiktai bus kaip fonas ir užpildys kadrą
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 06, 22:09)
Labas vakaras  smile.gif

rodau šios dienos portretuką  ax.gif  

4u.gif
laukiu kitų komentarų  unsure.gif

Drįsčiau pasakyti, kad centravimas pasiteisintų pasirinkus vertikalų formatą. ( kvadratą)
Mano kuklia nuomone, centravimas ir horizontalus kadravimas sunkiai suderinami, ypač kai fonas visiškai nedalyvauja kuriant nuotaiką.

P.S ačiū visoms pastebėjusioms mano knygą. Mažoji mokosi skaityti, Kakė Makė dabar valdo biggrin.gif

Patiko viktorijos 09 autoportretas, tik tą grandinėlę, taip ir norisi nuo kaklo nudrėkst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 07 vasario 2013 - 14:05
QUOTE(Suprem @ 2013 02 07, 13:53)
Gal dėk gėles kaip foną ir žvakę arčiau g.gif

OK, pabandysiu geles i fona, zvake kaip pagrindini objekta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 07, 13:59)
Is estetines puses man dabar daug geriau atrodo, bet skirtumas tai labai jau neryskus  schmoll.gif  Kokias f reiksmes naudojai? Nes siaip tai tikrai nebutinai tas istisinis margas fonas, turetu ir taip matytis skirtumas, bet pas tave jis labai jau minimalus.
Man tai custom rodo su kazkokiu violetiniu atspalviu  g.gif

gotte, smagu, kad Ansel Adams patiko, nors ir ne portretistas  mirksiukas.gif

Naudojau F5.6
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 07, 13:29)
apie tave pagalvojau žiūrėdama parodą ax.gif

Malonu mirksiukas.gif Man butu patikusi ta paroda... ax.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 07, 14:07)
Naudojau F5.6

Ups, atsiprasau, maniau, kad 3 ND blush2.gif Bet esme ta pati, skirtumo nelabai matyti...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 23:28)
Vyras pagaliau atsuko ta helioso dangteli!  thumbup.gif Zinot, kaip? Saldytuve palaike gera pusvalandi  blink.gif Mat sumastem, kad turbut objektyvas atsales buvo sekmadieni, paskui, jau su dangteliu, atsilo ir issiplete. Ir tikrai, atsaldymas suveike. Belieka tiketis, kad zalos nebus... nors saldytuve tokia pati temperatura kaip sekmadieni lauke buvo, tai neturetu.

wow. nu as tochnai nebuciau pagalvojusi ;]
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 06, 20:30)
nu jau, Keira Knightley - popsinė gražuolė? Drįsčiau nesutikti.

sutinku. nors as jos nemegstu ir toli grazu ne idealas (moters), bet manau, kad ji gera aktore ir dazniausiai filmus, kur ji vaidina ziuriu su malonumu (na ok, erzina mane jos akcentas, balsas, bet visa kita liux).

Atsakyti