Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 02 07, 08:46)
o man čia vienas tų retų atvejų, kai patinka tokio tipo portretas. turiu vienintelį rimtesnį priekaištą: šiuo atveju šoninė šviesa, kad ir kokia ji švelni, mano galva, nepasiteisino. jos norisi priešakinės, visiškai simetriškos ne tik kompozicijos, bet ir šviesos. šiaip primena tam tikrus šio stiliaus fotografus, tą pačią Loretą Lux.
šaunuolė.

drinks_cheers.gif
Primena si kadra biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 07, 10:10)

Nezinau, man tai primena darzelio fotografa, kur i fona isodintas vaikas. Cia tik jis biski liudnas, kad i darzeli eina.
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 06, 22:58)
Nu ir kodėl daug kas mano, kad pikta esu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nesu aš pikta schmoll.gif  schmoll.gif

man irgi be grudo labiau patiko smile.gif
O piktumo tamstos veidui suteikia, mano manymu, lūpų kontūras, toks suspaustas, ir pati ta lūpų suspaudimo linija tokia kampuota, griežta, griežta...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 02 07, 11:07)
O piktumo tamstos veidui suteikia, mano manymu, lūpų kontūras, toks suspaustas, ir pati ta lūpų suspaudimo linija tokia kampuota, griežta, griežta...

aha, ir man ne akys, o suspaustos lūpos griežtina veidą ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 21:12)
mane mokinukės džiugina  bigsmile.gif
Tiesa, savaitgalį nebūsiu, tad savaitgalio užduotį skelbiu dabar.

blush2.gif blush2.gif ..ir kodėl vėl saulės šiandien nėra, et..

Tommika, kai kurioms išsakytoms pastaboms pritariu, kai kurioms ne, man patinka! Ir veido išraiška nekliūna, nevisad ir norisi matyti saldžiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 10:45)
Nu net idomu, kas ten jai gavosi... neisivaizduoju tos popsines grazuoles tokiam vaidmeny  g.gif Viena forumiete ja buvo kazkada taikliai pavadinusi "kojiniu mergaite" (tipo, tobulai tinkanti kojiniu reklamai)  cool.gif

Siandien perpiet saule teikesi penkiom minutem islisti, tai dar spejau snieguoles sode nupyskinti (heliosas streikavo, tai griebiau 50-tuka). Apie geresni fotografini sprendima pagalvot nebespejau, nes saule ir vel pasislepe, ir daugiau nebeislindo  rolleyes.gif (Jo, zinau, cia atsikalbinejimas, bet sikart tikrai taip buvo biggrin.gif)

Zodziu, ne kritikai, o tiesiog pasidziaugimui, kad pavasaris jau pakeliui  mirksiukas.gif

oi, o man ji taip patinka, tokia visai ne popsine man ji rolleyes.gif

kaip smagu, kad jau pavasaris pas jus, pas mus gili ziema doh.gif saules nematyti jau visa savaite...

QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 14:33)
aš tai tik išorėje pūkuota  lotuliukas.gif  viduje tai  biggrin.gif

ir as tokia biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 15:01)
juk sūnus pūkuotas nuotraukose ar ne? Tai reiškias ir mama pūkuota  biggrin.gif

O jei rimtai, anksčiau daug autoportretų dariau, dabar nebetraukia ta sritis.

kaip man grazu natos ant kuno, galvojau apie savo auto su natom, tik reikia dar ismokti padaryti rolleyes.gif

pirma nuotrauka irgi labai patinka

Noisy-b, patiko visai isoros pirmas portretukas 4u.gif Antras man nesiziuri, megztukas vaizda labai gadina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 02 07, 11:14)
blush2.gif  blush2.gif ..ir kodėl vėl saulės šiandien nėra, et.. 

Yra biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 00:57)
Ege, Endži, SM pats geriausias mokytojas.

Jei kelsit foto, gausit komentarų. Dalyvausit žaidimuose, spontaniškuose užduočių atlikimuose taip pat gausit komentarų. Kas gali būti geriau už tokią mokyklą.

Pritariu 100%, tik va reik tam laiko doh.gif
Atsakyti
Sveikos, apsirgau, nejau i darba, taip saules tikejausi siandien, kad perdaryt 4 ND, o jos nera... Pas mus namie taip tamsu, kad net diena sviesa reiks turbut jungt, norint fotografuoti... Pabandysiu smile.gif

Jau matau, kaip man bus sunku su WB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 07, 07:29)
užduotis buvo idealiai centruoti.

a. nu jei uzduotis tokia tada reiktu neliesti centravimo, gal tada ateityje prie keliamu nuotrauku ir uzduoti reiktu parasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 07, 09:39)
Nezinau, man tai primena darzelio fotografa, kur i fona isodintas vaikas. Cia tik jis biski liudnas, kad i darzeli eina.

Pritariu.

Kaip gyvenat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 07 vasario 2013 - 11:24
Na dar karta keliu 4 ND smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 07, 10:39)

Tai super mokinuke turiu tik ND atsiskaite IR gali darzelio vaikus fotografuot smile.gif
Atsakyti