Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tommika @ 2013 02 06, 22:09)

rodau šios dienos portretuką  ax.gif 

Pabandysiu is savo varpines ax.gif bigsmile.gif
Man jis per idealiai centre noretusi kazkaip kitaip matyti ji, noreciau dar gal kokia emocija pamatyti dabar lyg pabuges ar kazkaip dirbtinai atrodo g.gif
Neuzkliuva zvilgsnis kad ilgiau paziureti g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 23:57)
Kas gali būti geriau už tokią mokyklą.

dar priedo asmeninis korepetitorius lotuliukas.gif
jei kam truksta mokiniu as labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 23:01)
čia du paskutiniai autoportretai. Po jų normalesnių netgi nebandžiau daryti. Buvo tik pažaidimai. O šios foto, gal prieš tris metus darytos. Taigi...

pirmąją foto tai rodei kažkada, kai aš tik ką į temą buvau atėjusi, man ji atrodė nerealų nerealiausia!!!!! Šiaip ir dabar ji neatrodo bloga (tik vat norėjau pasakyt, kad mano atminty giliai įstrigusi), labai faina pati idėja wub.gif

Tommika, mielas vaikiukas, man patiko apdirbimas...nežinau kiek realiai lindai prie tos foto, bet gražus toks švelnus pastelinis apdirbimas, manau jis puikiai tinka vaiko portretui.. nepasakyčiau, kad centravimas šioje foto labai didelis blogis...bet vot kažkas man čia kliūna...vis galvojau ir galbūt kadangi fonas toks baltas ir plynas, kažkoks nejaukus ir vaiko emocija tokia sustingusi...hmz.. norisi gal kažko, kas prikaustytų dėmesį nuo tos centrinės kompozicijos ir nuo tos baltos sienos. Vis tik gal emocijos norisi kažkokios kitokios.
Šviesa graži. Žodžiu, iš esmės visai neblogai susitvarkei ir gali pasidžiaugti 4u.gif steb by steb visko išmoksi pamažu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 07 vasario 2013 - 00:42
Pamiršau pasigirti, kad šiandien buvo fotografuojančių londoniečių merginų meet'as, aplankėm žinomo amerikiečio Ansel Adams parodą Photography from the Mountains to the Sea. Na ne portretistas, bet vis tiek buvo įdomu. Pagrinde kalnai, jūra, geizeriai, kalnų upės, bet visur labai gražiai šviesa pastebėta. Pasiklausiau ten ėjusio filmo, tai pasirodo 50 procentų jo viso darbo buvo prie foto gavybos (o metai juk 1920, 1930, 1940 ir vėliau).
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 07, 01:01)
Pamiršau pasigirti, kad šiandien buvo fotografuojančių londoniečių merginų meet'as, aplankėm žinomo amerikiečio Ansel Adams parodą Photography from the Mountains to the Sea.

Žaliuoju iš pavydo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 06, 23:01)
Pamiršau pasigirti, kad šiandien buvo fotografuojančių londoniečių merginų meet'as, aplankėm žinomo amerikiečio Ansel Adams parodą Photography from the Mountains to the Sea. Na ne portretistas, bet vis tiek buvo įdomu. Pagrinde kalnai, jūra, geizeriai, kalnų upės, bet visur labai gražiai šviesa pastebėta. Pasiklausiau ten ėjusio filmo, tai pasirodo 50 procentų jo viso darbo buvo prie foto gavybos (o metai juk 1920, 1930, 1940 ir vėliau).

drinks_cheers.gif smagu buvo
dar pridursiu, kad buvo ikures kluba f64 ir bent keleta metu fotografavo su f64, taigi viskas nuotraukose buvo rysku.
Kitas dalykas- patartina isbandyti visiem- ta pati geizeri fotografavo is skirtingu kampu, skirtingu dienos metu ir buvo pakabinta eile nuotrauku to paties geizerio, o nezinodamas nepasakytum, kad tai ta pati vieta... tik aisku galima pasirinkti kitoki objekta ax.gif
Atsakyti
Jurzole, kaip tai nesupratai, su kuo nesutinku.. biggrin.gif Nesutinku, kad ji - popsinė gražuolė, tinkanti tik kojinių reklamai mirksiukas.gif Ir dar pridūriau, kad tai jos gan tipinė rolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 07 vasario 2013 - 05:43
QUOTE(.ege @ 2013 02 07, 01:02)
Pabandysiu is savo varpines  ax.gif  bigsmile.gif
Man jis per idealiai centre noretusi kazkaip kitaip matyti ji,

užduotis buvo idealiai centruoti.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 06, 21:17)
Pasižmonėjom. Labai patiko paroda Dovilės Martinaitytės. O jau pati koks šiltas žmogus atrodo.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mergaitė tikrai skleidžia šilumą ir darbai man jos wub.gif ačiū visoms už kompaniją smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 02 06, 23:00)
... O aš viduje tokia pūkuota ir jautri jaučiuosi.  lotuliukas.gif

..ir moki garsiai juoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 06, 23:09)

Man noretusi vertikalaus,o ne horizontalaus kadravimo, truksta ir apacios,o sonu ryskiai per daug. Kvadrato nebandei? noretusi taip pat zvilgsnio i objektyva ar bent kazkokio kontakto, nes dabar vaikas pasimetes atrodo labai. smile.gif Spalvos man cia patinka 4u.gif
Atsakyti
Tommika, sutinku su jau pasisakiusiomis merginomis- apdirbimas patinka, centravimas nekliuna(taip ir spejau kad specialiai), bet noretusi visai kitos israiskos veide, kontakto su fotografu...dabar nejaukiai ...kazkoks issigandes vaikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 06, 22:09)
Labas vakaras  smile.gif
ačiū savo Mokytojai už užduotį, pastabas ir komentarus 
laukiu kitų komentarų 

o man čia vienas tų retų atvejų, kai patinka tokio tipo portretas. turiu vienintelį rimtesnį priekaištą: šiuo atveju šoninė šviesa, kad ir kokia ji švelni, mano galva, nepasiteisino. jos norisi priešakinės, visiškai simetriškos ne tik kompozicijos, bet ir šviesos. šiaip primena tam tikrus šio stiliaus fotografus, tą pačią Loretą Lux.
šaunuolė.
Atsakyti
Ačiū visoms pakomentavusioms mano berniuką 4u.gif
jam tik 1m 8mėn.. tai sunku pasakyt, kad žiūrėtų ten, kur reikia biggrin.gif

o dėl to, kad centruota ar kirpt kažkaip, tai tokia buvo užduotis.. ir čia reikėjo taip nufotografuot, kad nereikėtų jokių karpymų.. tai ši foto be jokių karpymų padaryta.. ax.gif

ir čia buvo mano pirmasis darytas portretukas po ND atlikimo bigsmile.gif ateity bus tik geriau wink.gif

ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti