Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 06, 22:58)
Nu ir kodėl daug kas mano, kad pikta esu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nesu aš pikta schmoll.gif  schmoll.gif

Man su maziau grudo geriau smile.gif Griezta atrodai del fono ir jb turbut g.gif bandyk kazka naujo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 06, 23:07)
mmmm taip ir užuodžiu pavasarį  bigsmile.gif

Taip, as irgi... smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 06, 22:37)
Labas vakaras, bandau 4 ND kelti, lauksiu Taip arba Ne su komenarais smile.gif

aš susilaikau. Ir akiniai nepadeda, nematau ar antroje foto fokusas vietoje ar ne.
Ir man daugoka visko ant stalo. Kartais mažiau yra daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 vasario 2013 - 22:14
QUOTE(Yvette @ 2013 02 06, 23:13)
aš susilaikau. Ir akiniai nepadeda, nematau ar antroje foto fokusas vietoje ar ne.
Ir man daugoka visko ant stalo. Kartais mažiau yra daugiau...

Čia savo dekoravimo puslapiui dariau mini fotosesija, tai galvojau pasinaudosiu proga ir ND ta pati panaudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 06, 21:49)
Įdedu variantą su mažiau grūdo  ax.gif

ir dar kartą palyginimui tą pačią

Man tai geriau tinka su maziau grudo.

QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 06, 21:58)
Nu ir kodėl daug kas mano, kad pikta esu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nesu aš pikta schmoll.gif  schmoll.gif

QUOTE(Ka @ 2013 02 06, 22:00)
Che, che. Man irgi daug kas sako, kad griežta, pikta atrodau. O aš viduje tokia pūkuota ir jautri jaučiuosi.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jungiuosi i "grieztai atrodanciu, bet viduj pukuotu" kompanija drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(sbo @ 2013 02 06, 21:37)
Labas vakaras, bandau 4 ND kelti, lauksiu Taip arba Ne su komenarais smile.gif

Man tai akis skauda nuo situ foto, jei jau atvirai ax.gif Tiek daug isdegusios baltos erdves kadro priekyje, o visi daiktai sugrusti tolyn, i viduri, ir nerysku kazkaip viskas (gal per daug nusviesinta?), sunku iziureti fokusa.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 06, 23:21)
Čia savo dekoravimo puslapiui dariau mini fotosesija, tai galvojau pasinaudosiu proga ir ND ta pati panaudosiu  ax.gif

man irgi visko per daug smile.gif turi graziu daiktu, tikrai gali padaryt graziai 4u.gif
Atsakyti
Gal ir nušviesinau, nes vis baisu, kad per tamsu nebūtų... Gerai, perdarysiu smile.gif
Atsakyti
Vyras pagaliau atsuko ta helioso dangteli! thumbup.gif Zinot, kaip? Saldytuve palaike gera pusvalandi blink.gif Mat sumastem, kad turbut objektyvas atsales buvo sekmadieni, paskui, jau su dangteliu, atsilo ir issiplete. Ir tikrai, atsaldymas suveike. Belieka tiketis, kad zalos nebus... nors saldytuve tokia pati temperatura kaip sekmadieni lauke buvo, tai neturetu.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 06, 22:00)
Che, che. Man irgi daug kas sako, kad griežta, pikta atrodau. O aš viduje tokia pūkuota ir jautri jaučiuosi.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš taip pat jaučiuosi ax.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 22:25)
Man tai geriau tinka su maziau grudo.
lotuliukas.gif Jungiuosi i "grieztai atrodanciu, bet viduj pukuotu" kompanija  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

group.gif
Atsakyti
As ir uz maziau grudo smile.gif

Net nepagalvojau, kd Ka griezta g.gif Reikes atidziau paziureti biggrin.gif As tai griezta ir isoreje, ir viduje cool.gif

Grazus portretukas mazo berniuko bigsmile.gif
Atsakyti
visos čia viduje pūkuotos bigsmile.gif
aš tai tik išorėje pūkuota lotuliukas.gif viduje tai biggrin.gif
Atsakyti
Su kojytėm "zoomint" yra sunkiau nei su zoom'u smile.gif Pastebėjimas toks biggrin.gif
Atsakyti