Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 16:41)
Teka, man tas isdeges baltas fonas geriau patiko uz sita pilka  mirksiukas.gif Bet objektas baltas. Uzskaitymu jau lyg nebereikia tau, turi tris.

tai kad šio varianto turiu tik 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 16:45)
tai kad šio varianto turiu tik 1 smile.gif

Kodel tik viena? noisy juk irgi uzskaite. Ar as ne taip supratau?

OK, turi tris tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 16:53)
Kodel tik viena? noisy juk irgi uzskaite. Ar as ne taip supratau?

OK, turi tris tada  mirksiukas.gif

ai, aš nesuprantu biškį sistemos tada biggrin.gif nes aš šiandien dėjau 3 ND (tą patį Wb, bet foto vis kitos). kai kurios vienus užskaitė, kai kurios, kitus. šį paskutinį užskaitė tik 2 - tu ir rittule ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 vasario 2013 - 16:58
QUOTE(Teka @ 2013 02 06, 16:56)
ai, aš nesuprantu biškį sistemos tada biggrin.gif nes aš šiandien dėjau 3 ND (tą patį Wb, bet foto vis kitos). kai kurios vienus užskaitė, kai kurios, kitus. šį paskutinį užskaitė tik 2 - tu ir rittule ax.gif

Ir noisy-B mirksiukas.gif Kaip suprantu, sita jos zinute - apie tavo ND, abu siandien rodytus variantus (pirmaji ji irgi uzskaiciusi buvo). Giniatte juk jau atsiskaiciusi.

QUOTE(noisy-B @ 2013 02 06, 16:21)
Aš tai užskaitau smile.gif ir aną užskaičiau.
Atsakyti
apie kurią Anos Kareninos versiją kalbam? 2000 metų su Helen McCrory?
Atsakyti
man truksta 1 taip uz 4 ND su keksiuku ax.gif uzmeskite kas nors aki 8psl. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 06 vasario 2013 - 17:54
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 06, 17:46)
apie kurią Anos Kareninos versiją  kalbam? 2000 metų su Helen McCrory?

2012 su Keira Knightley mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 06, 13:23)
Tai jaučiu, kad lietuviškai kalbės ponaitis smile.gif [aną žiūrėjau lietuviškai]

Komentarams:

Man pirmoj nuotraukoj taip truksta kokio cm desinej uz tatoo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 02 06, 17:49)
2012 su Keira Knightley  mirksiukas.gif

Nu net idomu, kas ten jai gavosi... neisivaizduoju tos popsines grazuoles tokiam vaidmeny g.gif Viena forumiete ja buvo kazkada taikliai pavadinusi "kojiniu mergaite" (tipo, tobulai tinkanti kojiniu reklamai) cool.gif

Siandien perpiet saule teikesi penkiom minutem islisti, tai dar spejau snieguoles sode nupyskinti (heliosas streikavo, tai griebiau 50-tuka). Apie geresni fotografini sprendima pagalvot nebespejau, nes saule ir vel pasislepe, ir daugiau nebeislindo rolleyes.gif (Jo, zinau, cia atsikalbinejimas, bet sikart tikrai taip buvo biggrin.gif)

Zodziu, ne kritikai, o tiesiog pasidziaugimui, kad pavasaris jau pakeliui mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 18:45)
Zodziu, ne kritikai, o tiesiog pasidziaugimui, kad pavasaris jau pakeliui  mirksiukas.gif

Patinka blikiukai ax.gif Pas mus pavasaris šiandien visą dieną buvo pakeliui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 06 vasario 2013 - 19:07
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 17:02)
Ir noisy-B  mirksiukas.gif Kaip suprantu, sita jos zinute - apie tavo ND, abu siandien rodytus variantus (pirmaji ji irgi uzskaiciusi buvo). Giniatte juk jau atsiskaiciusi.

aš tai galvojau, kad čia ne apie mano, nes pacitavo tai ne mane. bet jei mano, tai super thumbup.gif bandysiu vakare padaryt dar prie dirbtinės šviesos

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 06, 18:45)
Nu net idomu, kas ten jai gavosi... neisivaizduoju tos popsines grazuoles tokiam vaidmeny  g.gif Viena forumiete ja buvo kazkada taikliai pavadinusi "kojiniu mergaite" (tipo, tobulai tinkanti kojiniu reklamai)  cool.gif

Siandien perpiet saule teikesi penkiom minutem islisti, tai dar spejau snieguoles sode nupyskinti (heliosas streikavo, tai griebiau 50-tuka). Apie geresni fotografini sprendima pagalvot nebespejau, nes saule ir vel pasislepe, ir daugiau nebeislindo  rolleyes.gif (Jo, zinau, cia atsikalbinejimas, bet sikart tikrai taip buvo biggrin.gif)

Zodziu, ne kritikai, o tiesiog pasidziaugimui, kad pavasaris jau pakeliui  mirksiukas.gif

man tai normaliai, kažkaip esu mačius su ja ir senovinių filmų (užkrito pavadinimai doh.gif ), tai visai man tiko ji.

faina, ir pavasaris tikrai jau jaučiasi wub.gif
Atsakyti
nu jau, Keira Knightley - popsinė gražuolė? Drįsčiau nesutikti. Plius ji vaidino toli gražu ne viename a la senoviniame filme, - Atonement, Pride and Prejudice, The Other Boleyn girl.. Kaip tik čia, sakyčiau, jos tipinė rolė g.gif
Atsakyti