QUOTE(amberr. @ 2014 04 18, 17:10)
Ta produkta nebutina vieno naudoti.. dedat krempudra, tada su sepetuku uzdedat to skysto bronziko ir tada ant virsaus sausa bronzata.. nu daug is esmes techniku yra.. bet faktas tas, kad tai nera butinas produktas kasdieniniam makiazo darymui Nu pvz kam reikalingas Chanel kreminis bronzikas.. irgi naudoja arba viena arba pries sausa bronzata.. lygiai taip pat ir sitas Armani, tik kitos teksturos, bet irgi nesausas.. uzsidedat ant svarios rankos ir su sepetuku lengvai skirstot nu as taip isivaizduoju
Chanel kreminis yra kreminis, aš taip įsivaizduoju (irgi nečiupinėjus, bet labai į jį žiūriu ). O šitas skystas! Rimtai skystas, ne vandenėlis, bet jau netoli to, už lūpų blizgį skystesnis. Tai dar tamsesnį tept ant šviesesnio - suprantu, jei jų faktūra vienoda. Bet skystesnis, tai man regis paplauna tą tirštesnį
Tai ir aš sutinku, kad nebūtinas įdomus dalykas. Bet vis galvoju, apie ką dėdė Armanis galvojo, jį kurdamas? Gal čia tiems, kas nenori naudoti nieko miltelinio, o nori makijažą darytis rankomis, gi yra ir tokių, Ellis Faas, pvz., ir panašiai? Gal patogu kokiam kurorte, nereikia krūvos šepečių vežtis...
Aš turiu skystą pigmentą kitos firmos, Benefit. Tai irgi galima naudoti ir lūpoms, ir skruostams. Bet kažkaip naudojasi jis man tik lūpoms Nesakau, kad visiems taip turi būti, gal kitiems kitaip, bet aš žandų krempudrą tausoju