QUOTE(amberr. @ 2014 04 18, 15:33)
Cia aisku nera must have.. bet siaip idomus produktas.. kiek suprantu, ji galima maisyti su turima pudra, norint patamsinti pvz, galima su juo konturuoti veida, dekolte.. bendrai veidui priduoti spalvos..
Cia toks daugiau spec vasarai sukurtas produktas.
No to tak. Ir kiti bronzeriai taip. Chanel kreminis, pavyzdžiui, arba Guerlaino milteliniai. Ir viskas su juo normaliai, spalva tokia faina, ne su ryžumu, bet su pilkumu, kad kontūruoti tikrai eina. Bet man kažkaip vis viena nežinau
Gal tik labai idealiai odai
Na taip įsivaizduoji, užsitepu aš vasarą bb kremą. Jis maskuoja visokius ten biskutuką nelygumus - nėra ten pas mane kažko tokio, spuogų, randų, apgamų, bet vis viena, pati matau šį tą maskuojamo, ten pigmentinį plėmiuką ir pan.
Tai užsitepu bb arba krempudrą, tada ant viršaus tepu šitą - tada bb pasivalo, ir viskas, kas užmaskuota, vėl išlenda
Bent man tai išlindo. jei ant viršaus vėl tepsiu bb, ta vieta šviesės, o aš gi ją tamsinu
tai ką man, dar korektoriaus bronzerio spalvos ieškot? Nesąmonė. O miltelinis bronzeris tepasi ant viršaus, ir nieko neatidengia.
Užtat ir sakau, kad nesupratau aš šito. Gi retai kas naudoja tik bronzerį, be krempudros
Beje, tie kiti skysti pigmentai man pasirodė irgi tokie patys - gražūs, geri, spalvos gražios, nedaug jų reikia vartoti, bet bent jau man tai pravalo pačią krempudrą ir sumažėja jos maskavimas
O jei jau mane erzina, tai tiems, kas tikrai turi ką maskuoti, turėtų tikrai nepatikti. Spėju.
Gal jisai būtų labai tinkamas lygiai, bet riebiai odai, kuriai vasarą viskas nubėga, o šitas taip nenubėgtų?
Aš negerantuoju, bet tik irgi spėju. Kai man neaktualu, tai aš jo nepirksiu...