Mums taip pat pirmoji kandidate i kriksto mamas atsisake...bet atradom kita... taigi manau jog viskas gerai...juk zmogus tiesiog jaucia, kada jam buti kriksto tevu...manau tai laisves pasirinkimas...
QUOTE(vyšniux @ 2008 12 04, 15:24)
Labai atsakingai ziuriu i sias pareigas,o zmogiukai,kurie kviete tiesiog nori krikstynu baliaus.Juo labiau gyvena labai toli nuo Lietuvos.Kandangi nesijauciau jog galesiu ranka prie sirdies pridejus pasakyti,kad esu gera kriksto mama-atsisakiau .
,
mes su MB taip pat atsisakem buti krikstateviais, bet ne del to, kad abejojome, ar geri kriksto tevai butume, o del to, kad draugai, o ne giminaiciai. nezinosi kas ateityje su ta draugyste gali buti, nors draugyste draugyste, bet kad vaikiuko tevai nelabai sutaria ir gali buti (neduok Dieve) kad ateityje gali issiskirti, tai vaikas netures nei vieno kriksto tevo, nes su vaiko mama nesirisa bendra kalba , nesinori vaiko palikt be krikstateviu
O as buciau likusi labai iskaudinta, jei mano pussesere butu atsisakius buti mano dukreles krikstamote. Rinkdami kumus, su mb labai atsakingai svarstem. Su pussesere kaip seses mes. Tikrai buc nesupratusi atsisakymo...butu skaudu, jei mano artimas zmogus pasirodytu is tiesu ne toks artimas. viena laime, jog ji labai apsidziauge
Mus su draugu kviecia kirkstyti jo pusbrolio vaikuti. Draugas labai nori, o as net nezinau. Vaikiukus myliu, atrodo viskas butu gerai, bet tie prietarai... Kad nesusituoke ir panasiai. ka jus manote apie tokius krikstatevius (nesusituokusius)?
As tame nieko blogo nematau,kad busimi kriksto teveliai yra nesusituoke.As prietarais netikiu ir savo abieju vaiku kriksto tevelius pasirinkau nesusituokusius.Ir jie labai myli savo krikstasunius ,ir tikrai nemanau kad ta meile didesne bus vaikams jei jie susituoks.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 21, 23:57)
,
mes su MB taip pat atsisakem buti krikstateviais, bet ne del to, kad abejojome, ar geri kriksto tevai butume, o del to, kad draugai, o ne giminaiciai. nezinosi kas ateityje su ta draugyste gali buti, nors draugyste draugyste, bet kad vaikiuko tevai nelabai sutaria ir gali buti (neduok Dieve) kad ateityje gali issiskirti, tai vaikas netures nei vieno kriksto tevo, nes su vaiko mama nesirisa bendra kalba , nesinori vaiko palikt be krikstateviu
o tai jau jei giminaičiai - tai jau yra garantija,kd bendrausit iki grabo lentos
QUOTE(CJF001 @ 2008 12 23, 11:17)
Mus su draugu kviecia kirkstyti jo pusbrolio vaikuti. Draugas labai nori, o as net nezinau. Vaikiukus myliu, atrodo viskas butu gerai, bet tie prietarai... Kad nesusituoke ir panasiai. ka jus manote apie tokius krikstatevius (nesusituokusius)?
viskas ok:) mano ne viena draugė taip pasikrikštino vaikus-ir nieko ) tik tiek,kad nesusituokusios pors kunigas gali nepriimt (čia teoriškai,bet praktiškai tai negirdėju,kad taip būtų)
sveiki, mane pakviete buti pusbrolio dukrytes kuma, kaip ir sutikau bet dabar galvoju ar teisingai padariau.. . ir jei reiktu atsisakyti nezinau net kaip tai reiketu padaryti...
ir dar nezinia kas krikstu tevelis butu, galvoja kviesti kita pusbroli ar taip galima...
esu pasimetusi kaip tase stoti...
ir dar nezinia kas krikstu tevelis butu, galvoja kviesti kita pusbroli ar taip galima...
Pas mus ta pati beda...
draugai pakviete buti krikstateviais, bet tik del to, kad neturi , ka kviesti jau. . as visai nenoriu eiti ,tikrai
mano galva tevai turetu labai atsakingai issirinkti kriksto tevus, o ne bele kad kviest, nes neturi ka daugiau... nepatinka man toks ju poziuris ir pati jauciuosi ne kaip asmuo,kuri jie tikrai noretu matyt salia savo vaiko ,kaip kriksto mama, o tiesiog is reikalo...
draugai pakviete buti krikstateviais, bet tik del to, kad neturi , ka kviesti jau. . as visai nenoriu eiti ,tikrai
mano galva tevai turetu labai atsakingai issirinkti kriksto tevus, o ne bele kad kviest, nes neturi ka daugiau... nepatinka man toks ju poziuris ir pati jauciuosi ne kaip asmuo,kuri jie tikrai noretu matyt salia savo vaiko ,kaip kriksto mama, o tiesiog is reikalo...
QUOTE(simuta @ 2010 04 30, 16:48)
sveiki, mane pakviete buti pusbrolio dukrytes kuma, kaip ir sutikau bet dabar galvoju ar teisingai padariau.. . ir jei reiktu atsisakyti nezinau net kaip tai reiketu padaryti...
Kiek zinau gali kviesti pusbroli. as krikstijau pusbrolio dukryte su jo broliu
beje, viena is rimtu priezasciu atsisakyti yra ta antroji puse su kuria krikstysi, jei tau ji nepatinka, gali atsisakyt.
QUOTE(kitik @ 2006 06 12, 17:43)
pussesere pakviete mane buti jos dukreles krikstamote....bet atsisakiau, nes siuo metu Uzsieny...grizti nezinau kada tiksliai grisiu... Beje kelione ir ne pigi...dar dovanos ir visa kita.... tad pasakiau, kad geriau paieskotu ko nors kito..Ir dar: pagalvojau, kad labai didele bus atsakomybe, kadangi netoli jos gyvena mano mociute, su kuria neispudingai nuo vaikystes sutariam:)....tad jeigu kada nenupirkciau ko puskes mergaitei dovanu....visa gimine zinotu.....kaip elgtumetes sioje situacijoje?
Papildyta:
sorry uz klaidas:)
Papildyta:
sorry uz klaidas:)
...pagal senus papročius tai kaip jau pakviečia tai negerai atsisakyti
man ir atsake buti viena kriksto mama. (gal tai sutapimas gal ir ne) bet iskart vaikas susirgo man
kriksto mama buti nereiskia kiekviena diena matytis, svarbu prisiminti per didziasias sventes,pasiskambint, pasiteiraut kaip laikosi.. o jei dazniau susitinki tai isvis super
kriksto mama buti nereiskia kiekviena diena matytis, svarbu prisiminti per didziasias sventes,pasiskambint, pasiteiraut kaip laikosi.. o jei dazniau susitinki tai isvis super
QUOTE(|kyo @ 2010 05 03, 13:20)
man ir atsake buti viena kriksto mama. (gal tai sutapimas gal ir ne) bet iskart vaikas susirgo man
As cia pasitariau su dvasingom ir apsiskaiciusiom moteriskem, tai jos tvirtai pasake, kad galima atsisakyti, svarbu, tai nuosirdziai papasakoti, kodel. svarbu pasimelsti ir malodeje atsiprasyti,.
kaip bebutu ,tai nera prievole ir jei zmogus nenori, nemanau, kad turetu sutikti vien del to, kad reikia ir bijo atsakyti. kriksto tevais tapti turi buti dziaugsmas , o ne prievole. as tarkim tikrai nenoreciau, kad mano vaiko kriksto tevai butu jais nenoromis