Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 6

Čiavisa tema darosi juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
užtat smagu skaityt, ir pasijuokt tuo pačiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 01, 13:27)
Jeeeeeee  yahoo.gif  assa.gif  Pagaliau ir mano virtuvėj kavos aparatas  thumbup.gif
Jura nugalėjo  biggrin.gif  Šiandien įsigijau Jura Impressa F7 už 3039 lt. Atsiprašau už reklamą, bet Technoramoj šį savaitgalį 20 proc. nuolaida automatiniams kavos aparatams  4u.gif  Kažkaip abejojau, kad Jurai taikys, bet taiko  thumbup.gif  Ena 9 nebuvo, tai išsirinkau F7, tikiuosi pasirinkau teisingai  rolleyes.gif

Super thumbup.gif , ir aš sau apie šitą galvoju, bet blaškausi tarp Impressa F7 ir Ena 9 g.gif Išvaizda man Impressa F7 gražesnis biggrin.gif
Atsakyti
Jolancike, jums kažkaip pasisekė, technoramos puslapyje rašo, kad "Jura kavos aparatams nuolaida netaikoma".
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 03 01, 19:57)
Jolancike, jums kažkaip pasisekė, technoramos puslapyje rašo, kad "Jura kavos aparatams nuolaida netaikoma".

Buvau Klaipėdos Akropoly apie pietus ir pritaikė, aš jau buvau nusiteikus Jurai, todėl iškart paklausiau ar taiko, kitaip būčiau nepirkus, sakė kad visiems taiko, tik šiandien jau nedavė kilo kavos dovanų perkant aparatą (nes ir taip akcija), nors šiaip duoda ten perkant.
Nu geras, dabar pažiūrėjau, tikrai puslapy rašo, kad Jurai netaiko, o ryte to įrašo nebuvo, arba nepastebėjau, nes būčiau net nevažiavus biggrin.gif
Reiškias man žiauriai pasisekė thumbup.gif Sutaupiau 760 lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 01 kovo 2013 - 20:21
Išbandėm šiandien savo aparačiuką, superinė kava, o karštumas reguliuojasi, pirmą puodelį kapučino pasidariau tai nustebau kad nelabai karšta, bet paskui atradau kaip pareguliuot ir gavosi super thumbup.gif Net mažieji kakavą gėrė tik su karštu pienu iš aparato, tai laimingi be galo, kad ir jiems teks pasinaudoti lotuliukas.gif Beje pieną puikiai suplakė patį paprasčiausią 2,5 proc., su tuo išgirtuoju ,,Mū" net nebandžiau dar, bet reiks pažiūrėt, koks bus skirtumas. Valdymas aparato paprastas, nereik sukti galvos, viska parašo ekrane ką reikia daryti, beje nustebau, kad meniu įdiegtas lietuviškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 02, 00:45)
Išbandėm šiandien savo aparačiuką, superinė kava, o karštumas reguliuojasi, pirmą puodelį kapučino pasidariau tai nustebau kad nelabai karšta, bet paskui atradau kaip pareguliuot ir gavosi super  thumbup.gif Net mažieji kakavą gėrė tik su karštu pienu iš aparato, tai laimingi be galo, kad ir jiems teks pasinaudoti  lotuliukas.gif  Beje pieną puikiai suplakė patį paprasčiausią 2,5 proc., su tuo išgirtuoju ,,Mū" net nebandžiau dar, bet reiks pažiūrėt, koks bus skirtumas. Valdymas aparato paprastas, nereik sukti galvos, viska parašo ekrane ką reikia daryti, beje nustebau, kad meniu įdiegtas lietuviškas  biggrin.gif

labas rytas...einu ir as savo saeco uzkaisti.......as naudoju tik MU 3.5 piena,nes visi kiti man nelabai......man daznai uzeina,kad as nenoriu latte,tada koki menesi ant espresso laikausi,o kartais taip uzeina,kad menesi latte ir espresso eina.............saunu,isigijot gera aparata drinks_cheers.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as Technoramos akcija kavos aparatams, tik kai nuvaziavau nuvyle siek tiek - Jura netaiko, Phylips taiko tik gamintojas (reiskia nupirkus reikia siust ar laiskeli, jog grazintu ta 20 proc. nuo kainos - didelis vargas manau, visad norisi iskart biggrin.gif ), o kiti beliko tik Delonghi, Bosh, Siemens ir t.t. Bet vis tik isigijau Jura impressa F50, toj pacioj Technoramoj, tik jau kitoj miesto parduotuvej, nes vienoj jokiu nuilaidu Jurom nebuvo, o ten siai F50 buvo - visas 20 proc. tai ir susigundziau, tik dabar kazkaip neramu:
1. Kai ijungiau, reikejo padaryt vandens uzpildyma - padariau, bet pradziai kazkaip pradejo purkst ir nutraukiau, paskui tesiau. iskart bandziau plakt piena - viskas super.
2. Pabandziau pasidaryt kava - nu ilasa keli geri lasai ir viskas, visokius puodukus ten spaudinejau, nieko. bet, siaip ne taip lyg pavyko - kavos teko daug paaukot biggrin.gif ir viska i kriaukle, nes su tokiu kiekiu ekspreso, savaite kokia be miego buciau biggrin.gif pavyko, nes prisiziurejus youtube, ismokau pasididint vandens kieki kavai. na lyg ir iseina dabar, tiek ekspreso tiek didesni puodukai. tik ir vel klausimas - kai pilasi dvigubi tiek ekspreso, tiek didesni puodeliai, tai kazkaip maza srovele, per video atrodo greiciau ten bega ir po daugiau.
3. Kazkodel daznai praso po kavos padarymo atsukt gara - nuleidzia trumpai,po to raso, jog sistemos uzpildymas, po to isjungti gara g.gif cia taip turi but, ar jau kazkas ne taip unsure.gif
4. dar i ta lekstute pribega kavos, pradzioj maniau, jog del to, kad nebega normaliai, per kavos piltuvelius, bet siek tiek bega, nors ir kai kava dabar normaliai bega g.gif tai ir, ar cia taip gali but, ar vel kazkas negerai g.gif dar, ar viduj kur indelis tirciams, salia nors ir nedaug, bet buna ir sausos kavos, buna ir slapiu tirciu. nedaug, bet buna. kai konsultante demonstravo vieno kavos aparato vidu, su kuriuo parduotuvej kava daro, bet buvo ne Jura, kazkoks kitas, tai ten maciau jog viduj nemazai tu tirciu pribireje buvo. tai gal cia ir nieko tokio, taip buna g.gif

Vat, uzdaviau klausimu, gal ir atsakymus i juos gausiu rolleyes.gif ir jei cia kazkas negerai, tai gal mano padaryta klaida cia taip veikia doh.gif priprasiau vyro aparato, o busiu taip pridirbus dar doh.gif oi, klius man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2013 03 04, 01:08)
Vat, uzdaviau klausimu, gal ir atsakymus i juos gausiu  rolleyes.gif

Gal atsilieps kas turi tokį kaip jūsų aparatą ax.gif
Man tai iškart gerai kava gavosi, tik buvo nustatyta žemesnė temperatūra, todėl pirmas puodelis gavosi nelabai karštos kavos, bet su instrukcija rankose greitai išsiaiškinau kaip nusistatyti pagal savo norą biggrin.gif
Atsukti garą reikia tik kai plaki pieną arba kai valosi kapučinatorius, o sausi supresuoti kavos tirščiai pas mus byra tiesiai į indą kavos tirščiams, šalia indelio dar nebuvo iškritę... Padėkliuke būna šiek tiek vandens prisirenka nes aparatas sumąsto prasiplauti tai išvalau ir tiek. Kažkokių problemų nepastebėjau.
Blin per penkias dienas būsiu sugėrus pusę kilo kavos, nes įtariu kad ryt jau ir baigsis pakelis lotuliukas.gif O dėl pieno tai vyras juokias kad reikės karvę pirkti, nes vaikai stovi eilėj prie karšto pieno kakavai biggrin.gif
Gal gerai išstudijuokit instrukciją ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 03 04, 17:28)
Gal atsilieps kas turi tokį kaip jūsų aparatą  ax.gif
Man tai iškart gerai kava gavosi, tik buvo nustatyta žemesnė temperatūra, todėl pirmas puodelis gavosi nelabai karštos kavos, bet su instrukcija rankose greitai išsiaiškinau kaip nusistatyti pagal savo norą  biggrin.gif
Atsukti garą reikia tik kai plaki pieną arba kai valosi kapučinatorius, o sausi supresuoti kavos tirščiai pas mus byra tiesiai į indą kavos tirščiams, šalia indelio dar nebuvo iškritę... Padėkliuke būna šiek tiek vandens prisirenka nes aparatas sumąsto prasiplauti tai išvalau ir tiek. Kažkokių problemų nepastebėjau.
Blin per penkias dienas būsiu sugėrus pusę kilo kavos, nes įtariu kad ryt jau ir baigsis pakelis  lotuliukas.gif O dėl pieno tai vyras juokias kad reikės karvę pirkti, nes vaikai stovi eilėj prie karšto pieno kakavai  biggrin.gif
Gal gerai išstudijuokit instrukciją ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

sian buvau uzejes i topocentra klaipedoi,tai jura ena 9 3600kaina.........eina lai svilpt.....as su saeco dar pastumdysiu puodeliu kokius metus tai tikrai....is pradziu ir man greitai kilogramai ejo,dabar ramiau viskas,nes juk yra labai skaniu arbatu,sulciu,pieno.......... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 04, 16:39)
sian buvau uzejes i topocentra klaipedoi,tai jura ena 9 3600kaina.........eina lai svilpt.....as su saeco dar pastumdysiu puodeliu kokius metus tai tikrai....is pradziu ir man greitai kilogramai ejo,dabar ramiau viskas,nes juk yra labai skaniu arbatu,sulciu,pieno.......... drinks_cheers.gif

Jura aparatų didelės kainos palyginus, na su 20 proc. nuolaida tai dar nieko, bet mačiau kažkur internete už 2990 lt ENA 9, dabar nepamenu kur, jurgina@ turbūt iš ten pirko. Ech, tikiuosi kad neužlūš bent jau greit rolleyes.gif
Beje, susidomėjau kavos gėrimų įvairove ir radau tokią lentelę

user posted image

Čia labai aiškiai matosi, kuo skiriasi įvairūs kavos gėrimai. Gal dar kam nors bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 04 kovo 2013 - 17:39
user posted image

Čia labai aiškiai matosi, kuo skiriasi įvairūs kavos gėrimai. Gal dar kam nors bus naudinga 4u.gif
[/quote]

pagal sita lentele as geriu tik pirma ir paskutine,tad neimciau uz gryna piniga sitokios literaturos.....

ar nebutu sitas paveiksliukas tikslesnis?:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 04 kovo 2013 - 17:54